Καλλυμα καθισμάτων αυτ/του

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Καλησπέρες.
Εχει να προτείνει κανείς κάποια αξιόπιστη λύση για καλύμματα των καθισμάτων του αυτ/του.
Βάζω τον Εκτορα συχνά στο αυτ/το και έχει γίνει το αυ/το σαν λούτρινο απο την τρίχα.
Θα ήθελα να καλύπτει ολο τον πισω χώρο των καθισμάτων και να πιάνει και την πλάτη των μπροστινών καθισμάτων.

Ειχα πάρει ενα της trixie νομίζω, αλλά οι ραφές στα σημεία που υπάρχουν τα δεσίματα είναι για κλάμματα και κόπηκαν.

Αν υπάρχει καμιά αλλη ιδέα, καλοδεχούμενη.

Ευχαριστω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Μόνο τέτοιου τύπου, σαν αυτό που λες. Υπάρχει ποικιλλία στα e-shop.
Μπορείς να χρησιμοποιείς και δυό μαζί. Η με ένα σεντόνι έξτρα από κάτω τους.
Σίγουρα να είναι αδιάβροχα.
Ακόμη καλύτερα βέβαια, να χρησιμοποιείς box για το αμάξι.
Και για τις τρίχες, αλλά και για την ασφάλεια του σκύλου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν δεν πάρεις box ό,τι και να βάλεις θα γίνει σκατά το αμάξι μέσα!
Αν ανοίξεις και λίγο το παράθυρο θα γίνει ντουμάνι από τρίχες!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Crate μεταλλικό αντί για box πειράζει; Από τρίχα φαντάζομαι υστερεί, από άποψη ασφάλειας;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αισθητικό και πρακτικό είναι το δίλημμα, μεταξύ box και crate.
Οτι βολεύει τον καθένα και ότι του χωράει στο αμάξι του.
Απλώς με το crate, δεν σώζεσαι ιδιαιτέρως από τις τρίχες.

• Like
Reactions: *Kiara*

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Πάντως με κάλυμμα εμείς προκοπή δεν είδαμε, όπως το λέτε και οι δύο. Με το crate κάτι καλύτερο γίνεται, το box δεν το θέλει δεν ξέρω γιατί

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Παλια ειχα τετοιο κάλυμμα ειδικο για σκυλια, το αμαξι γεμισε με τριχα κ εζησε νομιζω κανα χρονο...
Τωρα χρησιμοποιω μουσαμα (απαυτα που σκεπαζουμε τα ξυλα κ εχουν κ τρυπες για να περνας σχοινι) διπλωμενο κ απο πανω μια φλις δικια της κουβερτουλα (για ανεση της κιουριας) κ ειναι μια χαρα!
Box crate κλπ δεν εχει μπει ποτε στην ζωη της κ δε νομιζω να χωραγαν κιολας σταμαξια (διπορτα) αλλα για ασφαλεια της εχω παρει ζωνη αυτοκινητου.

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
box η crate δύσκολο.Συνηθως το αυ/το ειναι φορτωμένο με διάφορα είδη κατάδυσης, οπότε δεν χωράνε ολα και δεν μπορώ να τα μπαινοβγάζω.

Με το καλυμμα ήμουν εντάξει να πω την αλήθεια, οσο δεν μαδούσε.Το θεμα μου ηταν η αντοχή των δεσιμάτων του, γι' αυτό έψαχνα αν είχατε καμιά πιο...ανθεκτική ιδέα.

Ευχαριστώ παντως

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Πάρτε μακρύτριχο σκύλο να σωθείτε ντεεεεε :D
Το φλις είναι πράγματι, από τα λίγα υλικά, που παγιδεύει την τρίχα.
Αλλά για τώρα το καλοκαίρι, δεν είναι καλή ιδέα :rolleyes:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εε τωρα που κανει ζεστη οταν ειναι η Ηρα σταμαξι το ac παει συννεφο ετσι κ αλλιως...βόρειο πολο το κανουμε ταμαξι (εγω κ η Ηρα ημαστε ευτυχισμενες, το ετερον ημισυ με φουτερακι:LOL:)

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Εγώ έχω κάτι σαν και αυτό που πιάνει στα μαξιλαράκια κεφαλιού, με έχει βολέψει πολυ και με αυτόν και με τον προηγούμενο σκύλο.. :cool:

Edit: έχει και φερμουάρ ανάμεσα στα 2 μπροστινά καθίσματα..

Attachments

• Like
Reactions: Johnkokk

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Είχα πάρει παλιότερα από το ίντερνετ ένα κάλυμα αλλά δεν πολυκράτησε, βρήκα ένα παρόμοιο στο lidl μετά και το ξαναπήρα, ένα έχω να πω. ΑΘΑΝΑΤΟ ! :p:p:p:rolleyes::rolleyes::D

Κάπως έτσι είναι:

Attachments

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Σα το box δεν έχει, αρκεί να χωράει/χωράνε στο αυτοκίνητο.
Αλλιώς, ένα καλό κάλυμα είναι απαραίτητο. Δυστυχώς το μόνο αξιόλογο που έχω δει είναι αυτό που έχει ο johnK, αλλά είναι εργοστασιακό συγκεκριμένης εταιρείας αυτοκινήτων.

Demi_k

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
71
56
40
Εγώ βάζω διπλές η υπέρδιπλες παπλωματοθήκες,τη μια στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων και την άλλη στα πίσω καθίσματα,έχουν και το άνοιγμα με φερμουάρ οπότε μπαίνουν εύκολα...βάζουμε και τη ζώνη μας και όλα καλά (y)