Καλησπέρα

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
αντί να σου βάλω θενκς και να μοιραστούμε οι δυο μας μια στιγμή πειθήνιας σιωπής και να νιώσει το μέλος laverne πως μπορεί και να το θεωρούμε τρανσέξουαλ, προτιμώ ν' απαντήσω πως:

η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από απόσταση, πιθανότατα χωρίς ευρυγώνια λήψη, ο φωτισμός πυροδοτεί τη σκέψη περισσότερο απ' το βλέμμα οπότε εγώ ως άπειρος φάνταζομαι λαιμό γυναικείο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, είναι και το κολιέ στο λαιμό άλλωστε και δε μπορώ να διακρίνω αν υπάρχει μήλο ή όχι :D:D:D

κοψε ηλιθιους χαρακτηρισμους οπως τρανσεξουαλ οταν αναφερεσαι στην κοπελα μου mister.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
κοψε ηλιθιους χαρακτηρισμους οπως τρανσεξουαλ οταν αναφερεσαι στην κοπελα μου mister.
Πλάκα κάνεις τώρα....! Βεντέτα θα έχουμε! Πήρε οικογενειακές διαστάσεις το θέμα. Θα βάλω και εγώ το αγόρι μου να κάνει λογαριασμό να με υποστηρίζει!! :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ήμαρτον, χιούμορ κάνει ο άνθρωπος!

Μα τι thread είναι αυτό, ότι να`ναι............

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αστειεύονται, μην το παίρνεις σοβαρά. Ψάχνουν το μήλο, ενώ οι ώμοι και το δέρμα φωνάζουν απο μακρια ότι είναι κοπέλα η κοπέλα. :D
Ας γυρίσουμε τώρα στο θέμα μας, ε. Μπορεί να βγάλουμε άκρη τελικά.

maltezad

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
50
0
thessaloniki
Πάντως είναι πάρα πολύ εύκολο να την πέφτουμε σε κόσμο που δε γνωρίζει και μάλιστα μέσα απο ένα φόρουμ απρόσωπο απο τη μία, αλλά δημόσιο, απο την άλλη. Ο ξένος που θα έρθει να πάρει γνώμες και θα δει επιθέσεις δε νομίζω οτι θα μπει στον κόπο να ρωτήσει και να μάθει απο εδώ, απο φόβο μήπως τον κρίνουν πιθανώς...
Και ένας λόγος παραπάνω αν το παιδί είναι 15 χρονών και όχι 30 να είναι πιο επιρρεπές στα λάθη. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γεννήθηκε με γνώσεις, αλλά και κανένας που να μην έχει κάνει λάθη!
Ας μην το παίζουμε Θεοί λοιπόν και ας απαντάμε επιεικέστερα σε κόσμο που δε γνωρίζει και μάλιστα δεν έχει πρόθεση να προσβάλλει ή να κάνει κακό, παρά να μάθει. Γι΄αυτό άλλωστε και μπήκε στο φόρουμ! Για να ρωτήσει απο άτομα έμπειρα στα σκυλιά. Το σέβεται αυτό. Ας σεβαστούμε και εμείς την πρόθεσή του.
Ευχαριστώ!! Καληνύχτα σας!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τα παιδιά σήμερα από τα 10 ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα είναι ότι το εν λόγω παιδί δεν είναι και τόσο μικρό -άλλα διαπρέπουν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς στην ηλικία του-, και θα έπρεπε να προσέξει αυτα που γράφουμε με σεβασμό, όπως λες, και ενδιαφέρον για τα σκυλάκια. Διάβασε όλα τα μηνύματά του και στο προηγουμενο θέμα που άνοιξε και πες μου αν σέβεται ή όχι, κι αν εκφράζει δημόσια μεν απρόσωπα δε τις σκεψεις του, προφανώς για να σπάσει πλάκα.
Αν μπει κάποιος και διαβάσει τι έχει γραφτεί, δε θα κρατηθεί να θέσει ένα ερώτημα. Δε θα έπρεπε γενικά κανείς να φοβάται να ρωτήσει, αλλά θα έπρεπε να ανοίγει τα αυτιά του και τα μάτια του και να κατανοεί τα λάθη του.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Με αυτό νεαρέ μου το μόνο που καταφέρνεις είναι να προσβάλεις τη κοπέλα σου .
Είναι αρκετά έξυπνη να υπερασπιστεί τον εαυτό της .
Στην περίπτωση αυτή όμως δεν κατάλαβα που ήταν το παρεξηγήσιμο του θέματος .
Μαγικές λέξεις κλειδιά αίσθηση --- χιούμορ---χαβαλές

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Eλπίζω πραγματικά το παιδί να το είπε για πλάκα και να καταλαβαίνει και ότι τώρα συνεχίζουμε να κάνουμε πλάκα!
(όχι τίποτα άλλο απλά ο δικός μου είναι έξω τώρα και δεν μπορεί να φτιάξει λογαριασμό και κάποιος πρέπει να με υπερασπιστεί και μένα αν πούμε τη Lucy μου τρανσέξουαλ, το Μπέμπη μου γκέι και εμένα @@@@.
:D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Σωρεία από off topic:

Eλπίζω πραγματικά το παιδί να το είπε για πλάκα και να καταλαβαίνει και ότι τώρα συνεχίζουμε να κάνουμε πλάκα!
(όχι τίποτα άλλο απλά ο δικός μου είναι έξω τώρα και δεν μπορεί να φτιάξει λογαριασμό και κάποιος πρέπει να με υπερασπιστεί και μένα αν πούμε τη Lucy μου τρανσέξουαλ, το Μπέμπη μου γκέι και εμένα @@@@.
:D
Γίνεται! Γίνεται! Θα σε πω ό,τι θέλεις και μετά θα σου στείλω το κινητό μου να μου στείλει ο δικός σου sms *demonio**demonio*

------------------
Ευχαριστώ πολύ όσους αντιλήφθηκαν το χιούμορ μου, το οποίο δεν είναι προσβλητικό για όσους δεν το κατάλαβαν, απλά δείχνει πως δεν κινούμαστε στο ίδιο μήκος, πράγμα που δεν είναι κακό.

-----------------
Sadah σου έστειλα και πμ στο οποίο δεν απάντησες, ενώ ξέρω ότι ήσουν online.

Σε ρώτησα αν αστειεύεσαι;

Αν πάλι δεν αστειεύεσαι, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλοι τα ίδια επίπεδα ανοχής στην πλάκα, ούτε το ίδιο στιλ χιούμορ. Σου ζητάω λοιπόν συγνώμη, όπως ζητάω και απ' τη Laverne. Δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν απ' τους δυο σας.

Όμως, τα ''mister'' και τα ''ηλίθιοι χαρακτηρισμοί'' πρέπει να στο ξαναεπισήμανα κι άλλη φορά στο παρελθόν γιατί εγώ από πλευράς μου δεν έχω καμιά ανοχή σε λεκτικό και λεξιλόγιο αυτού του ύφους, κράτα τα για τα φιλαράκια σου.

------------------------------
On topic:

Φίλε, Need_Rottwailer και πίστεψε με δε μπορώ να θεωρήσω εχθρό ή παρεξηγημένο ένα παιδί στην ηλικία σου.
Είμαι επικριτικός απέναντι σου -και υπόσχομαι να γίνω πιο διαλλακτικός ως προς το ύφος- γιατί θέλω να μάθεις, γιατί αξίζεις να μάθεις πως την ανάσα δίπλα σου πρέπει να τη σέβεσαι και να την εκτιμάς όσο θα εκτιμούσες τη δική σου ανάσα αν κάποιος σου έσφιγγε το λαιμό και σου κράταγε τη μύτη.

Είσαι ο δυνατός της υπόθεσης, όπως όλοι οι άνθρωποι είμαστε σε σχέση με άλλους ανθρώπους ή με τα ζωάκια μας. Κάνε το καλύτερο που μπορείς προσπαθώντας να ξεπεράσεις τις τοπικές ή γενικές δεισιδαιμονίες και παραδόσεις. Δέξου το σκύλο ως φίλο σου και μάθε με ενδιαφέρον πραγματικό όσο καλύτερα μπορείς.