Καλως ηρθα και εγω!

carrie

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
13
0
Αθηνα
Ονομαζομαι Λενα και εδω και 1.5 χρόνο με κανει ευτυχισμενη η πιο ομορφη και εξυπνη (χμ..αυτα τα λένε όλες οι μαμάδες μαλλον) ζωούλα του κόσμου! Την λένε Carrie και είναι ένα γλυκο μαλτεζάκι.
Καλως σας βρήκα λοιπόν!

carrie

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
13
0
Αθηνα
Ηταν δώρο από τον άντρα μου.:p Την πήρε από κάποιο πετ σοπ. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα έπαιρνα ποτέ από εκει γιατί έχω ταλαιπωρηθεί σε άλλη περιπτωση. Ευτυχως με την Carrie μου δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μαλτεζακι σου:).Πες μας αν θες με ποιο τροπο ταλαιπωρηθηκες απο το πετ σοπ.

carrie

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
13
0
Αθηνα
Απο πετ σοπ στην Βουλιαγμενης. Μου φεραν δωρο σκυλακι γιορκσαιρ.
Απο την αρχη φαινοταν οτι δεν ηταν καλα, ετρωγε μονο αν το ταιζα στο στομα, δεν ειχε ορεξη για παιχνιδι και ειχε ενα περιεργο βηχα.Απο την αρχη ειχα επικοινωνησει με τον κτηνιατρο του πετ σοπ (αλλος απατεωνας αυτος!) και μου λεγε ολα φυσιολογικα.Την δευτερη μερα πεφτει σε κωμα το παω στο κτηνιατρειο τους οπου μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα και θα συνελθει με ζαχαρονερο.Μου το φερνουν την αλλη μερα ενω της καναν εμβολια!!!!! .Τους ελεγα οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα και την τριτη μερα μου πεθανε.
Με βγαλαν τρελη, τους φωναζα και με πηραν στην πλακα, μου λεγαν οτι εγω το σκοτωσα και πριν απο μενα ηταν μια χαρα...
Ημουν και μικρη τοτε και δεν ήξερα πως να αντιδρασω.. Τηλεφωνησα σε εναν γνωστο μου κτηνιατρο (αγιος ανθρωπος αλλα μενει μακρια) και μου προτεινε να του κανουμε νεκροψια και να ναι και αυτος παρων. Τι πιο ασχημο θεαμα απο το να δω το κορμακι του ανοιγμενο.. Ολα τα ζωτικα του οργανα ηταν σαπια. ΟΛΑ! Ο γνωστος μου κτηνιατρος αρχισε να φωναζει ο αλλος ο απατεωνας φοβηθηκε και τελικα αναγκαστηκε να υπογραψει ενα χαρτι οτι το σκυλι ηταν αρρωστο.
Ξερετε τι μου ειπαν την αλλη μερα στο πετ σοπ?Οτι η εγγυηση καλυπτει μονο για τυφο κι αν θελουν να μου πουλησουν αλλο σε καλυτερη τιμη:mad: οταν αρχισα να ουρλιαζω και να τους λεω οτι θα τους βγαλω στον Ευαγγελατο αρχισαν τις κοροιδιες και τις απειλες...
Η αληθεια ειναι οτι εχοντας δωσει οτι χρηματα ειχα για τα εμβολια την νεκροψια και για ιστολογικες εξετασεις δεν μπορουσα να το συνεχισω με μηνυση κτλ εξαλλου ολοι μου παν οτι το δικιο μου δε θα το βρισκα..
αλλα ακομη σκεφτομαι τι μπορω να κανω σε τετοιες περιπτωσεις

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Απο πετ σοπ στην Βουλιαγμενης... Με βγαλαν τρελη, τους φωναζα και με πηραν στην πλακα, μου λεγαν οτι εγω το σκοτωσα και πριν απο μενα ηταν μια χαρα...
Ολα τα ζωτικα του οργανα ηταν σαπια. ΟΛΑ!
Ξερετε τι μου ειπαν την αλλη μερα στο πετ σοπ?Οτι η εγγυηση καλυπτει μονο για τυφο κι αν θελουν να μου πουλησουν αλλο σε καλυτερη τιμη:mad: οταν αρχισα να ουρλιαζω και να τους λεω οτι θα τους βγαλω στον Ευαγγελατο αρχισαν τις κοροιδιες και τις απειλες...
Η αληθεια ειναι οτι εχοντας δωσει οτι χρηματα ειχα για τα εμβολια την νεκροψια και για ιστολογικες εξετασεις δεν μπορουσα να το συνεχισω με μηνυση κτλ εξαλλου ολοι μου παν οτι το δικιο μου δε θα το βρισκα..
αλλα ακομη σκεφτομαι τι μπορω να κανω σε τετοιες περιπτωσεις

τουλάχιστον δυσφήμιση ή μάλλον διατυμπάνιση του ονόματός τους.
ή διαμαρτυρία έξω απο το μαγαζί
ή σπάσιμο τζαμαρίας το βράδι αργά-μη παμε και μέσα
ή βάψιμο της πρόσοψης "κτήνη" ή "ξεφτίλες" κ.α.
ή και όλα αυτά μαζί

και βέβαια ενημέρωση όλων γνωστών και φίλων περι σκυλεμπορίου πάπι μιλς κλπ κλπ κλπ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Διαφωνώ κάθετα με τέτοιες ενέργειες. Ακόμα κι αν έχεις δίκιο το χάνεις.

εγώ συμφωνώ μαζί σου, το χάνεις ναι.αλλα δεν είναι για να βρείς το δίκιο σου αυτά.
αυτά είναι για να φοβηθεί λίγο το καθι(σματα)κι
και για να νιώθεις λιγότερο κορόιδο.

και δεν πούλησε ληγμένη τροφή απλά
εδώ μιλάμε την κοπέλα την έκαναν κουρέλι
την έβγαλαν τρελλή
της έφαγαν τα λεφτά
και
και
και

και δεν είπαμε να τον δολοφονήσουμε κιόλας
απλά να χάσει κάποια χρήματα σε επισκευές

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εξακολουθώ να διαφωνώ. Είναι παράνομο και τέλος. Αν θέλει να βρει το δίκιο της να πάει δικαστικά. Αν δεν τη στηρίξει το σύστημα δε φταίει ούτε εκείνη ούτε το καθίκι, παρά μόνο το σύστημα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εξακολουθώ να διαφωνώ. Είναι παράνομο και τέλος. Αν θέλει να βρει το δίκιο της να πάει δικαστικά. Αν δεν τη στηρίξει το σύστημα δε φταίει ούτε εκείνη ούτε το καθίκι, παρά μόνο το σύστημα.

μα αυτό το έχει απαντήσει μέχρι και ο καζαντζίδης....

το σύστημα είναι ένοχο

αλλά τα καθίκια το αξιοποιούν
ενώ εμείς όχι
ή τουλάχιστον όχι προκειμένου να εξαπατήσουμε καποιον

και πιστεύω πως αρκετά ξεφύγαμε μέχρι εδώ καθώς η κυρία το έχει ξεπεράσει και τώρα έχει άλλο σκυλάκο να ασχοληθεί:)

carrie

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
13
0
Αθηνα
Δικαστικα ήθελα να το παω. Ολοι ομως μου ειπαν οτι το δικιο μου δεν προκειται να το εβρισκα.
Δεν το χω ξεπερασει ομως. Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα τι ακριβως παιζει με πετ σοπ, απλα οτι ειναι απατεωνες. Μετα απο ο,τι διαβασα στο φορουμ αλλαξα γγνωμη. Δεν είναι απλά απατεωνες ειναι εγκληματιες, φονιαδες κ.ά. χειροτερα. Εχω παθει σοκ και νομιζω οτι χρωσταω κατι και στην Μινι(το σκυλακι που μου πεθανε) αλλα και στο τωρινό μου σκυλάκι που γεννήθηκε σε ένα κολαστηριο όπως τα puppy mills.
Σκεφτομαι να φτιάξω ένα φυλλάδιο με πληροφορίες που βρήκα στο φορουμ και να το μοιραζω έξω απο διάφορα πετ σοπ. Πρεπει να μαθει ο κοσμος τι παιζει. Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος ξερει για τα puppy mills και παρολα αυτά αγοράζει από εκεί σκυλάκι.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Γεια σου!!!

Υα πετ σοπ ξέρουν τι γίνετε περι παπι μιλς οπότε το φυλλάδιο δεν νομίζω να οδηγούσε πουθενά.
Το θέμα είναι ο υποψήφιος αγοραστής.

Σου εύχομαι καλές συζητήσεις!
Να μας βάλεις και φωτογραφία της Carrie (Bradshaw??) :D:D