Καλησπερα σε ολα τα παιδια

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Οσο αναφορα τον σπιτονοικυρη δεν εχω καμια ορεξη την συγκεκριμένη περιοδο να τσακωνομαι και να ψαχνω σπιτι. Ξερω οτι εχω τον νομο μαζι μου αλλα προηγουμενος θα προηγηθεί μεγαλος καβγας προκειμενου να επικαλεσθω τον νομο.
Νίκο βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι και προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο, δεδομένες τις συνθήκες.
Κάνε μία προσπάθεια τουλάχιστον να μιλήσεις με τον σπιτονοικοκύρη σου. Δεν υπάρχει λόγος να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του.

Έχω δύο Husky (ένα ημίαιμο σαν το δικό σου και ένα καθαρόαιμο) και ένα γάτο σε διαμέρισμα 100 τετραγωνικών και δεν έχουν κάνει τη παραμικρή ζημιά. Τι έχει να φοβηθεί ο σπιτονοικοκύρης; Την τρίχα;...

Αν θέλεις το καλύτερο για το σκυλί, πρέπει να μπει μέσα στο σπίτι.
Το ότι δεν βλέπει τη βεράντα ο ήλιος δεν λέει κάτι. Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Εμείς αφήνουμε aircondition ανοικτό αν χρειαστεί.
Έξω είναι εκτεθειμένος στη σκνίπα.
Αν βρέξει τι θα γίνει;

Οι προθέσεις μου είναι αγνές, αλλά να ξέρεις ότι εγώ είμαι πρώτα με τον σκύλο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ξαναλέω ότι ο σκύλος στη βεράντα είναι παράνομο να κατοικεί μόνιμα. Πέρα απο όλα όσα πολύ σωστά σου λέει ο Μιχάλης πιο πάνω, θα μπορούσε κάποιος να κάνει καταγγελία και να χαλάσει την ηρεμία σου ούτως ή άλλως. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις σου, αλλά ο σκύλος είναι για να μένει ΜΑΖΙ με την αγέλη του. Και αυτό που με προβληματίζει κυρίως, είναι το ότι έχεις ένα κουτάβι εκτεθειμένο σε πολλούς αρνητικούς για την υγεία του παράγοντες. Υψηλές θερμοκρασίες και σκνίπα στο #1. Βάλε το σκύλο μέσα στο σπίτι και δε θα το μετανιώσεις.

• Like
Reactions: mareco

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Καταρχην σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, η σωστη εμμονή σας στο θεμα δείχνει οτι εχω να κανω με ενα πολυ σοβαρο foroum και οχι να χαμε να λεγαμε, εγω θα προσπαθήσω να εφαρμόσω οσα μπορώ απο ολα οσα γραψατε. Δεν μου ειπατε ομως η τροφη που μου συστησε ο γιατρος ειναι καλη οντως 68€ τα 13 κιλα. Εγω πηρα για αρχη το 3κιλο αναλογια 125 γραμμάρια σηνολικά ημερήσια σε 3 δοσεις.

• Like
Reactions: Scalpel

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Με πρώτο συστατικό γεύμα κρέατος και δεύτερο καλαμπόκι... δεν θα έλεγα ότι ειναι και η καλύτερη... γιατι δεν κοιτάς την acana puppy & junior που ειναι στην ίδια τιμη αλλα πολυ καλύτερη;; Εάν θες κοιτά και τις naturea και barking heads που ειναι σε αντίστοιχες τιμές και πολυ καλή ποιότητα επίσης.

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Εντος οικοπέδου ειναι, παει στο γκαραζ το δικο μου. 3 μετρα πλάτος απο το πλάι του σπιτιου και 28 μετρα μηκος μπορει να γινει κηπος περιφραγμενος με γκαζον κτλπ.
Ειναι στα αμεσα σχέδια μου αν ολα πανε καλα και αγορασουμε το σπιτι.

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Γεια σου και από εμενα εχεις έναν κουκλο κουταβο και να σου ζησει. Δεν χρειαζεται νομιζω να αναφερω και εγω τα περι σκυλου-βεράντας, απλα θελω να σε ρωτησω αν εχεις μονιμη επαφη με τον σκυλο εκει που βρισκεται γιατι μου φενεται ευκολο σημειο για καποιον κακοπρωερετο να του κανει κακο(ετσι το αντιλαμβανωμε από την φωτο τουλάχιστον)

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
..δεν παταει επουδενι λογο χωμα η χορτα, σχεδον καθε μερα κανουμε μπανακι και του αρεσει τρελα..

Το σκυλί όσο είναι μικρό, καλό είναι να δοκιμάσει να πατήσει σε διαφορετικού είδους επιφάνειες προκειμένου να γλιτώσετε φοβίες και λοιπές δυσλειτουργίες στο μέλλον.

Το μπάνιο δεν είναι καλό να γίνεται τόσο συχνά (εκτός κι αν γίνεται μόνο με νερό) γιατί καταστρέφει την επιδερμίδα του σκύλου και μπορεί να εμφανίσει διάφορα δερματικά προβλήματα, ακόμα και με αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά (μπόχα)..

Στην ενότητα για την περιποίηση και τον καλλωπισμό του σκύλου θα βρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι. Πάντα με ειδικό σαμπουάν, μελετημένο για το ph της επιδερμίδας του σκύλου που είναι άλλο από της δικής μας. Εφόσον δε συντρέχει ειδικός λόγος, επικρατέστερη άποψη για τη συχνότητα των μπάνιων του, είναι μάλλον η « όχι συχνότερα από μία μια φορά το μήνα.»

Πάντα μετά από μπάνιο στη θάλασσα, ξέπλυμα με άφθονο νερό για να απομακρυνθεί το αλάτι.

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές, ερώτηση αν τον βρεχω με μονο νερο για να δροσιζετε, κανει? Και κατι τελευταίο η δοσολογία τις profine ειναι 120 γραμμάρια ημερεσιος, μπορω να του δινω παραπανω γιατι βλεπω οτι δεν χορταίνει, κανει λιγο παράπονο.

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές, ερώτηση αν τον βρεχω με μονο νερο για να δροσιζετε, κανει? Και κατι τελευταίο η δοσολογία τις profine ειναι 120 γραμμάρια ημερεσιος, μπορω να του δινω παραπανω γιατι βλεπω οτι δεν χορταίνει, κανει λιγο παράπονο.
κανει ειναι μια χαρα...αρκει να τον σκουπιζεις και λιγο μετα!!
οσο για την τροφη αν του δωσεις παραπανω θα συνεχισει να κανει παραπονα και θα του ξαναδωσεις και ετσι στην ουσια τον κακομαθαινεις..οποτε κατα την γνωμη μου αστον και θα του περασει (y)

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Καταρχην σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, η σωστη εμμονή σας στο θεμα δείχνει οτι εχω να κανω με ενα πολυ σοβαρο foroum και οχι να χαμε να λεγαμε, εγω θα προσπαθήσω να εφαρμόσω οσα μπορώ απο ολα οσα γραψατε.
Εύγε, όχι για ό,τι έχεις κάνει έως τώρα αλλά για τον ήρεμο και ώριμο τρόπο που ακούς/επεξεργάζεσαι/αξιολογείς τις συμβουλές που σου δίνονται από ανθρώπους καλοπροαίρετους (αν και ενίοτε ολίγον ζηλωτές).

Σου εύχομαι να χαίρεσαι το φιλαράκι σου και να βρεις την καλύτερη δυνατή ισορροπία ανάμεσα στο πρέπει και το μπορώ!

• Like
Reactions: ntoulis

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Σε ευχαριστώ πολυ,
Γεια σου και από εμενα εχεις έναν κουκλο κουταβο και να σου ζησει. Δεν χρειαζεται νομιζω να αναφερω και εγω τα περι σκυλου-βεράντας, απλα θελω να σε ρωτησω αν εχεις μονιμη επαφη με τον σκυλο εκει που βρισκεται γιατι μου φενεται ευκολο σημειο για καποιον κακοπρωερετο να του κανει κακο(ετσι το αντιλαμβανωμε από την φωτο τουλάχιστον)
Οχι ειναι οκ τον βλεπω, εχω και δυο ip καμερες που παρακολουθω αντιδράσεις του οταν ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι μονος, τα παει περιφημα.

Nikosnayplio

Member
10 Ιουλίου 2015
18
9
46
Εύγε, όχι για ό,τι έχεις κάνει έως τώρα αλλά για τον ήρεμο και ώριμο τρόπο που ακούς/επεξεργάζεσαι/αξιολογείς τις συμβουλές που σου δίνονται από ανθρώπους καλοπροαίρετους (αν και ενίοτε ολίγον ζηλωτές).

Σου εύχομαι να χαίρεσαι το φιλαράκι σου και να βρεις την καλύτερη δυνατή ισορροπία ανάμεσα στο πρέπει και το μπορώ!
Σε ευχαριστω και σενα, πραγματικά, ειναι πολυ καλο να υπαρχουν τετοια forum για να γινονται ακομα καλυτερες οι σχεσεις μας με τους τετραποδους φιλους μας.
Αντι για πειραματα κανεις μια ερωτηση.
Πριν χρόνια ειχα γραφτει σε ενα forum της motorsport bmw και μηλαγαμε και γραφαμε βλακειες ανουσια πραγματα χαναμε τον χρονο μας αδικα καναμε συναντησεις και πιναμε καφεδες και κοιταζαμε ο ενας τον αλλον.
Εδω καταλαβα οτι αυτα ειναι πραγματικα forum που αξιζει να ασχολείται κανεις, μαθαινεις πολλα που θα τα χρειαστεις η και που τα χρειαζεσαι ηδη αλλα δεν το ειχες παρει χαμπάρι (καλη ωρα οπως εγω) :)
Anyway η γυναικα μου κοιματε και γω ψαχνω τις καλυτερες super premium τροφές..

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Σε ευχαριστω και σενα, πραγματικά, ειναι πολυ καλο να υπαρχουν τετοια forum για να γινονται ακομα καλυτερες οι σχεσεις μας με τους τετραποδους φιλους μας.
Αντι για πειραματα κανεις μια ερωτηση.
Πριν χρόνια ειχα γραφτει σε ενα forum της motorsport bmw και μηλαγαμε και γραφαμε βλακειες ανουσια πραγματα χαναμε τον χρονο μας αδικα καναμε συναντησεις και πιναμε καφεδες και κοιταζαμε ο ενας τον αλλον.
Εδω καταλαβα οτι αυτα ειναι πραγματικα forum που αξιζει να ασχολείται κανεις, μαθαινεις πολλα που θα τα χρειαστεις η και που τα χρειαζεσαι ηδη αλλα δεν το ειχες παρει χαμπάρι (καλη ωρα οπως εγω) :)
Anyway η γυναικα μου κοιματε και γω ψαχνω τις καλυτερες super premium τροφές..
Κοιταξε,για μενα αρκει να εισαι "ανοιχτομυαλος" και θα μαθεις πολλα πραγματα εδω περα.Το θεμα με παρα πολλους νεους ιδιοκτητες,ειναι πως προβαινουν πρωτα σε αγορα κουταβιου(κατα 90% με λαθος τροπο) και μετα ψαχνουν για συμβουλες.Ακουνε τα εξ αμαξης απο πολλους και στο τελος καταληγουν να μην ξαναμπουνε στο φορουμ,κυριως λογω του εγωισμου τους και επειδη δεν θελουν να παραδεχτουν οτι εχουν αδικο.Δεν νομιζω πως εδω περα εξυπηρετουνται οποιουδηποτε ειδους συμφεροντα,οποτε οτι λεγεται,λεγεται για το καλο του σκυλου.

• Like
Reactions: Scalpel

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Το καθημερινό βρέξιμο του σκύλου, εκμηδενίζει την αποτελεσματικότητα της αμπούλας και του αντιπαρασιτικού κολάρου, που πιθανόν του φοράς. Εκτός λοιπόν, απ'το ότι ο σκύλος τελικά, δεν προστατεύεται ΚΑΘΟΛΟΥ, πόσο μάλλον όταν ζει εκτός σπιτιού, είναι και πεταμένα λεφτά. Το μπανιάρισμα του σκύλου, όσο πιο σπάνια γίνεται, τόσο καλύτερα. 1 στους 2-3 μήνες και αν. Τα σημεία που δροσίζεται άλλωστε, είναι μόνο οι πατούσες και η κοιλιά. Από πουθενά αλλού, αν βραχεί, δεν δροσίζεται.

• Like
Reactions: Aslan

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα