Καλησπέρα!

Salma

Member
11 Μαρτίου 2011
18
0
δεν το πιστευω, και εμεις νεαπολη μενουμε! κατσε να δεις που θα βγουμε και συγγενεις στο τελος!

coocie

Active Member
5 Ιανουαρίου 2011
37
0
δεν το πιστευω, και εμεις νεαπολη μενουμε! κατσε να δεις που θα βγουμε και συγγενεις στο τελος!
λες?χαχαχαχα εμας ειναι ο πεμπτος στη σειρα

Salma

Member
11 Μαρτίου 2011
18
0
οα κουκλακια ειιναι, αλλα τα δικα μας πιο πολυ, ε η κουκουβαγια το κουκουβαγιακι της δεν λενε? ετσι κανω κ με τον γιο μου!

coocie

Active Member
5 Ιανουαρίου 2011
37
0
οα κουκλακια ειιναι, αλλα τα δικα μας πιο πολυ, ε η κουκουβαγια το κουκουβαγιακι της δεν λενε? ετσι κανω κ με τον γιο μου!
ετσι πρεπει....ποτε σου ειπε να το παρεις?μετα το πασχα?

Salma

Member
11 Μαρτίου 2011
18
0
αυριο θα παω και θα ρωτησω, ε μαλλον να μεγαλωσουν λιγο ...φιλοξενω και δυο μουργακια για λιγες μερες και εχω μπλεξει...

coocie

Active Member
5 Ιανουαρίου 2011
37
0
αυριο θα παω και θα ρωτησω, ε μαλλον να μεγαλωσουν λιγο ...φιλοξενω και δυο μουργακια για λιγες μερες και εχω μπλεξει...
ναι μετα το πασχα θα το παρουμε....μπραβο σου salma

Salma

Member
11 Μαρτίου 2011
18
0
COOCIE, συγνωμη αν ενοχλω, σου εστειλα και μνμ αλλα ισως να μην το εχεις δει, πηγα με την κουνιαδα μου και χαθηκαμε, τρεις ωρες στον δρομο, δεν θυμομουν ακριβως αλλα και το gps με πηγαινε αλλου, ασε καταστεναχωρηθηκα, εφτασα μεχρι εκει και δεν το ειδα, λεω να παω αυριο , μηπως μπορεις να μου λιγο πως πατε εσεις περιπου? σε ευχαριστω πολυ...

Salma

Member
11 Μαρτίου 2011
18
0
ηρθε σπιτι λοιπον το μωρακι μας ολα καλα...ησυχος και αγκαλιτσας,,,,, μια μπαλιτσα ειναι....ερωτευτηκα!!!! και ο γιιος μου ξετρελαμενος, ηθελε να τον παρει στην κουνια....!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς τα δέχτηκες! Να σου ζήσει! Καλή επιτυχία και....ανανέωσε τη σφουγγαρίστρα σου!