Καλησπερα σας καλος σας βρηκα, σας παρακολουθο αρκετο καιρο τωρα κ ειπα επιτελους να κανω κ εγω την εγγραφη για να μπωρω να μοιραζομαι μαζι σας τα νεα της μικρης μου φιλης! Εχω αποκτηση απο αρχες αυγουστου μια σκυλιτσα Γερμανικο ποιμενικο μεσο του κτηνιατρου μου. Να σας εξηγησω λοιπων πως την απεκτησα κ πως ειμαστε σημερα, εψαχνα βασικα για βελγικο ποιμενικο ετυχε να παρω την προτοβουλια να μπω σε εναν αρκετα γνωστο κτηνιατρο εδω στην Δραμα κ να κανω μια ερωτηση για την συνγκεκριμενη φυλη κ για το αν θα μπρορουσαμε να βρουμε κουταβι,τιμη κτλ κτλ. εντελη δεν υπηρχε καπια γεννα,ομως ο ανθρωπος με ενημερωσε οτι υπαρχουνε διαθεσιμα 2 κουταβακια Γερμανικου ποιμενικου τα οπια ο ανθρωπος που τα ειχε τα χαριζε (λογο σοβαρων οικογενιακων προβληματων με τη συζηγο), ο γιατρος μου ειπε φυσικα οτι ειναι καθαρα κ ο παππους του μπαμπα ειχε διακρησεις μου ειχε πει κ το ονομα του παππου αλλα δεν το συγκρατησα,δεν με ενδιεφερε κ πολυ για να πω την αληθεια! Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εμπορευετε κ φυσικα αυτο τον τιμαει στα ματια μου κ οτι απλα αν γνωριζει καπιον φερνει των ενδιαφερομενο σε επαφη εως εκει.Τελικα μετα απο αναμονη μιαμησης εβδομαδας μου εφεραν την μικρη μου Μιρα στο ονομα η οπια ειναι σημερα 3 μηνων κ 20 ημερων αλλα ακομα αυτακια δεν σηκοσαμε κ περιμενουμε. λοιπων αυτη ειμαστε κ χαιρομαστε που σας βρηκαμε!! εχω ερωτηματα αλλα θα τα αναφερο σε αλλο ποστ σας ευχαριστω πολυ.