Η κτηνίατρός μου με διέταξε να πλένω το νεανία μια φορά το δίμηνο, εκτός βέβαια αν πάει πάλι στις λάσπες να γίνει μαύρο κι άραχλο, οπότε το Aussie το περιλούζω με το λάστιχο του δημάρχου (διότι στο σκυλο-πάρκο τα παθαίνει κάτι τέτοια). Για να μην μπλέκω λοιπόν με τρίτσα-κάτσα, τον πάω στο σκυλο-κομμωτήριο/spa της περιφερείας μου το οποίο λατρεύει και ησυχάζει το κεφάλι μου για τρεις ώρες και το παίρνω καθαρό και μοσχομυριστό. Εκτός από κόψιμο νυχιών, του καθαρίζουν τ΄αυτιά και του βουρτσίζουν και τα δόντια.
Έχει κανείς πείρα με βούρτσισμα δοντιών? Υποτίθεται πρέπει να του τα βουρτσίζω κάθε βράδυ, αλλα περνάω των παθών μου τον τάραχο διότι το άτιμο ενδιαφέρεται να φάει το ζελέ της οδοντόκρεμας (με γεύση, λέει, κοτόπουλου, μπλιαχχχ!) παρά να κάτσει ήσυχος να τον βουρτσίσω.
Πάντως όλη αυτή η περιποίηση με τα σαμπουάν και τις κρέμες μαλλιών μειώνει την τριχόπτωση κατά 90%.
Ορίστε και η κατάντεια:******************
Έχει κανείς πείρα με βούρτσισμα δοντιών? Υποτίθεται πρέπει να του τα βουρτσίζω κάθε βράδυ, αλλα περνάω των παθών μου τον τάραχο διότι το άτιμο ενδιαφέρεται να φάει το ζελέ της οδοντόκρεμας (με γεύση, λέει, κοτόπουλου, μπλιαχχχ!) παρά να κάτσει ήσυχος να τον βουρτσίσω.
Πάντως όλη αυτή η περιποίηση με τα σαμπουάν και τις κρέμες μαλλιών μειώνει την τριχόπτωση κατά 90%.
Ορίστε και η κατάντεια:******************