Καλησπερα... Ακιτα προμπλεμ

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
κι αυτο σημαινει οτι το προβλημα το εχουν τα σναουτσερ...
η οτι η μονη λυση ειναι το ηλεκτρονικο κολλαρο?
ο ιδιοκτητης και ο τροπος που μεγαλωνει ενα σκυλι δεν παιζει κανενα ρολο?

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
εγω παντως αυτο το σαββατοκυριακο στην εκθεση ειδα τυπικοτατα ακιτα αμερικανικα - γιαπωνεζικα μια χαρα να συμπεριφερονται
οι νικητες μαλιστα στηθηκαν και στο βαθρο χωρις να ενδιαφερονται για τα σκυλια διπλα τους χωρις να τα μυρισουν κλπ...
Δεν νομίζω να είδες 2 ενήλικα αρσενικά Ακίτα, που δεν γνωρίζονται, να παίζουν μεταξύ τους χωρίς λουρί...
Δεν είπαμε πως είναι δολοφόνοι.... Πως πιθανότατα δεν θα καταφέρεις ποτέ να τα έχεις off-leash....(και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο)
Εννοείται πως ένα ισσοροπημμένο Ακίτα δεν θα γρυλίζει σε ότι κινείται...Αλλά ούτε και θα ανεχθεί κυριαρχικές συμπεριφορές από άλλα σκυλιά....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θέλω να πω πως η συμπεριφορά σκύλων σε εκθέσεις δε λέει πολλά για τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και αυτό που λέει ο tsimakgr

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
να κατσω να αριθμησω τα ποστ ενσ ενα?
το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο κουταβι στην περιοδο κοινωνικοποιησης δεν κοινωνικοποιηθηκε σωστα...

ναι οταν ενα αρσενικο ενηλικο ακιτα περναει στο μισο μετρο διπλα απο ενα αλλο σκυλο αδιαφορα ειτε ειναι σε εκθεση ειτε ειναι σε περιπατο... μου λεει πολλα....
για τον ιδιοκτητη του......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul