Καλησπέρα

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
Γειά παιδιά σε όλους. Το όνομα μου είναι Στάθης,είμαι απο Θεσσαλονίκη και χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους μπορώ να έχω συμμετοχή σε ένα forum με τα αγαπημένα μου τετράποδα. Πρίν απο ένα δεκαήμερο έγινε πραγματικότητα μια απο τις μεγάλες μου επιθυμίες,αφού κατάφερα να υιοθετήσω ένα pitbullάκι 2 μηνών.Είναι πολλές οι απορίες που εχω και ερωτήσεις που θέλω να κάνω, αλλά προς το παρόν καλώς σας βρήκα.

Last edited:

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Φωτό από το πιτμπουλακι !!!

Καλώ ήρθες! Και να σου ζήσει!

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Να χαίρεστε τη Lucky σας, είναι πολύ όμορφη!
Πώς τα πάει με τα πετραδάκια απ᾽ το πάτωμα;

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
Καλημερα
Καλημέρα φίλε.Την φωτογραφία την έβγαλα πρίν από λίγο που την ανέβασα πανω στην ταράτσα για εκπαίδευση. Στο μπαλκόνι του σπιτιού δεν βρίσκει τίποτα. Πάντως όταν έρχεται κάτι με τον αέρα οπως φύλα κτλ όντως τα βάζει στο στόμα.Σε γενικές γραμμές νομίζω πως είναι πολύ ήσυχη για την ηλικία της...

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Να είστε συνεπείς κ σταθεροί στη συμπεριφορά σας κ θα σας ευχαριστεί πάντοτε!
Πρέπει να είστε τυχεροί πού έχετε τη Lucky!

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
Να είστε συνεπείς κ σταθεροί στη συμπεριφορά σας κ θα σας ευχαριστεί πάντοτε!
Πρέπει να είστε τυχεροί πού έχετε τη Lucky!
Όντως νιώθω πολύ τυχερός και ανυπομονώ να έρθει η ώρα για πραγματικές βόλτες και παιχνίδια. Αλήθεια εξω την βγάζω γύρω στον τέταρτο μήνα συνήθως;Εχθές της εκανα το πρώτο της εμβόλιο

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Καλώς ήρθες. Μα τι μάτια είναι αυτά :love: Είναι μια κούκλα..μου θυμίζει πολύ την δικιά μου. Μοιάζουν στα χρώματα, στα χοντροπατούσια και στη μύτη. :) Πως έφτασε στα χέρια σου η μικρούλα;

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Μετά το 2ο εμβολιασμό μπορείς να τη βγάζεις έξω βόλτα, αλλά κ τώρα να την πάρετε αγκαλιά κ να βγήτε έξω δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου.
Γενικά να βρήτε ένα καλό κτηνίατρο που να μπορείτε νά συννενοήστε, να σηκώνη τό τηλέφωνο κ να σας δέχεται ακόμη κ στίς δυσκολότερες ώρες.

• Like
Reactions: Lucky ❤

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
Καλώς ήρθες. Μα τι μάτια είναι αυτά :love: Είναι μια κούκλα..μου θυμίζει πολύ την δικιά μου. Μοιάζουν στα χρώματα, στα χοντροπατούσια και στη μύτη. :) Πως έφτασε στα χέρια σου η μικρούλα;
Ευχαριστώ φίλε μου.Μιας και έχεις ίδια φυλή θα ήθελα να σε ρωτήσω αν την έχεις εκπαιδεύσει με κάποιον επαγγελματία.Γενικοτερα πιστεύεις πως πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο ειδικό ή μπορώ και μονος μου να τα καταφέρω.Ειναι πάντως πολύ έξυπνη και ειδή της εχω μάθει καποιες εντολές.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστώ φίλε μου.Μιας και έχεις ίδια φυλή θα ήθελα να σε ρωτήσω αν την έχεις εκπαιδεύσει με κάποιον επαγγελματία.Γενικοτερα πιστεύεις πως πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο ειδικό ή μπορώ και μονος μου να τα καταφέρω.Ειναι πάντως πολύ έξυπνη και ειδή της εχω μάθει καποιες εντολές.
Τα πιτακια έχουν ένα καλό και ένα κακό. Αγαπάνε και δένονται πολύ με τους ανθρώπους. Αν το εκμεταλλευτείς σωστά, με λίγη μελέτη σε διάφορα βιβλία εκπσης, θα χρειαστείς ελάχιστα έως και καθόλου εκπτη. Όλα εξαρτώνται από σένα και την διάθεση που έχεις.

• Like
Reactions: Lucky ❤

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Χωρίς βοήθεια επαγγελματία κατά βάση, με μικρές συμβολές ανά διαστήματα αλλά όχι αυτό που θα έλεγες "συστηματική" εκπαίδευση. Ξεκίνα μόνος σου και αν δεις ότι χρειάζεται, αν δεις ότι υπάρχουν συμπεριφορές που σου δημιουργούν προβλήματα, φυσικά και συμβουλέψου επαγγελματία. Για μένα δεν είναι πανάκεια η χρήση εκπαιδευτή σώνει και ντε. Η λέξη κλειδί είναι "εκτόνωση" ειδικά τα πρώτα έτη της ζωής της. Μετά λογικά θα ηρεμήσει κάπως. Όπως σου λέει κι ο Βασίλης πιο πάνω, πρόκειται για σκυλιά που πραγματικά θα έδιναν και τη ζωή τους για σένα. Δένονται πάρα πολύ με τους ανθρώπους τους και είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες :p Που τη βρήκες δε μου είπες όμως. Το Lucky προέκυψε βάσει κάποιας ιστορίας που τη συνοδεύει να υποθέσω;

