Καλως σας βρηκα!

dimitrisbass3

Member
25 Φεβρουαρίου 2013
20
75
Καλησπερα σας! Ονομαζομαι Δημητρης απο Σερρες ,εχω γραφτει καιρο στο forum,εχω περασει πολλες ωρες διαβαζοντας και αποφασισα οτι ειναι καιρος να γνωριστουμε πλεον...
Εχω οικογενεια με 3 παιδια και τη σκυλιτσα μας τη Κιρα 7 μηνων,golden retriever απο το εκτροφειο''kennel serendipity'',πηγαμε στην Αθηνα και τη πηραμε..
Η ζωη της οικογενειας εχει αλλαξει ριζικα προς το καλυτερο με τον ερχομο της Κιρας,περα απο τις δυσκολιες τις προσαρμογης, μονο θετικα πραγματα μας εχει προσφερει...
Τα παιδια με το που ξυπνουν τη ψαχνουν και οταν πανε για υπνο πανε ολοι μαζι...φανταστητε οτι το μικροτερο παιδι μου φοβοταν παρα πολυ τα σκυλια,σε βαθμο να ανεβαινει στην αγκαλια μου οταν συναντουσαμε σκυλο,ενω τωρα δεν πανικοβαλεται και ειναι αρκετα πιο ηρεμο σε τετοιες συναντησεις..
Η γυναικα μου εχει απλα χασει το μυαλο της,ηταν ενα ονειρο που ειχε απο μικρη και τωρα που πραγματοποιηθηκε ζει τη καθε στιγμη με το σκυλο της...
Αυτα τα ολιγα ειχα να πω,θελω να σας ευχαριστησω για τις πληροφοριες που δινεται εδω μεσα, γενικες και ειδικες,καλα να περναμε και καλες βολτες με τα σκυλια μας!

Last edited:

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι όλη την οικογένεια;) , αλλά κάτι λείπει από το ποστ σου.:rolleyes: Μια φωτογραφία από την μικρή θα ηταν κάπως καλύτερα .:)

dimitrisbass3

Member
25 Φεβρουαρίου 2013
20
75
Πέρασαν ήδη δυο χρονια που φέραμε τη Κίρα σπίτι μας,δυο χρονια με καλές και δύσκολες στιγμές,αλλά μένοντας αισιόδοξοι τα ξεπερνάμε...
Η έλευση της Κίρας ήταν μια μεγάλη αλλαγή για όλους και και εντός σπιτιού και εκτός...αλλά δεν έπαψα ούτε για στιγμή να πιστεύω οπως και η γυναίκα μου, οτι κάναμε το καλύτερο δώρο σε όλους μας!

Η Κίρα μας έβγαλε συναισθηματα που οποιος ζει με ζώα μπορεί να καταλάβει..για μένα είναι η συντροφιά μου στο περπάτημα ,στη γυναίκα μου είναι το τέταρτο παιδί της και στα παιδιά ο ρόλος της είναι πολυσυνθετος...είναι αυτή που θα τους παίξει οτι θέλουν ,είναι αυτή που θα τους ακούει για όσο θέλουν,είναι αυτή που θα κοιμηθεί μαζί τους για να μην φοβούνται,είναι αυτή που θα πουν τη πρώτη καλημέρα!..
Η Κίρα ως σκύλος είναι ένα τυπικό Golden,στο σπίτι ήσυχη,αρκεί να έχει κάνει καλη βόλτα,με όλους ευγενική,θα γαβγισει αν είναι κάποιος έξω από τη πορτα ως ειδοποίηση...εύκολη η ζωή μαζί της,αφού πλέον έχουμε τη ρουτίνα μας..
Αυτά προς το παρόν,θα προσπαθήσω για φωτό...

Attachments