Καλό καλοκαίρι 2014 !!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Καλό καλοκαίρι σε όλους τους δίποδους και τετράποδους φίλους μου και μη :)

Αν σκοπεύετε να πάτε οπουδήποτε για διακοπές με τα ζωάκια σας αυτό το καλοκαίρι ή έχετε προτάσεις ιδέες κλπ και θέλετε να τις μοιραστείτε μαζί μας μετά χαράς να σας διαβάσουμε :)

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Εμείς ακόμα είμαστε υπο σκέψη! :whistle:
Αν θα πάω, σίγουρα θα πάω με τη μικρή μου.
Σκέφτομαι προς Εύβοια μεριά, για να μπορέσω να πάρω και το αμάξι!

• Like
Reactions: Ghostdoc

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ευβοια, θαυμασιος προορισμός ! Ειχα πάει στο Βόρειο τμήμα προ επταετίας και ενθουσιάστηκα !

• Like
Reactions: Katiariko

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Για οσους κανουνε ελευθερο καμπιγκ παντως η Ευβοια προς Αιγαιο μερια, κεντρικη αλλα κυριως νοτια εχει απειρες ερημικες παραλιες στις οποιες αν πας με τζιπ κ σκυλο εισαι μονος σου ακομα κ αν ειναι 15Αυγουστος.
Τις εχουμε τιμησει πολλες φορες, σκεφτομαστε να το κανουμε κ φετος.
Να κανουνε κ τα κοριτσια κανα μπανιο με την ησυχια τους!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
μια καλη ιδεα ειναι το Ποζαρ κοντα στην Αριδαια..
φανταστικα τοπια,διαδρομη, βουνο, φυση, νερα, ποταμακια, γουοτερφαλς τα παντα ολα !
καλο φαγητο ;)

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Παιδια τα ποζαρ ειναι για χειμώνα... Εμεις κάθε χρονο πηγαίνουμε, και ειδικά στους καταρράκτες. Τωρα μες στο καλοκαιράκι με 37 βαθμούς...:unsure: Βέβαια δεν ξερω αν υπάρχουν και κρύα νερά.

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Άμα εννοεις αυτα που εννοώ κι εγω ειναι πραγματικά πολυ κρύα. Βασικα ενταξει δεν το θεωρώ και τοπ προορισμό για καλοκαιρι. Αλλιώς ειναι να εχεις την απλα σου στην παραλία :giggle:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Για οσους κανουνε ελευθερο καμπιγκ παντως η Ευβοια προς Αιγαιο μερια, κεντρικη αλλα κυριως νοτια εχει απειρες ερημικες παραλιες στις οποιες αν πας με τζιπ κ σκυλο εισαι μονος σου ακομα κ αν ειναι 15Αυγουστος.
Τις εχουμε τιμησει πολλες φορες, σκεφτομαστε να το κανουμε κ φετος.
Να κανουνε κ τα κοριτσια κανα μπανιο με την ησυχια τους!
Προτιμώ βόρεια Εύβοια γιατί έχει πολύ πράσινο. Να βάλεις την σκηνή κάτω από ένα δέντρο βρε αδερφέ.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι μαζεύεται πολύς κόσμος.

--------------------------------------------------------------

Να προτείνω και εγώ 3 μέρη για free camping.
- Κεδροδασος (νότια Χανιά)
- Σουγια (νότια Χανιά)
- Γαύδος

• Like
Reactions: ntoulis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Προτιμώ βόρεια Εύβοια γιατί έχει πολύ πράσινο. Να βάλεις την σκηνή κάτω από ένα δέντρο βρε αδερφέ.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι μαζεύεται πολύς κόσμος.

--------------------------------------------------------------

Να προτείνω και εγώ 3 μέρη για free camping.
- Κεδροδασος (νότια Χανιά)
- Σουγια (νότια Χανιά)
- Γαύδος
ξεχασες να πεις και για τις νεραιδες 5 ημερων στα Χανια ;)

• Like
Reactions: manolo

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!
Αν έχετε να προτείνετε κανένα οργανωμένο κάμπινγκ, οπουδήποτε , ήρεμο, καθαρό, κατάλληλο για σκύλο που θα πάει πρώτη φορά για διακοπές με σκηνή (αν μπορεί να βουτήξει σε καμιά θάλασσα για να δροσιστεί ακόμα καλυτέρα!) ….θα σας αγαπώ!!!!!!!!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!
Αν έχετε να προτείνετε κανένα οργανωμένο κάμπινγκ, οπουδήποτε , ήρεμο, καθαρό, κατάλληλο για σκύλο που θα πάει πρώτη φορά για διακοπές με σκηνή (αν μπορεί να βουτήξει σε καμιά θάλασσα για να δροσιστεί ακόμα καλυτέρα!) ….θα σας αγαπώ!!!!!!!!
Νότια Χανιά. Παλιοχωρα. Κάμπινγκ Γραμμένο.
Την ιδιοκτήτρια την γνωρίζω προσωπικά. Έχει 3 σκυλιά στο κάμπινγκ και γενικά επιτρέπει τα σκυλιά αρκεί να μην είναι ανεξέλεγκτα.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Το ειχα ειχα δει αυτο απλα σκεφτομουν οτι θα πηγαιναν πολλα τα λεφτα για πλοιο και βενζινες. Αλλά ειναι πολυ ωραιο καμπινγκ από φωτο που εχω δει και απο σχολια που εχω διαβασει. Λες να κοιτάξω γι αυτό?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
@manolo
Σουγια....τι μου θυμησες τωρα

@tarantoula
αν θες να αποφυγεις το πλοιο η Ελαφονησος εχει ωραιο οργανωμενο καμπινγκ πολυ φιλικο για σκυλους (εχω πολλα χρονια να παω, οποτε διπλοτσεκαρε το καλου - κακου) και φυσικα απροβληματιστη προσβαση στην θαλασσα παρα το οτι εχει πολυ κοσμο. Το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει καθολου σκια στην παραλια, οποτε πρεπει να πας προετοιμασμενος.

• Like
Reactions: Serge