Καλησπέρα

tasoss7

New Member
12 Μαϊου 2011
3
0
καλησπερα ειμαι καινουριοσ στο site,εδω κ 2 μηνες εχω βρει κ φροντιζω ενα κουταβι το οποιο ειχαν παρατησει 7 ημερων..πλεον κ μετα απο πολυ προσπαθεια εχει φτασει κ εχει γινει ετσι

Ειναι εύκολο να μου πειτε τι τεινει να βγει ή περιπου τι μεγεθος αν και ειναι λιγο δυσκολο..ελπιζω καποια εμπειρα ματια να δωσουν μια προβλεψη κ να βοηθησουν..Ευχαριστω

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλωσήρθες και χίλια μπράβο που τον φρόντισες τον μικρούλι... είναι πανέμορφος!!!! εννοείς μέγεθος?????

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
όσον αφορά το μέγεθος θα έλεγα μάλλον προς μεσαίου μεγέθους (κρίνοντας από τις πατουσίτσες του) αλλά αυτό με μεγαααααααααλη επιφύλαξη γιατί δεν είμαι ειδικός! το ωραίο με τα ημίαιμα είναι οτι έχουν πάντα το στοιχείο της έκπληξης μέσα τους! :) ποτέ δε ξέρεις τι θα σου βγει... σημασία έχει να είναι γερός και υγιής όμως :)

θες να μας πεις περισσότερα για το μικράκι σου???? πως το λένε, πως περνάτε κτλ.. :)
και πάλι να σου ζήσει!!!!!!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Και εγώ δεν νομίζω να μεγαλώσει πολύ το νινί, τα πατουσάκια του δεν δείχνουν κάτι τέτοιο, αλλά με βεβαιότητα κανείς δεν θα σου πει.
Πολύ δύσκολη επιχείρηση να διασώσεις τόσο μωρούλι σκυλάκι και μπράβο που τα κατάφερες, θα τον κρατήσεις τον κούκλο;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπράβο σου !!!!Το σκυλί είναι κουκλάκι και της σπάνιας φυλής των ημίαιμων!!!!Να σου ζήσει και να το φροντίζεις.:)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Όμορφη φάτσα....
Να τον χαίρεσαι και μπράβο σου που τον έσωσες και που τον φροντίζεις....
Πες μας όμως και καμιά λεπτομέρεια παραπάνω....

tasoss7

New Member
12 Μαϊου 2011
3
0
τα ειχανε παρατησει στο τει πατρας..ηταν μια γεννα με 6 κουταβια..πηρα εγω 1 κ αλλος φιλος αλλο 1 απο τα 6..εδω και 2 μηνες τα εχουμε κ μεγαλωνουν μαζι για ευνοητους λογους...τωρα θα προσπαθησω να το κρατησω αλλα ακομα δεν χερω σιγουρα....ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα...παντος περνανε ζωη κ κοτα.. :p http://imageshack.us/photo/my-images/6/image201106220043.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/image201106220002.jpg/

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Aν είναι να μην το κρατήσεις, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να του βρεις σπίτι τώρα που είναι μωρό ακόμα, γιατί μετα θα είναι πολύ πολύ δύσκολο, ειδικά για το μαυρούκο. Σκέψου το καλά, ζύγισε το και αποφάσισε σύντομα. Αν δεν του δώσεις εσύ την ευκαιρία, να του τη δώσει κάποιος άλλος. Εχε υπόψη σου ότι αν το υιοθετήσεις, θα είσαι υπεύθυνος γιάυτό για τουλάχιστον μια δεκαετία.

:)