Καλως σας βρηκα!!!

John K.

New Member
25 Ιανουαρίου 2010
3
0
Anw Glyfada-Athens
Ονομαζομαι Γιαννης και μεχρι πριν 4 μηνες σχεδον ειχα ενα τιγρε boxer τον Bruno.Ηταν μαζι μου για σχεδον 11 χρονια.Ωσπου τον εχασα απο καρκινο!!Παρολο που δεν ειναι πια εν ζωη αποφασισα να γινω κ γω μελος.Θα χαρω να τα λεμε και να γνωριστουμε.:)

Kaipan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
49
0
πετρουπολη
Καλως ηρθες Γιαννη.

Λυπαμαι που εχασες το σκυλακι σου:(.
Απ τον λιγο καιρο που συμετεχω βλεπω πως ειμαστε οραια παρεα :D:D.

22 Ιανουαρίου 2010
39
0
χανια
αχ γεια γιαννη τι μου κανεις??? και της γυναικας μου το boxer ,μπρουνο τον ελεγαν και δεν μπορεις να φανταστεις.... μηνες πολους εκανε για να τον ξεπερασει και για αυτο τολογο πηραμε την μικρη μας..... για να ξεχαστει!!!!

John K.

New Member
25 Ιανουαρίου 2010
3
0
Anw Glyfada-Athens
κ εγω ακομα δεν το εχω ξεπερασει και δεν πιστευω πως προκειται ποτε!!!το πρωτο σου σκυλι ειναι σαν την πρωτη σου αγαπη...απλα δν το ξεπερνας ποτε!!!!

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
Yasu κι απο μενα :)
μπορεί να σου φανεί τετριμμένο αυτό που θα σου πω μα ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός κ ο σκύλος ο καλύτερος φίλος!
ο Άκης έχει χάσει αρκετά σκυλιά αλλά ο πόνος του ήταν μεγαλύτερος όταν έχασε το ροτβάιλερ που είχε άψογα εκπαιδευμένο κ ήταν δεμένοι μοναδικά (αυτός είχε το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης)

υπομονή κι επιμονή! καλωσήρθες, κι εμείς νέοι είμαστε εδώ... κι ας μη μας καλοδεχτηκαν

22 Ιανουαρίου 2010
39
0
χανια
κ εγω ακομα δεν το εχω ξεπερασει και δεν πιστευω πως προκειται ποτε!!!το πρωτο σου σκυλι ειναι σαν την πρωτη σου αγαπη...απλα δν το ξεπερνας ποτε!!!!

συνοονοματε καλως ορισες και ευχομαι ολα να πανε καλα!!:);)