Έχει μεγάλη περιουσία ο σκυλακος σου κ δν θέλει να τν αφησει στα ιδρύματα; Γτ δν βλέπω άλλο λόγο...γιατι απλα θελω να κρατησω και απογονο του και γιατι πιστευω οτι δεν πρεπει να του στερισω κατι που ειναι φυσιολογικο.
Έχει μεγάλη περιουσία ο σκυλακος σου κ δν θέλει να τν αφησει στα ιδρύματα; Γτ δν βλέπω άλλο λόγο...γιατι απλα θελω να κρατησω και απογονο του και γιατι πιστευω οτι δεν πρεπει να του στερισω κατι που ειναι φυσιολογικο.
γιατι οχι.δεν ειναι λογος αυτος που ανεφερα παραπανω?(ωραιος ο σκυλος σου στο αβαταρ σου)Έχει μεγάλη περιουσία ο σκυλακος σου κ δν θέλει να τν αφησει στα ιδρύματα; Γτ δν βλέπω άλλο λόγο...
Μα κ να θέλεις να αγιασεις έρχεται ο επόμενος για να σου ταράξει το ζεν... Εγω καθαρίζω τα τσακρα μου. Το μόνο που θα πω είναι φίλος μας εδω να κάνει μια αναζήτηση να δει γτ να ΜΗΝ το κάνει.ΩΧ,,,τωρα θα αρχισουν τα οργανα...
Στο αβαταρ έχω πινακίδα καλε! Φωτογραφίες στο άλμπουμγιατι οχι.δεν ειναι λογος αυτος που ανεφερα παραπανω?(ωραιος ο σκυλος σου στο αβαταρ σου)
Ειλικρινά θα σου πω κάλος όρισες στο forumδιαβασα ενα απο αυτα που μου προτεινατε.και εχω να πω τα εξης.μερικα οντως δεν τα γνωριζα.αλλα τα γνωριζα.ο σκυλος μου κανει εξετασεις μια φορα τον χρονο.δεν μιλαω για εμποριο.αλλα με αυτα που γραφεται (και ασφαλως εχεται δικιο)δεν προκειται να το κανω.
Τελικά υπάρχει ελπίδα! Λουλούδια στον κύριο!διαβασα ενα απο αυτα που μου προτεινατε.και εχω να πω τα εξης.μερικα οντως δεν τα γνωριζα.αλλα τα γνωριζα.ο σκυλος μου κανει εξετασεις μια φορα τον χρονο.δεν μιλαω για εμποριο.αλλα με αυτα που γραφεται (και ασφαλως εχεται δικιο)δεν προκειται να το κανω.
να τον δειτε κανενα προβλημα φωτο εβαλα παραπανω.Τελικά υπάρχει ελπίδα! Λουλούδια στον κύριο!
Να περνάς καλα με τν κουκλο. Θα τν δούμε;
Μην την σκαλίζεις συνεχώς αυτή την συζήτηση...και μην θεωρείς ότι τα πράγματα είναι πάντα, έτσι όπως φαίνονται......είμαι όμως περίεργος να μάθω αν χωρίς καμία πληροφόρηση του την είχαμε πέσει όλοι μαζί , θα είχαμε άραγε το ίδιο αποτέλεσμα?
Πάω πάσοΜην την σκαλίζεις συνεχώς αυτή την συζήτηση...και μην θεωρείς ότι τα πράγματα είναι πάντα, έτσι όπως φαίνονται...