Καλησπερα

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
:roll: Νιωθω λιγο αβολα με αυτη την αρχικη συσταση που πρεπει να κανω...

Εχω ενα πολυ μικρο ημιαιμο κουταβακι, τη Ρανια. Ειναι 1 μηνα και την εχω εδω και 10 μερες. Το ξερω οτι δεν ηταν οτι καλυτερο το να την παρουμε τοσο νωρις, αλλα αμα με ρωτησετε θα σας εξηγησω.

Εχω διαβασει πολλες απο τις συζητησεις σας και ομολογω οτι με εχουν ηδη βοηθησει.

Εεεε αυτα για τωρα...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλώς ήρθες

και γιατί να σε ρωτήσουμε και να μην μας πείς μόνη σου??????? :-k :-k :-k

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Γιατι πολυ απλα δε θα ηθελα να σας κουραζω με λεπτομερειες αν δεν θελατε να τις ακουσετε :oops:

Λοιπον, η μικρη μου ειναι ημιαιμη απο μαμα κοκερ κανελι(την ειδαμε) και μπαμπα ποϊντερ (μας ειπανε). Λιγο περιεργο βεβαια γιατι ειναι τελειως ξανθια με λιγο λευκο αλλα ...δεν ηθελα ρατσα συνειδητα κυριως λογο των ασθενειων και του προβλεψιμου (σχετικα παντα) χαρακτηρα και μεγεθους. Απλα οταν πηγαμε να δουμε τη Ρανια ηταν μολις 20 ημερων και ... μεσα στους ψυλους. Η κυρια που ειχε τη μαμα της μου φανηκε πως αν δεν τα εδινε τα κουταβακια θα τα αφηνε αδεσποτα. Ομολογω οτι αυτα φοβηθηκα και την πηρα. Εκτοτε... ταισμα 4-5 φορες τη μερα με ειδικο γαλατακι, ζεστη και πολυς υπνος - αν και απο χθες εχει αρχισει να θελει να εξερευνα το σπιτι. Η κτηνιατρος τη βρηκε μια χαρα και μαλιστα αρκετα ανεπτυγμενη. Ηταν 1,300 οταν ηταν 20 μερων. Τωρα μαλλον ειναι ηδη 2 κιλα :D . Εννοειται οτι εχουμε διωξει τους ψυλλους και παιρνουμε και μια ειδικη παστα για τα σκουλικακια... Αυτα μεχρι να παμε για τα πρωτα μας εμβολια :)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
να σου ζησει!!!(εγω τα ξερω και απτο pets.gr)
πολυ τυχερο το κουταβακι!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς όρισες. Να σου ζήσει η μικρούλα :wink:
Βάλε ντε και καμιά φωτογραφία!

Ενημέρωσε και την κυρία που σου την έδωσε ότι είναι ηλίθια παρεπιπτόντως!

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Μεταξυ μας το συνειδητοποιησα μολις ειδα και τη μαμα και τα κουταβια αλλα εκεινη την ωρα το μονο που με ενοιαζε ηταν να παρω τη μικρη απο εκει. :( (Φωτογραφια ακομα το πολεμαω :oops: )

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Αυτη η φωτο ειναι πριν απο μια εβδομαδα που αποφασισε με το "ετσι θελω" να κοψει το μπιμπερο. Εδω ειναι μετα το πρωτο γευμα απο μπωλακι. Γι' αυτο ειναι πασαλειμμενη :D . Ομολογω οτι τοσο που την προσεχω μου θυμιζει την κορη μου που μου την δωσανε στο σπιτι ενω ηταν προωρη και ολιγοβαρης.(Οποτε εχω μια σχετικη πειρα :lol: :lol: :lol:)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Καλως ηρθατε και να σου ζησει το μωρουλι σου!! :D

Ειναι πολυ ομορφη!!!! :D

και η κυρια που εχει τη μαμα της ειναι για κλωτσιες :evil:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Rania! Η μικρή σου είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι! :D

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Αχχχ αυτο το νομιζω και γω!!! Ειμαι πολυ χαζομαμα εεε; Μονο η κορη μου κανει ζηλιες :lol: :lol: :lol:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Καλώς ήρθατε!!! Κούκλα η μικρή σου. Να τη χαίρεσαι!!!

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Γειά σου Rania!
Το μωρό σου είναι απίστευτα γλυκούλι!!!!
Να του δόσεις πολλά φιλάκια απο εμάς!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν