Και ποιος σου ειπε οτι δεν παθαμε τιποτα?
Καλως ηρθες και πες μας ακομα μερικα πραγματα για σενα, οπως πρότερη εμπειρια, χωρο διαμονης, φυλη/ρατσα που επιθυμεις να αποκτησεις
Πώς το σκεφτεσαι το πραγμα τελος παντων.
Χαίρομαι που σε ανησύχησα!
Έλεγα να τα γράψω σε αλλο ποστ αλλα δεν βρήκα κατηγορία για υποψήφιους γονείς. Πάμε λοιπόν! Στα 27 μου, ανεξάρτητος οικονομικά χωρίς καμία υποχρέωση παρά μόνο επαγγελματικές, με ελπίδα να κάνω παιδάκια καποια στιγμή, μένω σε 60 τμ 2αράκι ισόγειο με κοινόχρηστο κήπο (δηλ. η πρόσβαση του σκυλιού στον κήπο θα ναι ελεγχόμενη). Γενικά αγαπώ το βουνό και οτιδηποτε εχει σχέση με φύση και άσκηση. (ερασιτέχνης δρομέας). Ερευνώντας λοιπόν για περίπου 4 μήνες, κατέληξα στο golden retriever. Γιατι? Γιατί αυτά που διάβασα (αρκετά και διάφορα) περιγράφουν ενα σκυλί ήσυχο καλόκαρδο πιστό, καλό με παιδιά (σε περίπτωση που.. λεμε τώρα) αλλά και ταυτόχρονα αθλητικό.
Φόβοι : 1)Δουλεύω κάθε μερα 8ωρο αλλα είμαι 5 λεπτά απο το σπίτι, λέω να βάλω ενα webcam gia να το παρακολουθώ...
2) Θα μπορώ να λείπω καμια ώρα επιπλέον το βράδυ η θα μου μελαγχολήσει??(αφού μεγαλώσει, όταν ειναι μωρό θα μαι μπάστακας)
3) Τα γκολντεν ισχύει ότι δεν γαβγίζουν ιδιαίτερα-αφού μεγαλώσουν? (γείτονες). Σαν μωρό θα γαβγίζει non stop?
4) καβαλάνε μηχανή ή να αγοράσω αμάξι? (αστειέυομαι)
5)Γενικότερα να αρχίσω να θρηνώ τα επιπλά μου απο τώρα?
6)Αρσενικό θα μας π......ξει θηλυκό θα μας γεννήσει.. Στειρωμένο αρσενικό μήπως? Δεν είναι λίγο απανθρωπο το "κλαδεμα"?
7) Εξοδα... Πόσο περίπου να υπολογίζω τους πρώτους ευαισθητους μήνες?
Το πιο σημαντικό ειναι η ώρα που θα μένει μόνο του. Ξέρω οτι πολλοί στο φόρουμ θα πουν οτι 8 ωρες ειναι απαγορευτικές. Θα παρακαλέσω οι απαντήσεις να ειναι ρεαλιστικές γιατί πραγματικά θα επηρεάσουν την απόφαση μου. Ευχαριστώ πολύ !