Καλησπέρα σε όλους!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κατα βάθος τα γουστάρω
αλλά θα προτιμούσα να το έχει κανας γείτονας!!!
μερικές φορές θέλω να κλειστώ στο σπίτι και να μην κουνηθώ καθόλου ένεκα η δουλειά....
τα κοκόνεν με 3 μικρούς περίπατους για τας ανάγκας μας και λίγες "τρελίτσες" τύπου "πιάστο το βρωμόσκυλο" μέσα στο σπίτι είναι κομπλέ για κανα δυό μέρες....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πω πω υπάρχουν τέτοια σκυλιά !!!! Η αλήθεια είναι οτι και εμένα μερικές φορές όταν γυρνάω κουρασμένη απο την δουλειά μου φαίνεται βουνό αλλά όταν τον βλέπω να με κοιτάει με λαχτάρα στα μάτια τύπου είναι η ώρα να φύγουμε...πίνω εναν καφέ να ξυπνήσω και αρχίζω τις αθλοπαιδιές.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σιγά
υπάρχουν και σκυλιά που βλέπουν το λουρί και κάνουν πως έχουν πεθάνει :lol:
πάνε δίπλα στο πατάκι και το παίζουν κάλυψη απόκρυψη....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυτά θα είναι η επόμενη επιλογή μου ...κι ας χάσω και την φόρμα μου που μου την διατηρεί ο Ερμής σε άριστη κατάσταση ή μπορώ πάντα να πάρω ενα λούτρινο τζακ. Πέραν αυτού ...τα λατρεύω αυτά τα βρωμόσκυλα.:)

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Άντε με το καλό το ρασελάκι...:p
ευχαριστώ για το post σου Stamatia... από ποιο εκτροφείο τον πήρες το δικό σου αν επιτρέπεται??? και παρεπιπτώντος μήπως υπάρχουν διαφορές από αρσενικό σε θηλυκό ωσ προσ την ενεργητικότητα??? Και αν ο ενδεχόμενος ιδιοκτητής
(ο υποφαινόμενος) είναι ήπιος χαρακτήρας, δεν θα βοηθήσει στην μείωση της ενεργητικότητας - αφού εμεις του διαμορφώνουμε το χαρακτήρα? -
Και τελος δεν μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφορές από σκύλο σε σκύλο τησ φυλής ως προσ την ενεργητικότητα????
(συγνωμη αν κουραζω με τισ ερωτήσεις μου...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
με τρομάζετε!!!! θα πάρω labrador:D:D:D
Eάν θέλεις έναν σκύλο με πολύ ψηλό iq, που μαθαίνει εξαιρετικά γρήγορα, είναι πανέμορφος και πολύ καλός χαρακτήρας τότε θέλεις labrador!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα σε όλους!!! :rolleyes:
Είμαι νέος στη παρέα σας... έχω διαβάσει κατά καιρούς κάποια topics από το dogforum και νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνω ενεργώ μέλος, καθώς το σκέφτομαι όλο και πιο σοβαρά να αγοράσω ένα κουτάβι... είμαι μεταξύ Jack Rachel και Labrador... Μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ και δεν ξέρω ποιό από τα δύο να διαλέξω... :confused::confused::confused::confused:
Anyway... αφού πείστηκα ότι δεν αγοράζουμε από petshop, είμαι σε αναζήτηση εκτροφέα...
Κοιτάω και κάποια sites εκτροφέων του εξωτερικού... Θα ήθελα αρχικά να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να κάνει εισαγωγή κουταβιού από το εξωτερικό, από ποιά ηλικία και υπό ποιές προϋποθέσεις ??? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
γεια χαρά σε όλους... μιας και είμαι μεταξύ Jack russell terrier ή labrador, και στο προηγούμενο topic δεν είναι γίνεται ξεκάθαρο, θα μπορούσατε να μου πείτε πόσα και ποια είναι τα καλά εκτοφεία Jack russell στην Ελλάδα και ποιό θα συστήνατε? Γνωρίζει κανείς τις τιμές που κυμαίνεται ένα κουτάβι? Thnks... :)
για να συμμετέχει ένα labrador σε έκθεση μορφολογίας θα πρέπει να είναι ελεγμένο για δυσπλασία??? και αν ναι από ποια ηλικία γίνονται τέτοιου είδους εξετάσεις???
ΚΑΙ για να μην βγούμε off-topic...
Ti χρειάζεται να κάνω για να ανοίξω ένα ΚΑΛΟ εκτροφείο labrador?
Ομολογώ ότι με έχεις μπερδέψει και προτίμησα να παραθέσω κάποιες απ' τις απαντήσεις που έχεις δώσει. Σκύλο θέλεις να πάρεις ή να βρεις εισόδημα; Σόρρυ κιόλας αν είναι αφελής η ερώτηση μου αλλά προσπαθώ να καταλάβω.

Last edited:

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Κανονικά θα απαντούσα και τα δύο!!! Το τερπνον μετά του ωφελίμου... Κακό είναι???
-
Αλλά επειδή το θεωρώ καλοπροέραιτο το σχόλο θα σου εκμυστηρευτώ πως θέλω να πάρω σκύλο... ;)

- Αγανακτώ όμως όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου... Βασικός λόγος άλλωστε που θέλω να πάρω σκύλο!!!

Μην παραθέτεις όμως και συ ξεκάρφωτα αποσπάσματα γιατί όσο να και να μην το θες... ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν υποτίμησα τη νοημοσύνη σου, σου δείχνω τι έχεις γράψει μπας και καταλάβεις ότι έχεις αποπροσανατολιστεί από μόνος σου ενώ ακόμη δεν έχεις πάρει σκύλο :)

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Πιθανόν... Προσπαθώ να "εξιχνιάσω" τον καταλληλότερο τρόπο όμως να αποκτήσω έναν υγειή σκύλο, ειτε jack είτε lab... είτε από Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό... σκάλωσα λιγάκι βέβαια στο thread με τα εκτροφεία λαμπραντόρ, γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά... και έχω μεινει λίγο πίσω στις απορίες σχετικά με την εισαγωγή από το εξωτερικό... αλλα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... :):):)

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Αν με ρώταγες χθες-προχθές, θα σου απόνταγα όχι... Με αυτά που βλέπω εδω μέσα όμως μου φαινεται η καλύτερη λύση!!!