Καλημέρα,Καλημέρα!
Υπάρχουν κάποια θέματα στο φόρουμ που μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες, όπως αυτό εδώ για παράδειγμα
Περιποίηση Μαλτέζ
θα ηθελα καποιος να μου πει τι προιοντα περιποησης χρησιμοποιει σαμπουαν μαλακτικη και με ποια συχνοτηταwww.dogforum.gr
Περα όμως από σαμπουάν, μαλακτικες, βούρτσες κλπ, σημαντικότερο ρόλο παίζουν τα γονίδια του σκύλου, ώστε να υποστηρίζουν ένα μακρύ και ίσιο τρίχωμα, μέχρι τουλάχιστον ένα διαχειρισιμο μήκος. Γιατί από ένα σημείο και μετά και προκειμένου να διατηρηθεί ο μανδύας σε μήκος μέχρι το πάτωμα, χρειάζεται άλλη διαδικασία.
Όπως και να έχει, καλό είναι να μάθει το σκυλάκι να το περιποιείσαι (στο μπάνιο του, στο βούρτσισμα κλπ) ώστε να συνηθίσει στη διαδικασία.
Δες το πιο πάνω θέμα, και ο,τι απορία έχεις εδώ είμαστε.
Οοκ, σ’ευχαριστω πάρα πολύ για την βοήθεια σου.Δεν το ξέρω το σαμπουάν στην φωτογραφία, επομένως δεν γνωρίζω να σου πω αν θέλει αραίωση ή όχι.
Εγω στα δικά μου χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα της 1allsystems. Από σαμπουάν και μαλακτικό μέχρι βούρτσες και χτενες.
Για βούρτσες χτενες κλπ μεγάλη ποικιλία έχει ο τσομπαρης.
Παρόλα αυτά επειδή όλο αυτό είναι μια συνθέτη διαδικασία η οποία εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, θα σε βοηθούσε πάρα πολύ εάν απευθυνόσουν σε κάποιον γκρουμερ, να σου δείξει τι και πως, ανάλογα το τρίχωμα που έχει το σκυλάκι σου, που είναι το Α και το Ω.
Τα μέλη @Vania και @FrenchieFan μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο πάνω σε αυτό και να σε κατευθύνουν, που έχουν και την εμπειρία που απαιτείται.