Καλησπέρα...

mitsubishi

New Member
25 Μαϊου 2015
4
0
45
Καλησπέρα στο φορουμ.

Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός.. ψάχνω για ferret και μιας και έχετε σχέση με κατοικίδια ίσως να μπορούσατε να με βοηθήσετε. Μήπως ξέρετε που θα βρώ; Είδα το www.ferret.gr αλλά ψάχνω χωρίς συμβόλαιο υιοθέτησης και τα σχετικά.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Δεν είχα ιδέα ότι απαιτείται τόση φροντίδα, δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα..δεν θεωρείται άγριο ζώο η νυφίτσα; Δεν καταλαβαίνω το λόγο απόκτησής της ως κατοικίδιο..τεσπα ο καθένας..δε βοηθάω άλλωστε με το ποστ μου. Απλά μου έκανε εντύπωση. καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου..i guess..

• Like
Reactions: mareco and manolo

mitsubishi

New Member
25 Μαϊου 2015
4
0
45
Εχω δει και άλλους με τέτοια και πραγματικά ζήλεψα. Ήρεμα ήταν δεν φαινονταν αγρια

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Παντα δυσκολευομουν να καταλάβω ποια η λογική της απόκτησης φιδιών, λιονταριών, αραχνών........ και λοιπών άγριων ζωων ως κατοικιδια o_O

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Και γιατι το ψαχνεις χωρις συμβολαιο υιοθεσιας? Κατα τη γνωμη μου ο,τι ζωο και να παιρνει καποιος, καλο ειναι να το κανει με τον πιο υπευθυνο τροπο. Ασε που αν το παρεις μεσω του συγκεκριμενου club, θα σε βοηθησουν φανταζομαι σε αρκετα πραγματα.

• Like
Reactions: mareco

mitsubishi

New Member
25 Μαϊου 2015
4
0
45
Ενταξει αν δεν βρω απο αλλου θα παρω, απλά δεν θελω να μπλέκομαι. Βασικά ναι αν είναι για να με βοηθήσουν κι όλας καμιά απορία αν έχω θα είναι καλύτερα απο κεί, γιατι τα pet shop οταν φύγεις με το ζώο δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
για τα φερρετ απότι καταλαβα προσπαθουν να ιδρυσουν και όμιλο οπότε θα βρεις και ελληνα εκτροφεα πιστευω συντομα.... η αληθεια ομως ειναι οτι οι περισσοτεροι φερρεταδες στην ελλαδα ειναι η επιτομη της ''ξερολιασης'' ενω στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τι τους γινεται. ανευθυνοι εντελως.
αν πιστευεις οτι το συμβολαιο υιοθεσιας ενος φερρετ ειναι μπλεξιμο τοτε μην παρεις καν φερρετ.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Ενταξει αν δεν βρω απο αλλου θα παρω, απλά δεν θελω να μπλέκομαι. Βασικά ναι αν είναι για να με βοηθήσουν κι όλας καμιά απορία αν έχω θα είναι καλύτερα απο κεί, γιατι τα pet shop οταν φύγεις με το ζώο δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...
μην διανοείσαι καν τα πετ σοπ. εκτος αν θες το φερρετ να κοβει κομματακια κρεας απο τα δακτυλα σου μετα. ψαξε να βρεις εκτροφεα.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Έχεις έρθει σε επαφή ποτε με ferret? Ή μόνο απο βιντεο και φωτο? Εννοώ πραγματική επαφή, να παιξεις μαζί του να ασχοληθείς λιγο...

mitsubishi

New Member
25 Μαϊου 2015
4
0
45
ναι, εχω δει μια φορα καποιον το ειχε βγαλει βολτα με λουρι. το χαιδεψα ολα καλα ηρεμο γλυκο

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τι ειδους μπλεξιμο πιστευεις οτι θα αποφυγεις; ποια αρνητικα υπαρχουν στο συμβολαιο υιοθεσιας;

Ειχε ο αδερφος μου ενα τετοιο για λιγο καιρο. Ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο να εχει καποιος αγριο ζωο για κατοικιδιο.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ματαιοδοξία και ανευθυνότητα. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την επιθυμία απόκτησης ενός άγριου ζώου.
Πλήρης αδιαφορία για το πριν, που μεγάλωσε και κάτω από ποιές συνθήκες, αλλά και για το μετά, για το αν είσαι σε θέση να παρέχεις σε αστικές συνθήκες μια ποιοτική ζωή στη φουκαριάρα την νυφίτσα.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Τα ζώα αυτά γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην αιχμαλωσία. Δε μπορούν να επιβιώσουν στη φύση. Παρ' όλα αυτά θα συμφωνήσω με vasgial..δεν καταλαβαίνω το λόγο πλέον. Και το ενυδρείο π9υ είχα, το σταμάτησα. Δε το θεωρώ ηθικά σωστό προσωπικά..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Να δεις πως γούρλωσε τα μάτια ο κόσμος, όταν μέσα απ τον συρμό του μετρό πήρα τηλ τον γυιό μου και τον ρώτησα αν ταισε τον Κάστορα...:LOL:

Φανταζομαι τις σκεψεις τους αλλα και τις συζητησεις με γνωστους τους...