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
Χωρίς βοήθεια επαγγελματία κατά βάση, με μικρές συμβολές ανά διαστήματα αλλά όχι αυτό που θα έλεγες "συστηματική" εκπαίδευση. Ξεκίνα μόνος σου και αν δεις ότι χρειάζεται, αν δεις ότι υπάρχουν συμπεριφορές που σου δημιουργούν προβλήματα, φυσικά και συμβουλέψου επαγγελματία. Για μένα δεν είναι πανάκεια η χρήση εκπαιδευτή σώνει και ντε. Η λέξη κλειδί είναι "εκτόνωση" ειδικά τα πρώτα έτη της ζωής της. Μετά λογικά θα ηρεμήσει κάπως. Όπως σου λέει κι ο Βασίλης πιο πάνω, πρόκειται για σκυλιά που πραγματικά θα έδιναν
Χωρίς βοήθεια επαγγελματία κατά βάση, με μικρές συμβολές ανά διαστήματα αλλά όχι αυτό που θα έλεγες "συστηματική" εκπαίδευση. Ξεκίνα μόνος σου και αν δεις ότι χρειάζεται, αν δεις ότι υπάρχουν συμπεριφορές που σου δημιουργούν προβλήματα, φυσικά και συμβουλέψου επαγγελματία. Για μένα δεν είναι πανάκεια η χρήση εκπαιδευτή σώνει και ντε. Η λέξη κλειδί είναι "εκτόνωση" ειδικά τα πρώτα έτη της ζωής της. Μετά λογικά θα ηρεμήσει κάπως. Όπως σου λέει κι ο Βασίλης πιο πάνω, πρόκειται για σκυλιά που πραγματικά θα έδιναν και τη ζωή τους για σένα. Δένονται πάρα πολύ με τους ανθρώπους τους και είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες :p Που τη βρήκες δε μου είπες όμως. Το Lucky προέκυψε βάσει κάποιας ιστορίας που τη συνοδεύει να υποθέσω;
Χωρίς βοήθεια επαγγελματία κατά βάση, με μικρές συμβολές ανά διαστήματα αλλά όχι αυτό που θα έλεγες "συστηματική" εκπαίδευση. Ξεκίνα μόνος σου και αν δεις ότι χρειάζεται, αν δεις ότι υπάρχουν συμπεριφορές που σου δημιουργούν προβλήματα, φυσικά και συμβουλέψου επαγγελματία. Για μένα δεν είναι πανάκεια η χρήση εκπαιδευτή σώνει και ντε. Η λέξη κλειδί είναι "εκτόνωση" ειδικά τα πρώτα έτη της
Ναι όντως το Lucky είναι σημαδιακό τοσο γι'αυτήν οσο και για εμένα γιατί την μέρα που την πήρα και την είχα καθοδόν για το σπίτι τράκαρα με το αυτοκίνητο. Θα μου πεις τώρα τι Lucky είναι αυτη; Ελα ομως που ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε τρείς μέρες που είχα τρακαρει με το αυτοκίνητο. Το Σάββατο έφταιγα εγώ και την Δευτέρα που είχα την Lucky μαζί μου έφταιγε ο αλλος οδηγός και κατά σύμπτωση με χτύπησε στο ίδιο ακριβώς σημείο που έπρεπε να πληρώσω απο την τσέπη μου για να το φτιάξω 800e. Άρα Lucky είναι το όνομα που της ταιριάζει και της το έδωσε η κόρη μου.

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
@Lucky ❤ χαχαχαχα, αυρο θα πει γουρλιδικος σκυλος :p:p

Επειδή ανέφερες το μπαλκονι, υποθετω δεν ειναι ολη την ωρα το κουταβι μονο του εκει ε;

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
@Lucky ❤ χαχαχαχα, αυρο θα πει γουρλιδικος σκυλος :p:p

Επειδή ανέφερες το μπαλκονι, υποθετω δεν ειναι ολη την ωρα το κουταβι μονο του εκει ε;
Όχι οχι στο μπαλκόνι βγαίνει μόνο για ύπνο και όταν δεν είμαστε στο σπίτι.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Όχι οχι στο μπαλκόνι βγαίνει μόνο για ύπνο και όταν δεν είμαστε στο σπίτι.
θα μπορούσε να είναι και ανάποδα. Τώρα που είναι ακόμη μικρή, καλύτερα να είναι μέσα στο κλουβί της για όσο διάστημα θα λείπετε.
Και όπως προείπα τα πιτακια θέλουν να είναι δίπλα στην οικογένεια, αν είναι δυνατόν να είναι κολλημένα στο πόδι σου όλη μερα... => ύπνος μέσα στο σπίτι... απλά μπορεί να καθοριστεί ο δικός της χώρος, από τώρα.

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
49
member: 17526"]θα μπορούσε να είναι και ανάποδα. Τώρα που είναι ακόμη μικρή, καλύτερα να είναι μέσα στο κλουβί της για όσο διάστημα θα λείπετε.
Και όπως προείπα τα πιτακια θέλουν να είναι δίπλα στην οικογένεια, αν είναι δυνατόν να είναι κολλημένα στο πόδι σου όλη μερα... => ύπνος μέσα στο σπίτι... απλά μπορεί να καθοριστεί ο δικός της χώρος, από τώρα.[/QUOTE]

Συμφωνώ και εχω ειδή κάνει παραγγελία απο Γερμανία ενα μεταλλικό κλουβί για μεσα στο σπιτι.Άσχετο αλλά την τροφή που παίρνω εκεί την βρήκα 20e φθηνότερα[/QUOTE]

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν