Καλησπέρα!! [Dogo Argentino]

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω παλι θα ηθελα να μαθω αυτη η οικογενειακη φιλη που ηθελε να βοηθησει και τελικα τα κανε σκατα, πως κινηθηκε μεχρι την αποκτηση του κουταβου. Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον :cool: :D

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Εγω παλι θα ηθελα να μαθω αυτη η οικογενειακη φιλη που ηθελε να βοηθησει και τελικα τα κανε σκατα, πως κινηθηκε μεχρι την αποκτηση του κουταβου. Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον :cool: :D
Δεν ξερω πραγματικα... Δηλαδη ειμαι σε σημειο να χεστουμε τελειως γιατι και λεφτα δε θα παρω πισω και κωλος γιναμε και μου εδωσε ενα προβλημα... και ξερεις κατι μερικοι ανθρωποι ειναι πιο συναισθηματικοι και δεν αντεχουν! τεσπα ασε τι να σου λεω! απλα θελει σκοτωμα και αυτοι και ο "εκτροφεας"! Βασικα εχω βαλει πολλα σεναρια στο μυαλο μου οτι της το χαρισε αν υπαρχει αυτος και εκεινη το ηξερε... γιατι μου φαινεται αδιανοητο εκτροφεας και να μην καταλαβει οτι ειναι κωφο το σκυλι...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Δεν ξερω πραγματικα... Δηλαδη ειμαι σε σημειο να χεστουμε τελειως γιατι και λεφτα δε θα παρω πισω και κωλος γιναμε και μου εδωσε ενα προβλημα... και ξερεις κατι μερικοι ανθρωποι ειναι πιο συναισθηματικοι και δεν αντεχουν! τεσπα ασε τι να σου λεω! απλα θελει σκοτωμα και αυτοι και ο "εκτροφεας"! Βασικα εχω βαλει πολλα σεναρια στο μυαλο μου οτι της το χαρισε αν υπαρχει αυτος και εκεινη το ηξερε... γιατι μου φαινεται αδιανοητο εκτροφεας και να μην καταλαβει οτι ειναι κωφο το σκυλι...
Eαν μιλαμε για ανικανο κ ανευθυνο, σιγουρα γινεται.
Η αλλιως μιλαμε για δολο, οπως εγινε στην περιπτωση που σου ανεφερα στο αλλο τοπικ.
Να το ηξεραν να στο εδωσαν κ μετα ας βρεις εσυ την ακρη........

Εγω σου ξαναλεω θα ξεκιναγα απο το να εντοπισω τον εκτροφεα.
Εχεις το pedigree στα χερια σου, αρα μπορεις να τον βρεις.....

Τωρα το τι θα κανεις μετα, ειναι δικο σου θεμα, γιατι εχει περασει κ πολυς καιρος κ καταλαβαινω το συναισθηματικο δεσιμο.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει εκτροφεας ? Οτι το πεντιγκρι ειναι αληθινο?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει εκτροφεας ? Οτι το πεντιγκρι ειναι αληθινο?
Κοιτα η μια εκδοχη ειναι να υπαρχει οντως ο εκτροφεας κ το pedigree να ειναι αληθινο.
Σ αυτη την εκδοχη, ψαχνεις τον εκτροφεα.

Η αλλη εκδοχη ειναι να ειναι πλαστο.
Σε αυτη την εκδοχη "καις" την "οικογενειακη φιλη" που μεσολαβησε για πλαστογραφηση εγγραφου......

Οπως κ να εχει το να μην κανεις τπτ δεν ειναι λυση......

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Κοιτα η μια εκδοχη ειναι να υπαρχει οντως ο εκτροφεας κ το pedigree να ειναι αληθινο.
Σ αυτη την εκδοχη, ψαχνεις τον εκτροφεα.

Η αλλη εκδοχη ειναι να ειναι πλαστο.
Σε αυτη την εκδοχη "καις" την "οικογενειακη φιλη" που μεσολαβησε για πλαστογραφηση εγγραφου......

Οπως κ να εχει το να μην κανεις τπτ δεν ειναι λυση......
Οπως σας ειπα το pedigree ειναι σωστο τον εκτροφεα τον ψαχνω στο νετ και δεν βρισκω τιποτα! τωρα θα δουμε πιστευω οτι ηταν με δολο το ολο θεμα και σκεφτομαι να κυνηγησω αυτην πρωτα! Τωρα πως θα μιλησω με τον ΚΟΕ της Σερβιας; Πιστευω οτι δε θα βγαλω ακρη...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Οπως σας ειπα το pedigree ειναι σωστο τον εκτροφεα τον ψαχνω στο νετ και δεν βρισκω τιποτα! τωρα θα δουμε πιστευω οτι ηταν με δολο το ολο θεμα και σκεφτομαι να κυνηγησω αυτην πρωτα! Τωρα πως θα μιλησω με τον ΚΟΕ της Σερβιας; Πιστευω οτι δε θα βγαλω ακρη...
Το ποιο απλο ειναι να ξεκινησεις στελνοντας ενα mail στον ΚΟΕ Σερβιας οπως λες, κ να του ζητησεις στοιχεια του εκτροφεα που αναφερονται στο pedigree που εχεις με την αιτιολογια της εμφανισης σοβαρου προβληματος υγειας εκ γεννετης του σκυλου.
Πιστευω οτι μετα θα σε κατευθυνουνε κι αυτοι......

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Το ποιο απλο ειναι να ξεκινησεις στελνοντας ενα mail στον ΚΟΕ Σερβιας οπως λες, κ να του ζητησεις στοιχεια του εκτροφεα που αναφερονται στο pedigree που εχεις με την αιτιολογια της εμφανισης σοβαρου προβληματος υγειας εκ γεννετης του σκυλου.
Πιστευω οτι μετα θα σε κατευθυνουνε κι αυτοι......
ok θα το δοκιμασω! thanks για ολα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα