Καλησπέρα!

xaralampos

Member
21 Νοεμβρίου 2011
7
0
Όχι απλά μου φαίνονται φυσιολογικά για την απόκτηση ενός σκύλου .Τώρα τα κριτήρια που κατέληξα σε αυτό το ποσό δεν υπάρχουν!Γιατί πολύ απλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω πολλά πράγματα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Όχι απλά μου φαίνονται φυσιολογικά για την απόκτηση ενός σκύλου .Τώρα τα κριτήρια που κατέληξα σε αυτό το ποσό δεν υπάρχουν!Γιατί πολύ απλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω πολλά πράγματα!
Σε αυτη την περιπτωση το καλυτερο για σενα θα ηταν πριν προχωρησεις στην αποκτηση να διαβασεις λιγο το φορουμ. Εχει παρα πολλα θεματα που θα σου ξεδιαλυνουν το πως και το γιατι σε οτι αφορα στην αποκτηση καθαροαιμου σκυλου :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ενα καλό θέμα για την περίπτωσή σου, μου φαίνεται αυτό:

Παρουσίαση Golden & Labrador Retriever

{Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ.}

1. Η αναγκαιότητα της εκτροφής καθαρόαιμων σκύλων. Βασικές αρχές και λόγοι της επιλεκτικής εκτροφής των Labrador Retriever και Golder Retriever.
2. Τα πρότυπα των φυλών Labrador Retriever και Golder Retriever: α) μορφολογία και χαρακτήρας, β) ιδιαιτερότητες και ελαττώματα των δύο φυλών, γ) βασικές διαφορές μεταξύ των σκύλων μορφολογίας και των σκύλων εργασίας των δύο φυλών.
3. Δικαιώματα - απαιτήσεις και υποχρεώσεις των ιδιοκτητών Labrador Retriever και Golder Retriever, από και προς τα σκυλιά τους.
4. Ιδανικοί τρόποι - πρακτικές για την ομαλή ένταξη των Labrador Retriever και Golder Retriever στο σπίτι, και πως επιτυγχάνεται η αρμονική συμβίωση.
5. Η σημασία της εκπαίδευσης ιδιοκτητών και σκύλων σε συγκεκριμένα στάδια εξέλιξης της σχέσης και ανάπτυξης των σκύλων.

Πληροφορίες: Dog Talk - Owners Psychology School

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν μου φαίνεται λογικό .1000 ευρω για σκυλί όπως και να το κάνουμε είναι πολλά λεφτά , και δεν νομίζω ότι όλοι όσοι έχουν σκυλί έχουν πληρώσει τόσα λεφτά!!
ποιό είναι το λογικό ποσό; 50; 100;

Αλήθεια τα έξοδα που αφορούν τη φροντίδα και τη διατροφή τα έχεις σκεφτεί; Γιατί εκεί δεν υπάρχει φτηνό.

xaralampos

Member
21 Νοεμβρίου 2011
7
0
ποιό είναι το λογικό ποσό; 50; 100;

Αλήθεια τα έξοδα που αφορούν τη φροντίδα και τη διατροφή τα έχεις σκεφτεί; Γιατί εκεί δεν υπάρχει φτηνό.
Απάντησα ποιο πάνω

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μεγαλο σκυλο για σπιτι ε?Χμ , το σπιτι το ρωτησες αν θελει σκυλο?:D
Αστειυομαι μην με παρεξηγεις.;)
Μονο εκτροφειο η ακομα καλυτερα αδεσποτο.
Γιατι αν σου φαινονται πολλα τα 1000ε που ειναι πολλα , η μαζεψε τα και οταν τα εχεις πας με το καλο , η παρε αδεσποτο.Μην νομισεις ουτε λεπτο πως γλυτωνοντας μερικες εκατονταδες ευρω θα σου μεινουν στην ακρη.
Παρε τον Κοε να σου δωσει λιστα με εκτροφεις και αρχισε να πηγαινεις , να βλεπεις και να καταννοεις την φυλη.Μετα θα εχεις τα απαραιτητα εφοδια για μια σωστη επιλογη.Και που ξερεις ...
Αν δεν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο , δες τις αγγελιες που υπαρχουν απιστευτα σκυλακια ετοιμα να σε κανουν ευτυχισμενο.
Με το καλο:)