Καλησπέρα!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω μερικούς μήνες το forum και πρέπει να σας πω ότι έχετ κανει πολυ καλή δουλειά! έχω μάθει πολλά πράγματα που δεν τα είχα καν σκεφτεί,παρόλο που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου,υπήρχε σκυλάκι στο σπίτι.
Δεν έχω γράψει μέχρι τώρα (δεν είχα καν κάνει εγγραφή μέχρι πρόσφατα) γιατί δυστυχώς δε γνωρίζω ακόμα πράγματα που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κουβέντα.
Αποφάσισα να συστηθώ,γιατί έχω να κάνω μια ερώτηση,άλλα είδα ότι πιο σωστό θα ήταν να περάσω από εδώ πρώτα :)
Καλώς σας βρήκα και επισήμως λοιπον :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Τα πάντα συνεισφέρουν στην κουβέντα.Πές μας αν έχεις σκύλο τώρα. Ρίξε και την ερώτηση τώρα....:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Λοιπόν, αυτή τη στιγμή φιλοξενώ μια ηλικιωμένη σκυλίτσα από το Fazoo που βρέθηκε στο δρόμο σχεδόν ετοιμοθάνατη :(. Την έχω εδώ και 2 μήνες περίπου. Η κακομοίρα είναι 13+ χρονών γκριφόν και έχει αρκετά προβλήματα υγείας. Είχε όγκους στο στήθος, πρόβλημα με τα νεφρά της, καταρράκτη και ήταν έτοιμη να κάνει και πυομήτρα. Έγινε επέμβαση για τους όγκους και στείρωση και τώρα παίρνει ειδική τροφή και φάρμακο για τα νεφρά της και είναι πολύ καλύτερα.
έχω όμως παρατηρήσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου ότι αφού βγαίνει στο μπαλκόνι και ουρεί αμέσως μετά γυρίζει και τα γλύφει!! όλα αμα την αφήσεις! επειδή αυτο δεν το έχω ξανακούσει, ανησύχησα λίγο. Μηπως κάτι της λείπει? Είναι πρόβλημα αυτο?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Και μια άλλη άσχετη ερώτηση! έχω βάλει εικόνα προφίλ με τη σκυλίτσα μου τη Λάρα! Εγώ από τον πίνακα ελέγχου τη βλέπω,γιατί δεν εμφανίζεται κάτω από το ονομά μου?

ΑΚΥΡΟ το βρηκα :)

Last edited:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Μπράβο σου πάντως που φιλοξενείς ένα τέτοιο σκύλο με αυτά τα προβλήματα,δύσκολο αλλα κάνε υπομονή,γι αυτό μονάχα εσύ υπάρχεις!Συνέχισε την φροντίδα του!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το ξέρω Angelos, και έχω και το αγχος οτι σε 2 μηνες περιπου τελειωνω τις σπουδες μου θα μεινει μοναχουλα της παλι :( θα γυρισω στους γονεις μου και εχουμε ηδη 2 σκυλια στο σπιτι, δεν μπορω με τιποτα να την κρατησω, γι`αυτο άλλωστε λεω "φιλοξενία" . Το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να μην περάσει το χειμώνα στο κρύο του καταφυγίου. Ξέρω όμως ότι είναι απίθανο να βρεθεί υιοθεσία μέχρι να φύγω.
Βαζω και μερικές φωτο να την δει οποιοσ θελει :)
Μηπως την πιο εξειδικευμένη ερώτηση που έκανα παραπάνω πρεπει να την κάνω σε κάποιο άλλη ενότητα? ίσως εδώ δεν την δουν πολλοι...
IMGP0259..jpg10122010078..jpg

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ουπς η γιαγιά Λία!:D
Μπράβο σου κοπέλα μου που τη φιλοξενείς και την προσέχεις... δε θα μπορούσε να βγάλει το χειμώνα στο καταφύγιο...:( Μπράβο και ξανα μπράβο!:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ναι ειναι η γιαγια Λια :)) Όταν την πρωτοπήρα σκεφτομουν πως ισως τελικα επρεπε να κοιμηθει το καημενο,ηταν σκελετωμενο μολις 7,5kg ,σε αθλια κατασταση. Τωρα όμως ειναι πολυ καλύτερα,εχουμε παρει 2 κιλα περιπου :) Ελπιζω να βρεθει καποιος να την προσεχει και μετα!
Δεν ξερει κανεις αν ειναι ανησυχητικο αυτο που ρωτησα,ε?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν ηθελα να την ανησυχησω εχει ενα σωρο πραγματα στο κεφαλι της! Ειπα να το ψαξω λιγο πρωτα και σιγουρα θα την παρω τηλεφωνο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλως ήρθες!! :) Τα περι του προβλήματος τα λέμε στο άλλο θέμα, αλλά γενικά πως τα πάτε με τη γιαγιούλα? Ολα καλά κατα τ'αλλα?

:)
(η Πηγή είμαι παρεμπιπτόντως... το nickname είναι λίγο παραπλανητικό! )

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γεια σου Πηγηηηηη :):):)
Κοιταξε να δεις,ειναι με της μερες της η κακομοιρουλα,τις περισσοτερες μερες ειναι ξαπλωμενη οοοοοολη μερα,σηκωνεται μονο για τις αναγκες της και δεν μου δινει καμια σημασια χαχαχαχα
Αλλες μερες εχει καπως περισσοτερη ενεργεια,σηκωνεται οταν μπαινω σπιτι και ερχεται να με προϋπαντησει με ακολουθει μεσα στο σπιτι (κοπανωντας παραλληλα στα επιπλα διοτι απο το ενα ματι δεν πρεπει να βλεπει καθολου) και το βραδυ ξαπλωνει στο χαλακι διπλα στο κρεβατι μου.
Γενικα οι κινησεις της γινονται με μεγαλη δυσκολια,ειδικα το σηκω-κατσε, και κυριως οταν σηκωνεται χρειαζεται αρκετο χρονο για να περπατησει ισια(μερικες φορες δεν τα καταφερνει καθολου ξαναξαπλωνει και προσπαθει λιγο αργοτερα).
Η χειροτερη μας στιγμη ηταν οταν προσπαθησα να την κανω μπανιο...ειχα αναψει καλοριφερ στο μπανιο το ειχα κανει σαουνα,ειχα αγορασει σαμπουαν και τα ειχα ολα ετοιμα! Μετα απο 3 λεπτα στην μπανιερα αρχισε να κανει σαν τρελη,δεν ηθελε με ΤΙΠΟΤΑ να συνεχιστει αυτο,προσπαθησε να βγει απο την μπανιερα,γλυστρουσε και φοβηθηκα οτι θα μου μεινει στα χερια!!!! Την ξεπλυνα οπως οπως τη σκουπισα και την αφησα στην ησυχια της,δεν πειραζει ας ειναι λιγο βρωμοσκυλο τι να κανουμε χαχαχαχα Για την επομενη μιση ωρα έτρεχε (!!!!!) μεσα στο σπιτι πιο δραστηρια απο ποτε και αφου κουραστηκε εριξε εναν βαθυυυυυυυ υπνο με πολλα ροχαλητα.
Κατα τα άλλα τα παμε μια χαρα :))

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο!!!

Δεν έχω τι άλλο να πω...
Και να είχα, τα μάτια θολώνουν, δεν θα μπορούσα... μπράβο:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να'σαι καλά για το καλό που κάνεις για τη γιαγιούλα. :) Απο κάπου θα σου ξαναγυρίσει. :)

Για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή να τα πούμε κι απο κοντά!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να'σαι καλά για το καλό που κάνεις για τη γιαγιούλα. :) Απο κάπου θα σου ξαναγυρίσει. :)

Για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή να τα πούμε κι απο κοντά!
Καποια στιγμη θα τα πουμε σιγουρα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πάμε για σαμπφόρουμ kokoni fan club !!!
και ίσως και kokoni fun fan club :)

όταν μάθεις γιατί και πως -πές μας κι εμάς να ξέρουμε....αν ξαναρωτήσει κανείς, θα το παίζουμε κι έξυπνοι!!!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Και από που κι ως που, η Lara_kouklara στο "kokoni fan club" παρακαλώ;

Τι σόι προσυλητισμός είναι αυτός;
Πλύση εγκεφάλου στα νέα μέλη;
Εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ώχ
μας πιάσανε
το ομολογώ
προσθέτω ανάποδα ηχογραφημένα μηνύματα σε όλα τα πόστ μου.....

πάντως απορώ που δεν έχεις βάλει κι εσύ το ίδιο,ακόμα.....θα περιμένω πολύ πιστεύεις???
εεεεεεεεεε???????
φίλη!!!!!!!!