Καλως σας βρηκα χρειαζομαι βοηθεια

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
mareco δεν το παω για επιθετικη συζητηση απλα προσπαθω να βρω λυσεις για τυχων απροσμενες καταστασεις.Αρθουρε δεν ειπα οτι τα κεην κορσο δεν ειναι καλα για διαμερισμα απλα οταν μεγαλοσουν γινονται θηρια οπως και τα ντογκο αρτζεντινο.
CANE CORSO η ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ(το κεην τι σημαινει?)
Πιστεψεμαι το μεγεθος θα το συνατησεις κ στο λυκοσκυλο οχι στο πιτ, τα οποια σε διαμερισμα θα τρελαθουν αν δεν εκτονωνεται σε καθημερινη βαση, ενω το κορσο μενει cool (k γενικα τα περισσοτερα μαστιφοειδες) κ αντεχουν να μενουν cool ακομα κ αν δεν εχουν συχνα εκτονωση της ενεργειας τους, αχχχχ,πρεπει να ενημερωθεις λιγακι καλητερα για τις ρατσες κ για το τι μπορει να σου ταιριαξει ,να λυσεις καποια βασικα προβληματακια που εχεις για την συμβιωση με το σκυλι, κ εισαι ετοιμος!
Φιλικα θα σου πω οτι για οτι κανεις να εισαι σιγουρος κ ψαγμενος, γιατι η αποκτηση σκυλου ειναι μεγαλη υποθεση με πολλες ευθυνες!
Ευχομαι εσυ κ ο μελλοντικος τετραποδος φιλος να εχετε μια ωραια σταδιοδρομια, να εισαι καλα!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
newblood04, ψαχτο λιγο το θεμα γιατι δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις ;-)

επίσης εχεις στο μυαλο σου ποια ειναι η διαφορα ενος πραγματικα καθαροαιμου σκυλου απο έναν που μοιάζει με καθαρόαιμο;

newblood04

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
11
0
μαντουλινι εννοειτε οτι δεν επελεξα το γερμανικο ποιμενικο ουτε λογο κιλων ουτε λογο εμφανισης μονο. εννοειται οτι στα κρητηρια μου ηταν ο χαρακτηρας η δυναμικοτητα η εξυπναδα η ορεξη για ασκηση (καθως ειμαι αθλητικος τυπος) και φυσικα και η εμφανιση αλλα και κοινωνικοτητα του.τα κιλα δεν τα ειχα σκεφτει ποτε σαν κρητηριο.οταν ανεφερα την λεξη θηρια πριν δεν εννοοσα θηρια σε κιλα αλλα θηρια σε μποι!! η αληθεια ειναι οτι θελω ενα καθαροαιμο με πεντικρι για λογους ιστορικου και υγειας περισσοτερο και για να ξερω τους προγονους του.αυτο αφορα ολες τις ρατσες που ανεφερα.αλλα δεν βλεπω τιποτα για χασκυ σαμογιεντ και πιτ μπουλ!!! ολοι εχουν μεινει στο γερμανικο ποιμενικο!!! :) για να βλεπω γνωμες και για τα υπολοιπα!! :D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Β.Π (βελγικο ποιμενικο) :) Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις και στο :: - :: Pitbull-Rescue :: - :: - Home υπαρχουν πολλα σκυλακια εκει που περιμενουν να βρουν ενα σπιτι. Και ειναι και η ρατσα που σε ενδιαφερει. Καλυτερα πιτμπουλ κατ εμε γιατι ειναι πιο μικροσωμο απο ενα γ.π. :D Αρκει να εισαι σιγουρος οτι μπορεις να εχεις ενα σκυλο στην ηλικια που εισαι.

edit. το οτι το πιτμπουλ ειναι πιο μικροσωμο δεν σημαινει οτι δεν εχει την ιδια αναγκη για ασκηση και για παιχνιδι καθημερινα ετσι?? Μην ξεχναμε οτι τα πιτμπουλ ειναι τερριε και εχουν παρα πολυ ενεργεια μεσα τους.

