Καλως σας βρηκα-Dogo Argentino

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Σημερα γραφτηκα και εγω εδω.

Και ο λογος ειναι οτι πρωτη φορα χρησιμοποιησα το ιντερνετ τοσο πολυ εδω και ενα ενα μηνα για να μαζευω πληροφοριες για σκυλους και να διαβαζω εντυπωσεις και εμπειριες αλλων ανθρωπων για αυτα τα υπεροχα πλασματα.

Και υπευθυνος για αυτο ειναι ενας σκυλακος που πηρα πριν 2 μηνες τις φυλης Dogo Arzentino.

Στα 42 χρονια τις ζωης μου εχω γνωρισει ως παιδι λογο τις οικογενειας μου και αργοτερα ειχα και στην κατοχη μου σχεδον ολες τις ρατσες σκυλων που μπορει να γνωριζει ενας μεσος ανθρωπος.
Απο Τσιουαουα, μπασε κλπ εως ντομπερμαν, λυκοσκυλα, μολοσσους, ροντβαιλερ.

Κανενα ομως δεν μου εχει κανει τετοια τρομερη εντυπωση.
Δεν σταματαει να με εκπλησσει καθε μερα καθε ωρα και στιγμη!

Επισης να πω οτι το φορουμ εδω ειναι παρα πολυ καλο! Μπραβο παιδια!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Καλως ηρθες φιλε Nitro!

Να χαιρεσαι το dogo σου(μου αρεσουν και μενα παρα πολυ)!

Φανταζομαι εχει ιδιαιτερη σημασια να λεει καποιος με τοσο μεγαλη εμπειρια σε διαφορες φυλες σκυλων, το ποσο ιδιαιτερα ειναι τα dogo argentino!

Καλη διαμονη να εχεις στο forum! :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες με την παρέα σου. Όλα αυτά τα σκυλιά που αναφέρεις πότε τα προλάβατε ??:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ήρθες!
Να σου ζήσει ο μικρος! Ακόμα εχεις πολλες εκπληξεις μπροστα σου:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι τον μικρό σου.
Εντυπωσιακά σκυλιά όντως και χρειάζονται έμπειρο ιδιοκτήτη.
Πως τον απέκτησες;

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Καλώς ήρθες με την παρέα σου. Όλα αυτά τα σκυλιά που αναφέρεις πότε τα προλάβατε ??:)
Θα σας πω πως τα προλαβα ολα αυτα τα σκυλια και φυσικα θα απαντησω και σε ολες τις αλλες ερωτησεις σας.
Για αυτο μπηκα και εδω αλλωστε. Για συζητησεις και ανταλλαγη αποψεων.

Σκεψου stamatia λοιπον οτι υπηρχε στιγμη που ειχαμε σαν οικογενεια 4 ντομπερμαν μαυρα (γιατι μετα ειχαμε και ενα ζευγαρι καφε) μαζι με εναν μολοσσο αρλεκινο τα οποια ζουσαν εξω απο το σπιτι φυσικα ενω μεσα στο σπιτι αραζαν αναπαυτικα ενα κανισακι με ενα λουκανικο μπασε αχαχαχαχα. Υπεροχες στιγμες! Ο χαμος!!! χαχααχ

Και μεχρι πριν 5 μηνες ειχα στο σπιτι μου 1 ροντβαιλερ θυλικο μαζι με εναν ελληνικο ποιμενικο θυλικο και τον Ρικο ενα φοβερο αρσενικο μινι τσιουαουα που ολο προσπαθουσε να πιασει φιλιες μαζι τους. ;) Πολυ γελιο!
Και ειχα σε αλλη εποχη λυκοσκυλο βελγικο οπως και γερμανικο ποιμενικο, ενα ημιαιμο χασκι και πολλα αλλα ακομα.

Ντομπερμαν εχουν περασει απο τα χερια μου 3 ζευγαρια και 2 μεμονομενα αρσενικα. Συνολον 8.

Θα σας πω μονο οτι ολα αυτα παντα συνδιαζοντουσταν με γατες, πουλια και φυσικα ποτε δεν ελειψε και το ενυδρειο απο το σπιτι μας-μου εως και σημερα. Ζωοκαταστασεις παιδια!

Τωρα εχω μονο τον Dogo με το τσιουαουα.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καλως ηρθες
που ειναι ολα αυτα τα σκυλια τωρα?
εχεις κανει καμια γεννα?
το dogo απο που το πηρες?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Θα ΄θελα να σε δω βολτούλα με το dogo όταν μεγαλώσει με το τσιουάουα και να τσαμπουκαλεύεται το dogo όταν προστατεύει το μικρό (το οποίο θα αρχίζει και τις φασαρίες). Χαχα...Που είναι ο harryf3??
Αλήθεια που είναι τα σκυλιά όπως λέει και zouzounos?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Και μεχρι πριν 5 μηνες ειχα στο σπιτι μου 1 ροντβαιλερ θυλικο μαζι με εναν ελληνικο ποιμενικο θυλικο και τον Ρικο ενα φοβερο αρσενικο μινι τσιουαουα που ολο προσπαθουσε να πιασει φιλιες μαζι τους. ;) Πολυ γελιο!

...Τωρα εχω μονο τον Dogo με το τσιουαουα.
Αγαπητέ Nitro, καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις νάχουμε!:)

Μία πρώτη απορία, αν επιτρέπεις, αλλά κάπως πρέπει να αρχίσουμε την "κουβέντα" μας:
Το θηλυκό rottweiler, το θηλυκό Ελληνικό Ποιμενικό και ο Ρίκο, που είχες στο σπίτι σου, μέχρι πριν 5 μήνες, τι έγιναν?:confused:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα ΄θελα να σε δω βολτούλα με το dogo όταν μεγαλώσει με το τσιουάουα και να τσαμπουκαλεύεται το dogo όταν προστατεύει το μικρό (το οποίο θα αρχίζει και τις φασαρίες). Χαχα...Που είναι ο harryf3??
Αλήθεια που είναι τα σκυλιά όπως λέει και zouzounos?
Σε αυτη την περιπτωση σιγουρα το τσιουαουα θα προστατευει το dogo!! Να δεις οταν παμε βολτα με τον Μπλανκυ κ τη Βαλερια... ο μικρος μπαινει παντα μπροστα να προστατευσει τον Ντιεγκο! αχαχχαχα

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Παιδια...ακομα ψαχνομαι πως να ρυθμισω τον λογαριασμο μου εδω, πως και που να ανεβασω φωτο, πως να βαλω φωτο στο προφιλ και αλλες λειτουργιες του φορουμ. Οποτε συγχωρεστε με μεχρι να βρω καποια ακρη μιας που δεν ειμαι και ειδικος στα κομπιουτερ!!!
Θα απαντησω σε ολα τα θεματα και θα βαλω και φωτο οπως και θα κανω παρουσιαση του σκυλου μου που ειναι ενας αρσενικος ΚΑΤΑΛΕΥΚΟΣ χωρις μαυρα στιγματα (εχει μονο στην κοιλια εως τωρα) τον οποιο ονομασα απλα Dogo τελικα και μου αρεσει καθως για 1 εβδομαδα οταν τον πηρα δεν μπορουσα να καταληξω σε ενα ονομα και καθε μερα τον φωναζα με διαφορετικο.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καλώς ήρθες.
Να κάνω μια υπόθεση ότι ασχολείσαι με κτηνιατρική γι αυτό ο ζωολογικός κήπος και ότι μετακόμισες σε δικό σου σπίτι γι αυτό λιγόστεψαν τα σκυλιά; :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709