Καλως σας βρηκα και παλι! (επιστροφη παλαιου μελους)

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Καλησπερα σε ολους!
Μετα απο απουσια σχεδον δυο χρονων (λογω επαγγελματικων αναγκων) βρισκομαι κ παλι μαζι σας και ειμαι πολυ χαρουμενος γι'αυτο!
Βεβαια δεν ειμαι χαρουμενος για το οτι αναγκαστηκα να δωσω τη γλυκια μου Candy (για οσους τη θυμουνται) ενα αξιολατρευτο γαλλικο μπουλντογκ μιας και, δυστυχως, δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα. Το μονο που με χαροποιει ειναι πως ξερω οτι βρισκεται σε μια οικογενεια που την αγαπησαν και την αγαπουν πολυ.
Ετσι λοιπον μιας και γυρισα μονιμα στα πατρια εδαφη, βρισκομαι ξανα στην αναζητηση ενος νεου συντροφου που θα γεμισει τη μοναξια δυο χρονων... Και φυσικα δεν θα μπορουσα και χωρις τη δικη σας υπεροχη παρεα και οχι μονο...:)
Ευχομαι και παλι σε εσας και τους σκυλοσυντροφους σας μια καλη ημερα και ελπιζω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα!:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ματαρθες τοτε.Εχεις σιγουρευτει πως οι υποχρεωσεις σου δεν θα σε ξανα αναγκασουν να αποχωριστεις το ζωο σου παλι?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.397
10.575
Athens
Καλωσήρθες! Η δικιά μου Κάρλα (επισήμως Corale) είναι αδερφή της Candy!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.397
10.575
Athens
Καλως σε βρηκα! Ειναι μια κουκλα η Καρλα οπως βεβαια και η Candy! :)
Με το καλο να δεχτεις και το νεο σου γαλλακι!
Ευχαριστώ! Πας για γαλλάκι πάλι?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.397
10.575
Athens
Eμ... θα μπορουσα για κατι διαφορετικο? Οταν γνωρισει καποιος αυτη τη ρατσα, νομιζω ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει...
Ναι είναι κολλητικά... Άσε που ξεκινάς με ένα και μετά πας και για δεύτερο:D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυ χαιρομαι που εισαι εδω παλι!!

Το μονο που με χαροποιει ειναι πως ξερω οτι βρισκεται σε μια οικογενεια που την αγαπησαν και την αγαπουν πολυ.
Αυτο να λεγεται!
Περναει καλα η Candy, την λατρευουν!! Εχει και τον φιλαρακο της τον Τιλο- που ειναι και αυτος πολυυυ καλο και αξιαγαπιτος σκυλακος και ολα μια χαρα!

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Πολυ χαιρομαι που εισαι εδω παλι!!

Αυτο να λεγεται!
Περναει καλα η Candy, την λατρευουν!! Εχει και τον φιλαρακο της τον Τιλο- που ειναι και αυτος πολυυυ καλο και αξιαγαπιτος σκυλακος και ολα μια χαρα!
Κι εγω ειμαι χαρουμενος που σας ξαναβρισκω ολους αλλα κι εσενα παλι Αντριαννα!:)
Δεν ηξερα οτι γνωριζεις τη καινουρια οικογενεια της Candy... Αυτο με κανει ακομη ποιο χαρουμενο, που γνωριζεις πως περναει καλα η Candoula!:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.397
10.575
Athens
E για να το λες εσυ, κατι παραπανω θα ξερεις...;)
Ναι ...τραβάτε με κι ας κλαίω είμαι κι εγώ - εντάξει, θα μείνω στα δύο γαλλικά όμως, δεν θα το παρακάνω σαν την FrenchieFan. Η οποία έχει πει εξάλλου "Ένα γαλλικό μπουλντόγκ ίσον κανένα γαλλικό μπουλντόγκ" και κάπως έτσι έφτασε τα τρία...:D

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Ναι ...τραβάτε με κι ας κλαίω είμαι κι εγώ - εντάξει, θα μείνω στα δύο γαλλικά όμως, δεν θα το παρακάνω σαν την FrenchieFan. Η οποία έχει πει εξάλλου "Ένα γαλλικό μπουλντόγκ ίσον κανένα γαλλικό μπουλντόγκ" και κάπως έτσι έφτασε τα τρία...:D
Ειμαι σιγουρος πως κατι ξερει και το λεει αυτο η FrenchieFan αλλα νομιζω κι εγω οτι δεν πρεπει να το παρακανεις... Διοτι δεν αποκλειεται να δουμε τη Frenchie και με περισσοτερα απο τρια γαλλακια.:D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειμαι σιγουρος πως κατι ξερει και το λεει αυτο η FrenchieFan αλλα νομιζω κι εγω οτι δεν πρεπει να το παρακανεις... Διοτι δεν αποκλειεται να δουμε τη Frenchie και με περισσοτερα απο τρια γαλλακια.:D
Ποτε δεν ξερεις!

Αλλα αυτην την στιγμη ζουνε 4 σκυλια μαζι μας- βασικα φτανει!

Σημερα μιλισα με την κοπελλα που εχει την Candy! Ειναι καλα το κοριτσι!!

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Ποτε δεν ξερεις!

Αλλα αυτην την στιγμη ζουνε 4 σκυλια μαζι μας- βασικα φτανει!

Σημερα μιλισα με την κοπελλα που εχει την Candy! Ειναι καλα το κοριτσι!!
Εεε ναι... 4 ειναι αρκετα νομιζω...:D
Αληθεια μιλησες με τη Κατερινα? Εχω πολυ καιρο να μιλησω μαζι της. Ποσο χαιρομαι τωρα που μου το λες!!!