Δεν ξερω πραγματικα... Δηλαδη ειμαι σε σημειο να χεστουμε τελειως γιατι και λεφτα δε θα παρω πισω και κωλος γιναμε και μου εδωσε ενα προβλημα... και ξερεις κατι μερικοι ανθρωποι ειναι πιο συναισθηματικοι και δεν αντεχουν! τεσπα ασε τι να σου λεω! απλα θελει σκοτωμα και αυτοι και ο "εκτροφεας"! Βασικα εχω βαλει πολλα σεναρια στο μυαλο μου οτι της το χαρισε αν υπαρχει αυτος και εκεινη το ηξερε... γιατι μου φαινεται αδιανοητο εκτροφεας και να μην καταλαβει οτι ειναι κωφο το σκυλι...Εγω παλι θα ηθελα να μαθω αυτη η οικογενειακη φιλη που ηθελε να βοηθησει και τελικα τα κανε σκατα, πως κινηθηκε μεχρι την αποκτηση του κουταβου. Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον
Eαν μιλαμε για ανικανο κ ανευθυνο, σιγουρα γινεται.Δεν ξερω πραγματικα... Δηλαδη ειμαι σε σημειο να χεστουμε τελειως γιατι και λεφτα δε θα παρω πισω και κωλος γιναμε και μου εδωσε ενα προβλημα... και ξερεις κατι μερικοι ανθρωποι ειναι πιο συναισθηματικοι και δεν αντεχουν! τεσπα ασε τι να σου λεω! απλα θελει σκοτωμα και αυτοι και ο "εκτροφεας"! Βασικα εχω βαλει πολλα σεναρια στο μυαλο μου οτι της το χαρισε αν υπαρχει αυτος και εκεινη το ηξερε... γιατι μου φαινεται αδιανοητο εκτροφεας και να μην καταλαβει οτι ειναι κωφο το σκυλι...
Κοιτα η μια εκδοχη ειναι να υπαρχει οντως ο εκτροφεας κ το pedigree να ειναι αληθινο.Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει εκτροφεας ? Οτι το πεντιγκρι ειναι αληθινο?
Οπως σας ειπα το pedigree ειναι σωστο τον εκτροφεα τον ψαχνω στο νετ και δεν βρισκω τιποτα! τωρα θα δουμε πιστευω οτι ηταν με δολο το ολο θεμα και σκεφτομαι να κυνηγησω αυτην πρωτα! Τωρα πως θα μιλησω με τον ΚΟΕ της Σερβιας; Πιστευω οτι δε θα βγαλω ακρη...Κοιτα η μια εκδοχη ειναι να υπαρχει οντως ο εκτροφεας κ το pedigree να ειναι αληθινο.
Σ αυτη την εκδοχη, ψαχνεις τον εκτροφεα.
Η αλλη εκδοχη ειναι να ειναι πλαστο.
Σε αυτη την εκδοχη "καις" την "οικογενειακη φιλη" που μεσολαβησε για πλαστογραφηση εγγραφου......
Οπως κ να εχει το να μην κανεις τπτ δεν ειναι λυση......
Το ποιο απλο ειναι να ξεκινησεις στελνοντας ενα mail στον ΚΟΕ Σερβιας οπως λες, κ να του ζητησεις στοιχεια του εκτροφεα που αναφερονται στο pedigree που εχεις με την αιτιολογια της εμφανισης σοβαρου προβληματος υγειας εκ γεννετης του σκυλου.Οπως σας ειπα το pedigree ειναι σωστο τον εκτροφεα τον ψαχνω στο νετ και δεν βρισκω τιποτα! τωρα θα δουμε πιστευω οτι ηταν με δολο το ολο θεμα και σκεφτομαι να κυνηγησω αυτην πρωτα! Τωρα πως θα μιλησω με τον ΚΟΕ της Σερβιας; Πιστευω οτι δε θα βγαλω ακρη...
ok θα το δοκιμασω! thanks για ολα!Το ποιο απλο ειναι να ξεκινησεις στελνοντας ενα mail στον ΚΟΕ Σερβιας οπως λες, κ να του ζητησεις στοιχεια του εκτροφεα που αναφερονται στο pedigree που εχεις με την αιτιολογια της εμφανισης σοβαρου προβληματος υγειας εκ γεννετης του σκυλου.
Πιστευω οτι μετα θα σε κατευθυνουνε κι αυτοι......