Καλησπερα και απο εμενα!!

GIANNHS17

Active Member
3 Απριλίου 2009
26
0
42
Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι 27 ετων.Συντομα θα γινω μπαμπας της Ινκα,ενα απιστευτα ομορφο dogo argentino!!Το forum μου το προτεινε ο promitheas (Σωτηρης).Ελπιζω μεσα απο εδω να γνωριστουμε οσο το δυνατον καλυτερα και να συζηταμε τις εμπειριες μας!
Το forum το διαβαζω εδω και ενα μηνα περιπου και μπορω να πω οτι γινεται καλη δουλεια απο ολα τα παιδια!!Συγχαρητηρια;)

GIANNHS17

Active Member
3 Απριλίου 2009
26
0
42
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!Η ινκα ηρθε στον κοσμο μολις πριν 3 μερες....αρα εχουμε ακομα καιρο :)
Εχω σκοπο να την αφησω 50 μερες περιπου με την μαμα της,ετσι ωστε να αναπτυχθει οσο το δυνατον περισσοτερο με την μητρικη φροντιδα.
Οσον αφορα photo,υπομονη μεχρι να ανοιξει τα ματακια της γιατι ακομα ειναι τυφλοποντικακι...:)

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
και παραπανω θα σου προτεινα κακο δεν εκανε ποτε :D:D:D

ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα θες .... χαζομπαμπα !!!
:D:D:D

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Καλως ορισες ....
θα συμφωνησω με τον duaz ...

και παραπανω μερες να την αφηνες , νομιζω θα ηταν ακομη καλυτερα ...
Οι μερες του απογαλακτισμου παιζουν ρολο για την μετεπειτα εξελιξη ενος κουταβιου/σκυλου ....

GIANNHS17

Active Member
3 Απριλίου 2009
26
0
42
Ευχαριστω πολυ παιδια!Ποσο παρα πανω λετε να την αφησω?δεν ειναι αρκετες οι 50 μερες?μιλαμε για σχεδον 2 μηνες παρα κατι.Εχω την εντυπωση οτι και οι 50-60 μερες ειναι υπεραρκετες κιολας.....εσεις τι νομιζετε?

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
60 μέρες και μετά πιστεύω είναι μια χαρά, καλύτερα από 50, 10 μερούλες υπομονή δηλαδή και θα ανταμειφθείς επαρκώς, θα έχει "δουλέψει" λίγο με τα αδερφάκια του και θα μάθει με τη μαμά τι σημαίνει να είσαι σκύλος.

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
Συμφωνω με τους προλαλησαντες...μετα το διμηνο ειναι ΟΚ...αν αντεξεις βεβαια;)
Μου αρεσει που της εδωσες και ονομα πριν καν την παρεις σπιτι...:D

GIANNHS17

Active Member
3 Απριλίου 2009
26
0
42
Το ονομα της εχει βγει απο τον Ιανουαριο....οπως καταλαβαινετε,το κουταβι μου το ψαχνω μηνες τωρα!!Και αν το καλυτερο για αυτην ειναι 60 μερες,θα μεινει 60 μερες με την μαμα της....εχω υπομονη μπολικη!