Καλησπέρα!!!!!!!

12 Απριλίου 2012
15
0
Καλησπερα και χρονια πολλα πριν λιγες μερες προστεθηκε στην οικογενεια ο Εκτορας,ενα Ακιτα inu 4 μηνων .Εψαχνα σχεδον 3 μηνες για να βρω σκυλι της συγκεκριμενης ρατσας απο καποιον ιδιοτη και τελικα τον βρηκα,ηθελα απο ιδιοτη επειδη δεν ειχα εμπιστοσυνη στα pet shop ,γιατι τα σκυλακια ειναι τα περισσοτερα εισαγωγης και αγνωστου προελευσεως(δηλαδη περνεις το σκυλακι σου δενεσαι μαζι του και σου παρουσιαζει προβλημα υγειας και σε πιανουν ψυχολογικα αναλογα και με την ασθενια, και ολα αυτα επειδη τα σκυλια τα θεωρουν μηχανηματα παραγωγης και τα βαζουν καθε 6 μηνες να γεννανε οποτε τα κουταβια συνηθιζουν να βγαζουν προβληματα υγειας).Ενω οι ελληνες εκτροφεις ζητανε οτι θελουν,(χρηματα τα οποια δεν συμβαδιζουν με τα δεδομενα της εποχης).το θεμα ειναι οτι ειναι μια χαρα, .παιχνιαδιαρης και με ορεξη για φαι και για σκανδιαλες.Αυτα ειχα να πω καλως σας βρηκα και καλως με βρηκατε!IMG_0084.jpgIMG_0082.jpgIMG_0077.jpg

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
καλώς ηρθατε,
ευτυχώς έχεις ολοκληρωμένη άποψη, για την απόκτιση σκύλου να μαθαίνουμε κι εμείς

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Καλησπέρα, καλώς ήρθες και χρονια σου πολλά

κάτσε όμως γιατί μπερδεύτικα, ναι σωστά τα λές για τα πετ σοπάδικα αλλα και για τους εκτροφείς;

Δηλαδή προτίμησες έναν ιδιώτη ο οποίος βάζει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ σκυλιά να ζευγαρώσουν χωρίς χαρτιά μόνο κ μόνο καθαρά για το κέρδος?

Κάτσε αναπαυτικά στη καρέκλα σου γιατί αυτο το thread θα έχει πολλές σελίδες και θα ακούσεις απόψεις που όπως φαίνεται δεν θα σου αρέσουν.

Πάντα φιλικά! :)

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Ολοκληρωμένη άποψη λες εσύ την απόφαση της αγοράς σκύλου απο ΒΥΒ;

Να φανταστώ και εσύ έτσι απόκτησες τον σκύλο σου;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μα ολοκληρωμένη άποψη είναι, τι να εξηγήσεις;
Ας μας εξηγήσει ο φίλος τι πέτυχε με αυτή την αγορά.
Ας εξηγήσει γιατί υπάρχουν τόσα σκυλιά στους δρόμους.
Ας εξηγήσει γιατί ο κάθε ασχετος μπορεί να πάει σε κατάστημα-ιδιώτη να πάρει σκύλο.
Ας εξηγήσει τώρα που έδωσε το χρήμα στον εκτροφέα (γιατί ο ιδιώτης εκτροφέας θεωρείται αλλα της πλάκας) πόσες γέννες έχει σκοπό να κάνει στο μέλλον.
Ας εξηγήσει γιατί έδωσε χρήματα αφου το μόνο που έκανε ο εκτροφέας είναι να του γεννήσει ο σκύλος και να κάθεται στο καναπέ να τα ξύνει.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Εκεί θα φτάσουμε -αν δεν έχουμε φτάσει ήδη- να κράζουμε και να λέμε λάθος επιλογή το εκτροφείο και να θεωρούμε σωστη την επιλογή απόκτησης σκύλου απο ΒΥΒ.

Και αφου ρε συ Κώστα Ακίτα ήθελες σκύλο με λιγότερα χρήματα γιατί δεν πήγες να υιοθετήσεις ένα απο κάποιο καταφύγιο; αλλα θα μου πείς ήθελες ακίτα, αφού ήθελες ακίτα καθαρόαιμο ΕΠΡΕΠΕ να πάς να το αποκτήσεις με τον σωστό τρόπο απο κάποιον σωστό Εκτροφέα.

12 Απριλίου 2012
15
0
καταρχειν αιτιολογο τον λογο που δεν μπορεσα να παρω σκυλι απο εκτροφεα,δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω 1000-1200 ευρο σε ελληνα εκτροφεα ,δεν κατηγωρισα κανενα εκτροφεα αλλα την τιμη που τα πουλανε.Οσο για το σκυλακι που πειρα ,φροντισα να παω με τον δικο μου φιλο-κτινιατρο να κοιταξω σε τι χορο εχουν μεγαλωσει ,τι τρωνε , φυσικα πως ειναι η υγεια τους, να κοιταξω τα βιβλιαρακια αν εχουν κανει τα εμβολια και ποσο πανε τακτικα στον κτηνιατρο.Το αρσενικο και το θυλικο ζουν σε διαφορετικες οικογενιες . φροντισα μαθω αν οντος ειναι αυτο που ειπατε, ιδιωτης-εκτροφεας ετσι μαζεψα οσο περισοτερες πληροφοριες για το σκυλακι και τους γονεις του και υστερα το αγορασα.
Δεν ξερω τι εχεις διαβασει γενικα μεσα στο φορουμ αλλα δεν χρειαζεται να μας βαζεις ολους στιν ιδια μοιρα ειμαι συνεσταλμενος ανθρωπος ξερω τι σκυλι θελω, γιατι το θελω και αν ειμαι ετοιμος να ανταπεξελθω στις απαιτησεις ενος σκυλου,αλλωστε δεν ειναι ο πρωτος σκυλος που περνω και κατι τελευταιο ,οταν οι εκτροφεις αυτο που κανουν το κανουν απο χομπι και οχι απο κερδος,οταν εχουν 2-3 το πολυ ζευγαρια και οχι 10 μπορει να αλλαζα γνωμη για αυτους,δεν πουλανε τα σκυλια για συντηρισουν το εκτροφειο τους το κανουν για να βγαλουνε ευρο,εγω θα τους παραδεχομουν αν πουλαγανε τα σκυλια σε μια λογικη τιμη και χρηματα να βγαζανε σαν εκπαιδευτες και οχι να τα περνουν απο παντου. 5 ζευγαρια σκυλια να εχουν με μια γενα το χρονο με μεσο ορο 8 κουταβια την γενα απο 1000 ευρο το καθε κουταβι ,ειναι ενα 40 χιλιρικα. οποτε παμε ολοι σε εκτροφειςνα παρουμε σκυλια και οχι να τα μποικοταρουμε μπας και λογικεψουν τις τιμες

12 Απριλίου 2012
15
0
Κατι ακομα σε οποιον μου ευχηθηκε για το σκυλακι τον ευχαριστω πολυ και ανταπωδιδω τις ευχες,
εδω μεσα μπηκα για να μαθω πραγματα για την ανατροφη του σκυλου μου και οχι για να ερθω σε αντιπαραθεση

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Κώστα καλώς ήρθες και να σου ζήσει ο Ακίταρος...
Και εγώ από ιδιώτη το πήρα.
Και εγώ το έψαχνα καιρό, πήγα και είδα γονείς, η μαμά με τίτλους σε εκθέσεις, με Pedigree, δηλωμένη γέννα, είδα εξετάσεις υγείας κτλ κτλ....
Είδα εξετάσεις υγείας εκτός από μία που είναι ακριβούτσικη...Εξετάσεις Δυσπλασίας....
Εντάξει τότε δεν γνώριζα καν τι είναι αυτή και ούτε και ο ιδιώτης....
Αποτέλεσμα στους 4,5 μήνες κάναμε επέμβαση γιατί θα είχε πρόβλημα... Κόστος 1200 Ευρώ.
Βάλε και κανά 300άρι ακτινογραφίες και γνώμες από 2-3 ορθοπεδικούς γιατρούς, φτάνουμε τα 1500 ευρώ.....
Επίσης δεν έχει κατέβει ο ένας όρχις του και θα χρειαστεί και άλλο χειρουργείο για να αφαιρεθούν και οι 2 κόστος 500 ευρώ. Οπότε φτάνουμε στα 2000 ευρώ....
Βάλε και το κόστος απόκτησης οπότε ξεφεύγει το νούμερο...
Και τα 2 προβλήματα είναι κληρονομικά και οι εκτροφείς τα ελαχιστοποιούν....
Με τα λεφτά που έφαγα σε γιατρούς θα είχα πάρει Ακίτα από το καλύτερο εκτροφείο της Ευρώπης....

Προς θεού δεν εύχομαι να σου τύχει κάτι από αυτά που έπαθα εγώ, ΑΛΛΑ είναι αστείο να ισχυρίζεσαι οτί καλύτερα να το πάρω από ιδιώτη παρά από εκτροφέα....Εγώ πήρα ένα ρίσκο που τελικά δε μου βγήκε σε καλό....Έλεγα, σιγά μη τύχει σε εμένα... Και όμως την πάτησα....

Και πάλι να σου ζήσει ο κούκλος....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες, να χαίρεσαι το σκύλο σου και να περνάτε όμορφα μαζί.

Χαίρομαι που έχεις ολοκληρωμένη άποψη κι εσύ κι ο εμπειρογνώμων κτηνίατρος σου αλλά είναι λανθασμένη.

Όπως και να 'χει τον σκύλο τον έχεις, όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία είτε απ' τη μια, είτε απ' την άλλη. Ελπίζω όμως με σύνεση και την κατάλληλη προτροπή και όχι πυροβόλημα απ' τα μέλη του φόρουμ να μάθεις τη σωστή ιστορία.

Καλώς ήρθες.

12 Απριλίου 2012
15
0
Κώστα καλώς ήρθες και να σου ζήσει ο Ακίταρος...
Και εγώ από ιδιώτη το πήρα.
Και εγώ το έψαχνα καιρό, πήγα και είδα γονείς, η μαμά με τίτλους σε εκθέσεις, με Pedigree, δηλωμένη γέννα, είδα εξετάσεις υγείας κτλ κτλ....
Είδα εξετάσεις υγείας εκτός από μία που είναι ακριβούτσικη...Εξετάσεις Δυσπλασίας....
Εντάξει τότε δεν γνώριζα καν τι είναι αυτή και ούτε και ο ιδιώτης....
Αποτέλεσμα στους 4,5 μήνες κάναμε επέμβαση γιατί θα είχε πρόβλημα... Κόστος 1200 Ευρώ.
Βάλε και κανά 300άρι ακτινογραφίες και γνώμες από 2-3 ορθοπεδικούς γιατρούς, φτάνουμε τα 1500 ευρώ.....
Επίσης δεν έχει κατέβει ο ένας όρχις του και θα χρειαστεί και άλλο χειρουργείο για να αφαιρεθούν και οι 2 κόστος 500 ευρώ. Οπότε φτάνουμε στα 2000 ευρώ....
Βάλε και το κόστος απόκτησης οπότε ξεφεύγει το νούμερο...
Και τα 2 προβλήματα είναι κληρονομικά και οι εκτροφείς τα ελαχιστοποιούν....
Με τα λεφτά που έφαγα σε γιατρούς θα είχα πάρει Ακίτα από το καλύτερο εκτροφείο της Ευρώπης....

Προς θεού δεν εύχομαι να σου τύχει κάτι από αυτά που έπαθα εγώ, ΑΛΛΑ είναι αστείο να ισχυρίζεσαι οτί καλύτερα να το πάρω από ιδιώτη παρά από εκτροφέα....Εγώ πήρα ένα ρίσκο που τελικά δε μου βγήκε σε καλό....Έλεγα, σιγά μη τύχει σε εμένα... Και όμως την πάτησα....

Και πάλι να σου ζήσει ο κούκλος....
Καταρχην σε ευχαριστω για τις ευχες σου και σου ευχομαι οτι καλυτερο για το φιλαρακι σου.
απο οτι διαβασες στο κειμενο που εγραψα δεν εχω προβλημα με τους εκτροφεις αλλα με τις τιμες οπου εχουν ,οσον αφορα για τις ασθενειες οπου ειχε ο σκυλος τις οποιες αναφερες ηταν καθαρα θεμα κακοτυχιας.ετσι που μου περιεγραψες την σχολαστικοτητα που ειχες για την αγορα του σκυλου σου πιστευω ,οτι ηταν επιλογη καλυτερη και απο να παρεις σκυλο και απο εκτροφεα,και παλι σου ευχομαι πληρη αναρωση στο φυλαρακι σου

12 Απριλίου 2012
15
0
Καλώς ήρθες, να χαίρεσαι το σκύλο σου και να περνάτε όμορφα μαζί.

Χαίρομαι που έχεις ολοκληρωμένη άποψη κι εσύ κι ο εμπειρογνώμων κτηνίατρος σου αλλά είναι λανθασμένη.

Όπως και να 'χει τον σκύλο τον έχεις, όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία είτε απ' τη μια, είτε απ' την άλλη. Ελπίζω όμως με σύνεση και την κατάλληλη προτροπή και όχι πυροβόλημα απ' τα μέλη του φόρουμ να μάθεις τη σωστή ιστορία.

Καλώς ήρθες.
Καλως σας βρηκα και σε ευχαριστω για τις ευχες σου
θελω απλα να ξερεις οτι η δικια μου γνωμη μπορει οντως να ειναι λανθασμενη
απο τον κτηνιατρο δεν ηθελα την αποψη του ,αλλα τις ιατρικες του γνωσεις τις οποιες χρησιμοποιησε για την εξεταση των γονιων και του κουταβιου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul