Καλως σας βρηκα!!

26 Ιουλίου 2012
15
0
Θεσσαλονικη
Καλησπερα με λενε Γιωργο και απο σημερα εχω υιοθετησει ενα αδεσποτακι.Ειναι περιπου 2,5 μηνων,υγειεστατο και πανεμορφο.Στο παρελθον ειχα ενα Μαλζεζ,μετα Κοκερ και τo τελευταιο ενα ημιαιμο σχετικα μεγαλο (40kg) που μας αφησε πριν ενα μηνα.Ολα τους ζησαν μεχρι τα γεραματα.Ευχομαι να εχω και τωρα την ιδια τυχη.

26 Ιουλίου 2012
15
0
Θεσσαλονικη
Eυχαριστω πολυ.Οντος ειναι πολυ αφασια.(ειναι κοριτσακι).
Την εφερα χτες και σημερα εχει κατουρισει ειδη 5 φορες στην πανα.Αρε πως τα κοβει ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι πανεμορφο πλάσμα που ειναι!
Να την χαίρεσαι και να της βάλεις ματοχαντρο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αααααα μια φατσα!!!!!!!!!!! :D Καλωσηρθες με την κουκλα σου. Μπραβο σου που την υιοθετησες θα στο ανταποδωσει στο πενταπλασιο. Να την αγαπας και να την φροντιζεις οπως της αξιζει (που ειμαι σιγουρη οτι το κανεις) :D

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Κούκλα είναι *agapoylas*.............να την χαίρεσαι και μπράβο σου για την κίνηση που έκανες και υιοθέτησες αδεσποτάκι!!!

26 Ιουλίου 2012
15
0
Θεσσαλονικη
Ναι ειναι Κοριτσακι.Καποιοι ασυνιδιτοι το παρατησαν στο στρατοπεδο Καρατασου μαζι με αλλα δυο αδερφακια(τα οποια ευτυχως υιοθετηθηκαν και αυτα).Το φροντησαν δυο παιδια για περιπου ενα μηνα μεχρι να ερθει στα χερια μου,χθες το πρωι.Εχει δωσει μεχρι στιγμης πολλα θετικα στοιχεια χαρακτηρα.
Το ονομα της....KARA. Ετσι μας ηρθε λογο του οτι ηταν στο συγκεκριμενο στρατοπεδο Καρα-τασου.;);)
Σημερα την ειδα δυο τρις φορες να προσπαθει να δαγκοσει μαρμαρο και να το γλυφει.Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο ελλειψει ασβεστιου??(βασικα πρεπει να ανοιξω νεο θεμα?? Σημερα γραφω πρωτη φορα στο φορουμ)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi