Καλησπέρα!

nikiforoula

Member
3 Απριλίου 2010
16
0
Κρήτη
Καλησπέρα και από εμένα!Είμαι καινούρια στη παρέα σας..Έχω ένα ημίαιμο Giant Schnauzer το οποίο είναι 2 μηνών τώρα, και είναι το πρώτο σκυλάκι που είχα ποτέ..Θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του Λουκά μου! Είναι πολύ παιχνιδιάρης και επίσης έχει μάθει το ''κάτσε'' και το ''σταμάτα'' (το σταμάτα όχι τόσο καλά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο)και έχω παρατηρήσει οτι θέλει να γίνεται το δικό του...Αλλά δεν τον αφήνω....
Σας βάζω μερικές φωτογραφίες του.....:)

28032010192..jpg25032010145..jpg17032010078..jpg19032010104..jpgΦωτογραφία0014..jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες nikiforoula με τον Λουκά σου. Είναι γλυκύτατος. Οι πατούσες του, παραπέμπουν όντως σε giant αλλά το schnauzer έστω και ημίαιμο, προκύπτει κάπως; Θέλω να πω, έχεις δει μαμά ή μπαμπά; Εμένα περισσότερο με ημίαιμο λαμπραντοράκο ή κάποιου τύπου ποιμενικό, μου μοιάζει. Να μη σου πω, πως είναι φτυστός ο Σωτήρης μου, στα μικράτα του... :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώς τους!!!

αν είναι κι αν δεν είναι σνάουζερ...εντάξει...

πάντως τα πάει πολύ καλά αν έμαθε ήδη να εκτελεί κάτσε ή οτιδήποτε απο τόσο μικρή ηλικία-2 μηνών είναι πολύ νινάκι-αν συνεχίσετε έτσι θα πάτε πολύ καλά-μόνο μην το ταίζεις πολύ για να μαθαίνει γιατί θα γίνει πολύ τροφοκεντρικός-είναι νινάκι-αφού ακούει καλύτερα να τον συνηθίσεις απο τώρα σε αμοιβή χάδι/χαρές-

ή το κάνεις ήδη!!!

nikiforoula

Member
3 Απριλίου 2010
16
0
Κρήτη
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το καλωσόρισμα σας.

Mareco το οτι έχει Giant Schnauzer προκύπτει απο τη μαμά του που είναι επίσης ημίαιμη Giant Schnauzer.Επίσης μου το έχει πεί κ η κτηνίατρος.Δυστυχώς τον μπαμπά δεν τον ξέρουμε οπότε δεν ξέρω τι άλλο έχει μέσα του ο Λουκάκος μου.

Kokoni μέχρι τώρα του μάθαινα με λιχουδιές αλλά απο σήμερα ξεκινήσαμε με χάδια.Ευτυχώς μαθαίνει εύκολα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
nikiforoula καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον Λουκά σου!:)
Φαντάζομαι να κατάλαβες ότι εδώ υπάρχει ένα ιδιαίτερο κλίμα συμπάθειας για τα μαυροτσουκαλάκια.:D:D:p
Πες μας λίγο για το πως βρέθηκε στα χέρια σου.:)

nikiforoula

Member
3 Απριλίου 2010
16
0
Κρήτη
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα σου :).....
Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει αυτό το ιδιαίτερο κλίμα!!!!!!!!!!
Λοιπόν ένας φίλος μας έχει ένα ημίαιμο Giant Schnauzer τη Λάρα (τη μαμά του Λουκά) που είναι πανέμορφη ...Έμεινε έγκυος και έκανε 10 Λαράκια....Όλα μαυράκια :) Πήγα λοιπόν μία μέρα να τα δώ και έφυγα με το Λουκά ...Δέν μπορούσα να του αντισταθώ πιστεύω με καταλαβαίνεται!!!!!!!!!!
Έτσι λοιπόν απέκτησα το Λουκάκο μου... Τον έχω ένα μήνα τώρα :)

22564_313794314883_&.jpg

Εδώ είναι ημερών!!! Κάπου εκεί είναι και ο Λουκάκος.....