Λοιπόν οι μικρές παίζουν... η Angie γαβγίζει παραπάνω βέβαια, ίσως γιατί όπως είχα πει η Angie είναι λίγο πιο "ζόρικη" στο παιχνίδι της...
Το καλό είναι πως η μικρή δεν μασάει και τα "θέλει" ο κωλαρίνος της αφού όλο γύρω από την Angie γυρνάει !
Ας τα πάρω από την αρχή... η διαδικασία παραλαβής ήταν πολύ πιο εύκολη από ότι θεωρούσα... (το είχα κάνει βουνό στο κεφάλι μου αυτό) !
Μέσα σε 5 λεπτά την είχαμε στα χέρια μας... ! Όταν την βγάλαμε από το κλουβάκι για να την πάρω αγκαλιά στο αμάξι έτρεμε σαν το ψάρι.. δεν ξέρω αν ήταν φόβος ή κρύο... την τύλιξα μέσα σε μια κουβερτούλα και μετά από μερικά λεπτά ήταν ΟΚ !
Πολύ παραπάνω από ΟΚ θα έλεγα, αφού ήθελε να πάει στον μπαμπά της που οδηγούσε, μας έγλυφε και μας έδινε φιλάκια και γενικότερα δεν έβαζε κώλο κάτω. (1η διαφορά όσον αφορά την Angie... η Angie όσο ήμασταν στο αυτοκίνητο για το σπίτι...είχε χώσει το μουσουδάκι της στο πλάι στο χέρι μου και ήταν πολύ μα πολύ ήσυχη!)
Φτάνουμε σπίτι... είχαμε την άτυχη γνωριμία και αυτά που σας περιέγραψα πριν μέσα στον πανικό μου, που από ότι φαίνεται... δεν ήταν κάτι μη ελεγχόμενο!Αυτή την στιγμή είναι η κάθε μια στο κλουβί της, γιατί ήρθε η ώρα να κοιμηθούν οι χρυσές μου! Όσο είναι έξω.. η Sabi δεν παίζει να ηρεμήσει !!!
Η Sabi στο σπίτι, κινείται λες και είναι καιρό εδώ! Πολύ άνετη, πολύ ατρόμητη και καθόλου μαζεμένη! Δείχνει τρομερή εξοικείωση! Η Angie μου έβγαλε τέτοια άνεση μετά από 2-3 ημέρες!
Η Sabi οκ.. από κοντά είναι χίλιες φορές καλύτερη από ότι στις φωτό... ! Το τρίχωμα της δεν υπάρχει !!!! Σαν μετάξι !!! Είναι πιο κοντή από ότι ήταν η Angie και σαφώς κανονική στα κιλά της.
Με τον Γιάννη λέμε ότι ΟΚ δεν έχουν καμία σχέση οι 2 τους. Φαίνονται ΟΛΕΣ οι διαφορές. Στο κεφάλι, στα πατουσάκια, σε όλα!!!! Η κάθε μία έχει την δική της ομορφιά αλλά η Sabi είναι πολύ κοντά στα πρότυπα της φυλής της από ότι η "μεγάλη"!
Δεν ξέρω τι άλλο να πω... πέρα από το ότι πρέπει να της μάθουμε "Ελληνικά" χαχα! Ευτυχώς, το όνομα της δείχνει να το ακούει !
Έφαγε το i/d της, μας έκανε 2 φορές τα κακάκια της τα οποία ήταν εξαιρετικότατα! χαχα! Ευτυχώς την 2η φορά, παρολίγο να βρει στόχο πάνα... ελπίζω ότι η επόμενη θα είναι εντός πάνας!
τι άλλο... τι άλλο; Πολλά αλλά το έχω χάσει το μυαλό μου !
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ !!!!!!!!!!