Καλησπέρα σε όλους

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλησπερα, ειμαι νεο μελος εδω και περιπου 10-15 μερες. Ο λογος για τον οποιο γραφτηκα ηταν για να δημοσιευσω αρχικα μια αγγελια για εναν σκυλο ρατσας great dane που βρηκα στο δρομο και παραλιγο να χτυπησουν τα αυτοκινητα. Δυστυχως ο ιδιοκτητης του σκυλου δεν εχει ακομη βρεθει. Παρολα αυτα εμεινα στο φορουμ και συνεχισα να διαβαζω τα ενδιαφεροντα θεματα σας. :)

Προς το παρον δεν εχω σκυλο στο σπιτι μου, εχω μονο εναν παπαγαλο αμαζονιου, εχει ομως σκυλο η φιλη μου, ενα καθαροαιμο γκολντεν ριτριβερ 7 ετων που εχουν απο κουταβι. Αυτα απο εμενα για την ωρα... ;)

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Καλως ηρθες great dane και ευχομαι να συνεχισεις τις καλες σου πραξεις οπως και να αποκτησεις καποια στιγμη εναν αγαπημενο φιλαρακο.
Ο αμαζονιου φοβερο πουλι,μπραβο σου!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Είσαι το παιδί που είχες αναρτήσει το θέμα για τον δανό που τον κράτησαν κάποιοι άλλοι και δεν τον δίνουν ?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Είσαι το παιδί που είχες αναρτήσει το θέμα για τον δανό που τον κράτησαν κάποιοι άλλοι και δεν τον δίνουν ?
Ναι εγω ειμαι. Δεν εχει βρεθει ο ιδιοκτητης του ομως διαφορετικα θα τον εδιναν ηθελαν δεν ηθελαν.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ελπίζω ο σκυλάκος τουλάχιστον να περνάει καλά. Άντε να πάρεις και εσύ έναν σκύλο, καλός ο παπαγάλος αλλά δεν μπορείς να τον βγάλεις βόλτα:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ελπίζω ο σκυλάκος τουλάχιστον να περνάει καλά. Άντε να πάρεις και εσύ έναν σκύλο, καλός ο παπαγάλος αλλά δεν μπορείς να τον βγάλεις βόλτα:D
Ααα, μην το λες! Πριν χρόνια είδα έναν τύπο με ένα Ζακό στον ώμο του ;)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
καλως ηρθες φιλε μου κ αν δεν βρεις ποιανου ειναι, μην τον αφησεις..
Δεν το εχω αφησει, εχω βαλει ενα σωρο αγγελιες εχω ρωτησει πετ σοπς, κτηνιατρους, το δηλωσα και στο αστυνομικο τμημα αλλα δεν εχει εμφανιστει κανεις.

Προς το παρον τον φροντιζουν απ'οσο ξερω, του κανανε κι εξετασεις, βλεπουμε... Μπορω να τον βγαλω βολτα ;) απλα δεν θελει να βαλει το λουρακι του. :D
http://www.thelaughingparrot.com/images/birdav.jpg εχω ακριβως τον ιδιο παπαγαλο με ακριβως το ιδιο λουρακι. Απλα αυτος στη φωτο εχει μαθει απο μωρο να το φοραει ενω ο δικος μου νευριαζει μεσα σε ουτε ενα λεπτο και θελει να το διαλυσει.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπορω να τον βγαλω βολτα ;) απλα δεν θελει να βαλει το λουρακι του. :D
http://www.thelaughingparrot.com/images/birdav.jpg εχω ακριβως τον ιδιο παπαγαλο με ακριβως το ιδιο λουρακι. Απλα αυτος στη φωτο εχει μαθει απο μωρο να το φοραει ενω ο δικος μου νευριαζει μεσα σε ουτε ενα λεπτο και θελει να το διαλυσει.
Χαχα.. διάβασε τα θέματα του φόρουμ σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε στη χρήση λουράκι:D:D