Καλησπερα. (ιδιοκτητης pitbull)

dimitris-leo

Active Member
10 Μαϊου 2009
36
0
Athens
Ειμαι ο Δημητρης,κατοχος ενος πιτ μπουλ 3 ετων.Γραφτηκα στην ιστοσελιδα για να μαθω 5-10 πραγματα παραπανω για τους τετραποδους φιλους μας...

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
γεια Δημητρη πες μας κατι παραπανω για το πιτ πουλ :rolleyes:

dimitris-leo

Active Member
10 Μαϊου 2009
36
0
Athens
Ειναι ενα καφε-ασπρο πιτ μπουλ,τελειος χαρακτηρας,εχω φιλους εδω που τον γνωριζουν,Κορινα ηρθαμε με τον Leo που ειστε?χεχε!Ακομα ψαχνομαι στην ιστοσελιδα...

Χμμ...βλεπω τα πιτ μπουλ τα εχετε καταταξει με τα ημιαιμα...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ηρθες Δημήτρη. :)
Το pit bull είναι στην ενότητα «Άλλες φυλές-ημιαιμα» διότι δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή από τον διεθνή κυνολογικο όμιλο.

dimitris-leo

Active Member
10 Μαϊου 2009
36
0
Athens
Χμμμ,μπορειτε να φτιαξετε εναν μικρο "χωρο" κ για τα APBT κ AMSTAFF κ να τον ονομασετε π.χ "ΣΚΥΛΙΑ AKC η UKC" λεω εγω...

Φιλε Πανο,ε ειναι καθαροαιμα...Ενα ημιαιμο σκυλι Πανο νομιζω δεν μπορει να φτασει σε τιμη πωλησης τα 1500ευρω...

Οκ αυτο το θεμα δεν με ενδιαφερει κ πολυ,δεν ειναι αυτος ο σκοπος που γραφτηκα εδω.Ας το λυσουν αλλοι αυτο το θεμα...

harley εφτιαξα αλμπουμ,μπορεις να τον δεις...Επιστρεφω σε λιγο.

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
Καλώς
Το pit bull είναι στην ενότητα «Άλλες φυλές-ημιαιμα» διότι δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή από τον διεθνή κυνολογικο όμιλο.
να ρωτησω κατι επειδη ειμαι ασχετος με τα πιτ πουλ. ενας γνωστος μου
που εχει 2 πιτ πουλ μου ειπε πως εχουν χαρτια , το ενα CKCκαι το αλλο UKC τελικα τι γινεται :confused:

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Φιλε Πανο,ε ειναι καθαροαιμα...Ενα ημιαιμο σκυλι Πανο νομιζω δεν μπορει να φτασει σε τιμη πωλησης τα 1500ευρω...
Αυτο ειναι το κριτηριο καθαροαιμιας δλδ?Στην Ελλαδα ολα γινονται βεβαια. :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
να ρωτησω κατι επειδη ειμαι ασχετος με τα πιτ πουλ. ενας γνωστος μου
που εχει 2 πιτ πουλ μου ειπε πως εχουν χαρτια , το ενα CKCκαι το αλλο UKC τελικα τι γινεται :confused:
Σoυ εχω μελέτη:
American Pit Bull Terrier & Registries
pit bull terrier the most versatile dog athlete..

Και κάτι διασκεδαστικό για το τέλος:

Βρές το Πίτ-Μπουλ?!!

:)

dimitris-leo

Active Member
10 Μαϊου 2009
36
0
Athens
Οχι δεν ειναι κριτηριο τα λεφτα,αλλα αν θελεις πηγαινε δωσε 1500 ευρω εσυ για να αγορασεις ενα ημιαιμο...κ ξαναλεω αν θελεις να βγαλεις ακρη με το θεμα "ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ" να απευθυνθεις στην UKC ας πουμε κ να πεις τα παραπονα σου,οχι σε μενα ομως...Εσυ εξ αρχης μου εστειλες οχι για να μου πεις "καλησπερα" αλλα για να ξεκινησεις "διαμαχη μπορω να πω με εμενα...

