Παιδιά σας ευχαριστώ θερμά για μια ακόμα φορά για την πολύ ζεστή υποδοχή σας!!!!
Αγαπητό μέλος Mareco, ευχαριστώ για το λινκ, είναι απο τα πρώτα που σχεδόν αποστήθισα, γιατί μην νομίζετε, είμαι πολύ φοβισμένη και αγχωμένη σχετικά με την Abbie, είμαι πως να το πω...ΑΣΧΕΤΗ με τα σκυλάκια. Όμως έχω πολύ όρεξη και διάθεση να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ για να την μεγαλώσω σωστά και να είναι υγιής και ευτυχισμένη.
Η κτηνίατρός μας πρέπει να τα ψιλοέπαιξε μαζί μας, κάθε τρεις και λίγο ντριιιννν τηλέφωνο για απορίες. Ευτυχώς βρήκα αυτό το φόρουμ που με έχει βοηθήσει ήδη πάααααρα πολύ! Να'στε σίγουροι πως θα επανέλθει η αγχωμένη μαμά για συμβουλές!!!
Επι του παρόντος θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί γελοίο, αλλά θα ήθελα πολύ να ξέρω αν το χει πάθει και κανένας άλλος απο εσάς....
Τα περιλαίμια που της πήραμε έχουν κουδουνάκι επάνω. Είναι φυσιολογικό βρε παιδιά να ακούω το καμπανάκι μέσα στα αυτιά μου ακόμα και όταν το μωρό κοιμάται και δεν κουνιέται, ή ακόμα και όταν λείπω απο το σπίτι για ψώνια και εκείνη είναι σπίτι???
Υπάρχει περίπτωση να ψιλοτζάζεψα απο την χαρά μου?????γελοίο αλλά πιστέψτε με, μου συμβαίνει και ο άντρας μου με κοροιδεύει....