Καλως σας βρήκα

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να μπώ στην παρέα σας (αν με θέλετε:)
Ευτυχής ιδιοκτητης ενός chow chow

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σε θελουμε,σε θελουμε!:D
Για πες ηλικια,φυλο,ονομα του σκυλιου σου,γιατι εισαι ευτυχης,κτλ...:)

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Σε θελουμε,σε θελουμε!:D
Για πες ηλικια,φυλο,ονομα του σκυλιου σου,γιατι εισαι ευτυχης,κτλ...:)
Δικά μου η του σκύλου?? χα χα

Ειναι 7 χρονών αρσενικός και τον φωνάζω Ιβαν

Δήμος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Δικά μου η του σκύλου?? χα χα
Ειναι 7 χρονών αρσενικός και τον φωνάζω Ιβαν

Δήμος
Καλώς ήρθες λοιπόν Δήμο.
Φυσικά και σε θέλουμε. Θέλουμε επίσης να μας πεις περισσότερα και για τον Ιβάν σου.
Αφού μας παρακολουθείς αρκετό καιρό τώρα :cool: , θα ξέρεις ότι υπάρχει και η κρίσιμη ερώτηση, από που τον έχεις πάρει.
Για δώσε πάσα, να συνεχίσουμε την συζήτηση... :rolleyes:
Και μετά βεβαίως-βεβαίως, μπορείς να μας πεις και για σένα ηλικία (φύλο και όνομα μάθαμε), ύψος, βάρος, με τι ασχολείσαι και προπάντων... γιατί είσαι ευτυχής; :D:D:D

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Καλώς ήρθες λοιπόν Δήμο.
Φυσικά και σε θέλουμε. Θέλουμε επίσης να μας πεις περισσότερα και για τον Ιβάν σου.
Αφού μας παρακολουθείς αρκετό καιρό τώρα :cool: , θα ξέρεις ότι υπάρχει και η κρίσιμη ερώτηση, από που τον έχεις πάρει.
Για δώσε πάσα, να συνεχίσουμε την συζήτηση... :rolleyes:
Και μετά βεβαίως-βεβαίως, μπορείς να μας πεις και για σένα ηλικία (φύλο και όνομα μάθαμε), ύψος, βάρος, με τι ασχολείσαι και προπάντων... γιατί είσαι ευτυχής; :D:D:D
Τον πήρα πριν απο 7 χρόνια απο petshop (ζωοφιλια)
Ευτυχής γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος είναι όλα τα λεφτά:
''Μην με ζαλίζεται και πολύ .....βαλτε μου να φάω για να την πέσω.....παμε βόλτα λέμε....και δεν θελω και πολλά χαδια παιχνίδια κτλ....
Απιστευτος !!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Τον πήρα πριν απο 7 χρόνια απο petshop (ζωοφιλια)
Τουλάχιστον τώρα έχεις ενημερωθεί γιατί δεν πρέπει να παίρνουμε σκύλο από pet shop;
Θα χρειαστεί να σου επισυνάψω τα αντίστοιχα link ή τα έχεις δει και μόνος σου, όσο καιρό είσαι στο φόρουμ και παρακολουθείς τις συζητήσεις;

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Καλώς ήρθες Δήμο!

θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις τι προβλήματα υγείας έχει αντιμετωπήσεις ο ivan μιας και στα 7 του θα έχουν εμφανιστεί τα κληρονομικά του,αν έχει βέβαια!
βάλε και καμια φώτο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Κουρεμένος είναι στην φωτό; Πρώτη φορά βλέπω κουρεμένο chow-chow. Επιτρέπεται;
Πάντως έτσι μου αρέσει. Σαν λιοντάρι είναι :p

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
ναι....το καλοκαιρι του τα παιρνω λίγο.... λόγω ζέστης
ο γιατρος που τον ειδε οταν εκανε τα ετησια εμβολια...ειπε κανενα προβλημα...αλλα λίγο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Δεν είμαι σίγουρη ότι οι γιατροί είναι αρμόδιοι για θέματα grooming. Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν έχω ξαναδεί κουρεμένο chow-chow και όσο πυκνή ή μακρύτριχη γούνα να έχουν κάποιες ράτσες, ακόμη και σε μεγάλες ζέστες, δεν "επιτρέπεται" να κουρεύονται. Τέλος πάντων, μάλλον θα κάνω λάθος. Πάντως έτσι μου αρέσει καλύτερα !

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Καλώς ήρθες Δήμο!

θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις τι προβλήματα υγείας έχει αντιμετωπήσεις ο ivan μιας και στα 7 του θα έχουν εμφανιστεί τα κληρονομικά του,αν έχει βέβαια!
βάλε και καμια φώτο!
τα μονα προβλήματα που εχω αντιμετωπίσει ειναι το επιμονο γλυψιμο της πατουσας σε βαθμό που του βάλαμε το κολάρο της ελισαβετ για καποιες ημέρες και μερικές φορές κολιτιδα.......αααα και ωτιτιδα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Γεια σου Δημο με τον Ιβαν τον τρομερο! Ομοιοπαθουσα στο γλυψιμο της πατουσας, σε νιωθωωω!!!
Κανει τα chow να κουρευονται? Δεν το ηξερα.

Βαλε κι αλλες φωτο! :)