Last edited:

newblood04

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
11
0
αρθουρε σε πολλα σαιτ που διαβαζα για τις ρατσες ακριβως διπλα απο την αγγλικη ονομασια ειχε και την ελληνηκη μεταφραση και στην δικη σου περιπτωση cane corso-κεην κορσο..οτι ειδα εγραψα.επισης το θεμα του μεγεθους γνωριζω οτι δεν θα το δω στο πιτμπουλ.επειτα οπως ανεφερα ειμαι αθλητικος τυπος με καθημερινη ασκηση οποτε θα εχω και παρεα για την γυμνατικη μου!!underdog δες τι εγραψα για το θεμα καθαροαιμιες και ποια ειναι τα τεκμηρια μου..δεν ξερω αν ειναι σωστα γιαυτο περιμενω απαντηση σου!

newblood04

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
11
0
ααα βελγικο ποιμενικο γιατι προς στιγμην νομιζα βουλγαρικο το οποιο μοιαζει με το δικο μας και μου φανηκε παραξενο γιαυτο ρωτησα:)

angeldeath_79

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
2
0
φίλε Newblood4 εγώ είχα την ίδια διστακτικότητα για το ποιο σκυλι να πάρω γιατι ήμουν σε διαμέρισμα.Ήμουνα αναμεσα σε pitbullροτβαιλερ και χάσκι.Επέλεξα τελικά χάσκι για τους λόγους ότι σίγουρα δε θα είχα πρόβλημα με τα γαβγίσματα αφού δε γαβγίζει.Δε θα μου τα έκανε λαμπόγυαλο στο σπίτι όπως τα άλλα 2.(δεν είμαι σίγουρος για το πιτ αλλα για το βαϊλερ σίγουρα!) Στο μέγεθος είναι ένα κανονικό σκυλί και σίγουρα δεν υπάρχει φόβος να γίνει επιθετικό. Τώρα είναι 4 χρονών έχω αλλάξει 3 σπίτια- τόπους διαμονής λόγω δουλειάς και όλα πάνε καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.Το μόνο που θα σου πω είναι να δείξεις πολλή υπομονή γιατι θα σου κατουράει σπίτι συνέχεια σαν κουτάβι μεχρι να μάθει. 2ον για το χάσκι θα πρέπει να εχεις υπ' οψιν ότι προσπαθουν να επιβαλουν με τον τρόπο τους το δικό τους.Έγώ προτείνω χάσκι.Δες και 2-3 φώτο που τον έχω διαμέρισμα.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Λυκόσκυλα, πιτμπουλ και άλλα τέτοια "καθαρόαιμα" κουκλιά βρίσκεις άνετα σε καταφύγια!! Φιλοξένησε ένα και θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις πως είναι να ζεις με σκύλο, αλλά θα κάνεις και ένα καλό σε ένα ζωάκι που αγοράστηκε ανεύθυνα και εγκαταλείφθηκε απάνθρωπα. Και φυσικά αν σου αρέσει όλο αυτό μπορείς και να το υιοθετήσεις!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
angeldeath διαφωνώ πλήρως μαζί σου.

Ποιος σου εγγυάται ότι το χάσκυ δε θα γαυγίζει κι ότι το ροτβάιλερ θα σου κάνει σόνι και καλά το σπίτι λαμπόγυαλο; Μη σχηματίζεις άποψη με δεδομένο το δικό σου σκυλί.

Αυτά τα θέματα αφορούν εκπαίδευση κι όχι φυλή.

Έχω δει σπίτι με τρία μεγαλόσωμα σκυλιά διαφορετικών φυλών να είναι στην εντέλεια. Και σπίτι με ένα μικρόσωμο να κάνει πάρτυ. Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος.

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Εχω στο σπιτι 1 Bullmastiff και 1 ιμιαιμο μεγαλωσομο...Μια χαρα ειναι χωρις κανενα προβλημα...Οπως ειπε και η mad00lini κανεις δεν σου εγγυαται οτι δεν θα κανει αυτο η το αλλο...Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και εκπαυδευσης...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi