Δεν αμφισβητώ εσένα Στέφανε..τα λεγόμενα του γιατρού αμφισβητώ. Δε μου φαίνεται πολύ σόι προσωπικά (βάσει όσων γράφεις τουλάχιστον). Κι εγώ θα συμφωνήσω με την Ηλιάννα και δε θα ξαναπάταγα. Τώρα για το έξω, αν ο σκύλος μπαινοβγαίνει έχει καλώς. Εγώ πάντως δε συμφωνώ με το να βρίσκεται σε μια αυλή ή σε ένα μπαλκόνι 24/7. Αν εσύ τύχει και λήψεις δηλαδή για κάποιες μέρες, οι υπόλοιποι που έχουν το θέμα θα την φροντίζουν; Θα παίζουν μαζί της; Θα την βγάζουν τις βόλτες που πρέπει; Έχουν πρόβλημα μόνο με το να μπαίνει στο σπίτι ή γενικά με το σκύλο;Καλημερα σας κ ευχαριστω,τη μικρη την προσεχο σαν τα ματια μου σε ολα τα θεματα, dnassib ειμαι καταρχην αντρας..περα απο αυτο οκ ας δεχτο οτι ειναι ετσι αφου δεν εχω pedigre θα το επιβεβαιοσο αυτο ρωτοντας τον γιατρο κ σε ευχαριστω για της ευχες σου. ΗolywoodBrn Βέβαια είπε ότι δεν το πλήρωσε..ότι κάποιος του το χάρισε για "οικογενειακούς λόγους"..τεσπα..Ναι αυτό που λένε και οι υπόλοιποι...Οτι μου ειπε ο γιατρος λεω κ δεν εχω λογο να κρυψω κατι η να πω ψεματα.Το μονο μου ζητησε ο ανθρωπος ηταν ενα τσουβαλι τροφη για την μαμα. Οσο για το μπαλκονι το σπιτι που του εχτισα κτλ εφοσον ειμαι σε μονοκατοικια κ την πορτα μου να ανοιξω στην ουσια διπλα μου την εχω αφου ειναι κ ολοι μερα ελευθερι μαζι μου γενικα ακομα κ μεσα στο σπιτι με τη διαφορα οτι ο υπνος της ειναι εξω,τωρα αν θεωρεις οτι δεν θα επρεπε σεβαστη η γνωμη σου αλλα οχι απαρετητα κ αποδεχτη.Συγνωμη αλλα οπως απαντας σου απανταω. Εδω που μενω ειναι σαν χωριο σχεδων ολοι η γειτονες εχουνε σκυλια το βουνο το εχουμε ακριβος διπλα μας ειμαστε στους προποδες,οποτε και η βολτα υπαρχει κ το παιχνιδι κ λιγο τα βασικα της εκπαιδευσης κ κοινονικοπιση. Πιστεψε με δεν πειρα σκυλο για να ειναι κλεισμενο η δεμενο δεν την εδεσα ποτε κ ουτε προκειτε εκτος κ αν ειναι ανανγκη ειμαι σηνηδητοποιμενος κ δεν αρεσει καταρχην σε εμενα να εχω ενα δυστηχισμενο σκυλο. Απο μωρο την επερνα μαζι μου σχεδων παντου μαζι κ με την κοπελα μου που εχει κ αυτη ενα coceraki κουταβι κ φυσικα ακομα μωρα ειναι κ εχουνε ενεργη σημετοχη στην καθημερινοτητα κ πανω απολα στην καρδια μας. φιλικα Στεφανος