Καλησπέρα

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
γιατι απλα θελω να κρατησω και απογονο του και γιατι πιστευω οτι δεν πρεπει να του στερισω κατι που ειναι φυσιολογικο.
Έχει μεγάλη περιουσία ο σκυλακος σου κ δν θέλει να τν αφησει στα ιδρύματα; Γτ δν βλέπω άλλο λόγο...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ε, αφού εξηγείς γιατί θέλεις να τον..."παντρέψεις"...εντάξει....
(εγώ πάντως...καλύφθηκα....:cool:)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ θα έλεγα πριν πέσουμε όλοι πάνω στον Πέτρο να τον παραπέμψουμε στα ανάλογα θέματα να του δώσουμε τον χρόνο να διαβάσει και μετά να μας πει αν έχει την ίδια άποψη.

zapetros

Member
26 Σεπτεμβρίου 2011
10
0
Έχει μεγάλη περιουσία ο σκυλακος σου κ δν θέλει να τν αφησει στα ιδρύματα; Γτ δν βλέπω άλλο λόγο...
γιατι οχι.δεν ειναι λογος αυτος που ανεφερα παραπανω?(ωραιος ο σκυλος σου στο αβαταρ σου)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
ΩΧ,,,τωρα θα αρχισουν τα οργανα...:eek:
Μα κ να θέλεις να αγιασεις έρχεται ο επόμενος για να σου ταράξει το ζεν... Εγω καθαρίζω τα τσακρα μου. Το μόνο που θα πω είναι φίλος μας εδω να κάνει μια αναζήτηση να δει γτ να ΜΗΝ το κάνει.

zapetros

Member
26 Σεπτεμβρίου 2011
10
0
διαβασα ενα απο αυτα που μου προτεινατε.και εχω να πω τα εξης.μερικα οντως δεν τα γνωριζα.αλλα τα γνωριζα.ο σκυλος μου κανει εξετασεις μια φορα τον χρονο.δεν μιλαω για εμποριο.αλλα με αυτα που γραφεται (και ασφαλως εχεται δικιο)δεν προκειται να το κανω.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
διαβασα ενα απο αυτα που μου προτεινατε.και εχω να πω τα εξης.μερικα οντως δεν τα γνωριζα.αλλα τα γνωριζα.ο σκυλος μου κανει εξετασεις μια φορα τον χρονο.δεν μιλαω για εμποριο.αλλα με αυτα που γραφεται (και ασφαλως εχεται δικιο)δεν προκειται να το κανω.
Ειλικρινά θα σου πω κάλος όρισες στο forum

zapetros

Member
26 Σεπτεμβρίου 2011
10
0
και κατι ακομη.χαρηκα που μπηκα σε αυτο το φορουμ.και επειδη δεν ειμαι κανενας γκουρου ουτε εμπορος ουτε μαγκας,πιστευω οτι θα μαθω αρκετα πραγματα εδω.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Τελικά υπάρχει ελπίδα! Λουλούδια στον κύριο!
Να περνάς καλα με τν κουκλο. Θα τν δούμε;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Σίγουρα αυτό θεωρείται μια σημαντική νίκη του forum που φυσικά συνετέλεσε και η συμμαχία του ανοιχτού μυαλού του Πέτρου . είμαι όμως περίεργος να μάθω αν χωρίς καμία πληροφόρηση του την είχαμε πέσει όλοι μαζί , θα είχαμε άραγε το ίδιο αποτέλεσμα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
...είμαι όμως περίεργος να μάθω αν χωρίς καμία πληροφόρηση του την είχαμε πέσει όλοι μαζί , θα είχαμε άραγε το ίδιο αποτέλεσμα?
Μην την σκαλίζεις συνεχώς αυτή την συζήτηση...και μην θεωρείς ότι τα πράγματα είναι πάντα, έτσι όπως φαίνονται...

zapetros

Member
26 Σεπτεμβρίου 2011
10
0
αν δεν μου την πεφτατε ολοι?με βοηθησε πολυ τα στοιχεια που μου δωσατε.ειδα πραγματα που δεν τα ηξερα.καιι αυτο μου αρκει.