Δεν ξερω τι ρολο εχεις εδω στην ιστοσελιδα αλλα ειλικρινα λυπαμαι που οι administrator δεν συμορφωνουν ατομα σαν εσενα.κ αν εισαι administrator τωτε μπορω να πω πως εχουν επιλεξει λαθος ατομο...κ για ατομα σαν εσενα μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν ιδιοκτητες πιτ μπουλ σε αυτην την ιστοσελιδα...Η ιστοσελιδα λεγεται dogforum.gr νομιζω πως απευθυνεται προς ολους τους ιδιοκτητες σκυλων κ οχι σε συγκεκριμενες ρατσες αναγνωρισμενες απο FCI η μη...

apache

Well-Known Member
14 Απριλίου 2009
54
0
αθηνα
καλησπερα δημητρη και καλωςοριστε εσυ και ο σκυλος σου.ειναι αξιαγαπητος ο μικρος!:p

παντως δε νομιζω οτι ο πανος0685 ηθελε να ξεκινησει καυγα:)

dimitris-leo

Active Member
10 Μαϊου 2009
36
0
Athens
apache καλησπερα κ σενα...Ε με την συμπαρασταση ενος ακομα χρηστη θα με στηνανε στον τοιχο να μου αρχισουν τις φιλοσοφιες περι πιτ μπουλ...Λες κ δεν τα ξερεις αυτα,εγω μπηκα εδω να διαβασω καποια πραγματα κ να γραψω,περι προβληματων πανω σε σκυλους,να συμβουλευτω κ να συμβουλεψω κ οχι να λυσω το ερωτημα γιατι η F.C.I δεν αναγνωριζει την ρατσα...

Αντε να δω που θα καταληξουμε τελικα...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Καλώς τον!

Έχω κι εγώ ένα "Πιτάκι", τον Guappo 9 ετών.
Η αλήθεια είναι πως ούτε οι "πιτμπουλάδες" έχουν συμφωνήσει ακόμη για το πως πρέπει να είναι η φυλή μορφολογικά. Το FCI αναγνωρίζει το American Staffordshire Terrier μόνο και μόνο γιατί σταθεροποιήθηκε σαν σκύλος (τι άλλο να κάνει ;).

Εδώ ούτε ο Αμερικάνικος Κυνολογικός δεν αναγνώρισε ακόμη το Πιτ. Μάλλον γιατί εκτράφηκε με βάσει της επιδόσεις του σε δουλειές (και κυνομαχίες :mad:) και έχει ΜΕΓΑΛΗ γκάμα τύπων και στυλ. Κι εγώ προσωπικά αναγκαστικά ημίαιμα τα θεωρώ. Το δικό μου είναι σαν Αμ Σταφ (ακριβώς, αλλά χωρίς χαρτιά) και αυτό θεωρείται "ένα από τα Πιτ-μπουλ" στην Αμερική. Ο όρος "πιτ-μπουλ" είναι ακόμη όρος "ομπρέλα" που συμπεριλαμβάνει αρκετούς σκύλους.

Όσο για τις τιμές, μην σου κάνει εντύπωση. Όπου παίζουν στοιχήματα και υπάρχει κέρδος, έτσι γίνεται. Με την ίδια ευκολία που θα στο χρεώσουν 1,500 ευρώ (αν και ΠΟΤΕ δεν συμβαίνει για κουτάβι αυτό), κάνουν και ευθανασία στον ΙΔΙΟ σκύλο λίγους μήνες αργότερα (γιατί σταματάει να νικάει).

Και τα γκρέχαουντ σε αγώνες ταχύτητας κοστίζουν πολλά λεφτά όταν είναι στην "ακμή" τους, και ας τους κάνουν ευθανασία μόλις πάνε 4ων ετών (τα χαρίζουν κι όλας αλλά δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση για τόσους πολλούς "γέρικους" σκύλους).

ΑΠΕΙΡΑ "λαγόσκυλα" μπασταρδάκια άγνωστης προέλευσης πωλιούνται πανάκριβα, απλά γιατί είναι σαίνια στο κυνήγι... η τιμή δεν κάνει την καθαροαιμία.

Η παρόμοια μορφολογία (και χαρακτήρας) είναι που θα κάνει τους ομίλους να δεχτούν να αναγνωρίσουν μία φυλή. Πως αλλιώς θα γινόταν;

Πίτ-μπουλ βρήσκεις συνήθως ΠΟΛΥ φτηνά πάντως στην χρυσή ευκαιρία, και ας είναι υπέροχοι σκύλοι που για όσους ξέρουν, αξίζουν μιά περιουσία.

Το φόρουμ αυτό καλά κάνει και έχει τα πιτς εκεί που τα έχει ("κοινή λογική" είναι).
Έτσι πρέπει να μείνει μέχρι εμείς οι "πιτμπουλάδες" να στρωθούμε στην δουλεία και να αποφασίσουμε/συμφωνίσουμε επιτέλους τι ΕΙΝΑΙ αυτός ο σκύλος (γραπτώς παρακαλώ).

Και μέχρι να γίνει αυτό, δεν μπορούμε να κατηγορούμε κανέναν.

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
γεια σου φίλε ,

ο σκύλος σου είναι καταπληκτικος,πολυ όμορφος και πολυ καλό σκυλι!!

καλως ήρθες:)

dimitris-leo

Active Member
10 Μαϊου 2009
36
0
Athens
Ευχαριστω dimiv...

Ναι Δοκτορα συμφωνω,γι'αυτο δεν θελω αυτο το θεμα,εχω βαρεθει να διαβαζω πανω σε αυτο...

Πριν δεν μιλουσα για κερδος λεγοντας το ποσο των 1500 ευρω,αλλα για εναν φιλο που εφερε απο Αμερικη 2 Blue Nation PitBull κ του κοστισε για την ακριβεια 2500 το ενα...Αυτο.Τα λεμε σε αλλα ποστ...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλως ήρθες, φίλε! Κούκλος ο σκύλος!

Η καθαροαιμία είναι σχετική έννοια, όλα ημίαιμα είναι γεννετικά.....:) μην παρεξηγείσαι.... έτσι είναι αυτό το φόρουμ, συχνά ξεφεύγουμε και "φιλοσοφούμε"!! Εχει όμως πολλήηηηηηηη ΄χρησιμη πληροφορία, αν καταφέρεις να μη σε αποτρέψουν οι "καυγάδες" μας....

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Καλως ηρθες Δημητρη δεν μπορω να σε καταλαβω....anyway να χαιρεσαι το σκυλακι και να περνατε παντα καλα και να εχετε υγεια πανω απο ολα. :)

Τωρα το ποιος ηθελε καυγα δεν θα το σχολιασω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πριν δεν μιλουσα για κερδος λεγοντας το ποσο των 1500 ευρω,αλλα για εναν φιλο που εφερε απο Αμερικη 2 Blue Nation PitBull κ του κοστισε για την ακριβεια 2500 το ενα...Αυτο.Τα λεμε σε αλλα ποστ...
Από περιέργεια.... Τι είναι τα Blue Nation PitBull? :confused:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Γενικώς, αυτοί οι Αμερικάνοι είναι τρελοί, μην σ' εντυπωσιάζουν.

Μου θύμισες τα Labradoodle που συζητούσαμε προχτές (Λαμπραντόρ με Κανίς διασταύρωση). ΤΟΣΟ κάνουν στην Αμερική. Ακριβώς 2.500 ντόλαρς!
Και αυτά δεν είναι αναγνωρισμένα και χτυπιούνται οι δικοί τους πως είναι φυλή.

Πλάκα που θα έχει να αναγνωριστούν αυτά ΠΡΙΝ από τα πιτ-μπουλ!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie