Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum!!!

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Γεια σας!!!!:)

Είμαι η μανούλα μιας εξάχρονης κορούλας, 2 υπέροχων κουνελιών, μιας μικρής παπαγαλίνας και εδω και 2 εβδομάδες μιας πανέμορφης μικρής κουταβίνας!

Η απόκτησή της ήταν αυτό που λέμε "της μοίρας μας γραφτό".

Πριν 2 εβδομάδες λοιπόν, κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια μου κατά τις 1 μετά τα μεσάνυχτα. Ο δρόμος άδειος και ΕΥΤΥΧΩΣ πριν περίπου 2 ώρες είχε περάσει το σκουπιδιάρικο. Ανοίγοντας λοιπόν τον κάδο ο οποίος ήταν σχεδόν άδειος, κόντεψα να πάθω συγκοπή όταν είδα μια τεράστια σακούλα (γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών) να κουνιέται σαν τρελλή!!!!!!Έβγαλα μια ψιλοκραυγή απο τον φόβο μου νομίζοντας ότι είναι ποντίκι και άφησα τα σκουπίδια μου κάτω. Στο άκουσμα της φωνής μου μέσα στην απόλυτη ησυχία, άκουσα έντρομη ένα ΤΡΑΓΙΚΟ κλάμμα μωρού ζώου και κατάλαβα αμέσως. Άνοιξα τον κάδο και χώθηκα η μισή μέσα για να πιάσω την άκρη της σακούλας μια και την είχαν δέσει. Την έπιασα, κάτι μέσα έκανε σαν τρελλό, την άνοιξα σαν τρελλή και είδα το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!Ένα πανέμορφο κουταβάκι μέσα στα κακά του και τα τσίσα του το οποίο έκλαιγε υστερικά!!!
Τρέχω στο σπίτι, το έκανα μπάνιο (αν και ξέρω πως δεν κάνει, αλλά πιστέψτε με ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ), το στέγνωσα καλά καλά με το πιστολάκι και το κουκούλωσα με 2 κουβερτούλες που έχω για τα κουνελάκια μου.
Δεν είχα ούτε που να το βάλω να κοιμηθεί ούτε τροφή να το ταίσω. Το έβαλα με τις κουβερτούλες του μέσα σε ένα μεγάλο καλάθι που βάζω τα φρούτα μας και του έδωσα μόνο νεράκι. Προτίμησα να μην του δώσω απολύτως τίποτα μέχρι την επόμενη μέρα που θα πήγαινα στην γιατρό μας και να με κατατοπίσει εκείνη.
Το μωράκι ήταν πολύ ταλαιπωρημένο και κοιμήθηκε σερι μέχρι το πρωί που πήγαμε στην γιατρό μας.
Το βρήκε ευτυχώς υγιέστατο. Έκανε εμβόλιο και του έβαλε και μια αλοιφούλα στο στόμα για τα παράσιτα. Μου έδωσε και ένα χαπάκι απο το οποίο του έδωσα το μισό και το άλλο μισό αύριο.
Πήραμε κροκέτες για κουταβάκια, κρεβατάκι, box μεταφοράς και παιχνιδάκια.
Αυτά με την μοιραία μας συνάντηση.

Όσον αφορά την συμπεριφορά της και το πως περνάμε μαζί, δεν ξέρω αν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθουμε όλοι μας μαζί της.
Είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι, με τα πιο αθώα ματάκια του κόσμου. Απίστευτα παιχνιδιάρικο, ζωηρό, μας γλύφει συνέχεια μας κοιτάει στα μάτια (και ειδικά την μανούλα χιχι), είναι υπάκουο και πανέξυπνο!!!!! Η γιατρός μας είπε ότι είναι περίπου 2 με 2,5 μηνών.
Έχει ήδη μάθει να πηγαίνει για τις ανάγκες της στην βεράντα, έχουμε βέβαια και τα ατυχηματάκια μας, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Τρώει με πολύ όρεξη και πολλές φορές πάει στο ντουλάπι που ξέρει ότι έχω τις κροκέτες της και κλαψουρίζει, αλλά η μανούλα δίνει αυστηρά τις ποσότητες που μας έδωσε η γιατρός μας.
Ο άντρας μου έχει κυριολεκτικά τρελλαθεί μαζί της και η κόρη μας το ίδιο!!
Αλλά πιο τρελλη απο όλους, καταλαβαίνετε ποιά είναι....

Το όνομα που της δώσαμε είναι το "Abbie". Αυτό μας ήρθε στο μυαλό καθώς την παρατηρούσαμε τις πρώτες μέρες.
Έχουμε ήδη μάθει το "κάτσε" το "έλα" το "ξάπλα" και το "φιλάκι".

Χαίρομαι πολύ που βρήκα ένα τέτοιο τόσο ενημερωμένο φόρουμ. Απο χτες διαβάζω σαν τρελλή και συνεχίζω...Είπα όμως να κάνω ένα διαλειματάκι και να σας συστηθώ!!!!

Χαίρομαι που γράφτηκα κι εγώ εδώ και ελπίζω να μας καλοδεχτείτε!!!!!!

Φιλιά σε όλους σας και στα πιστά σας φιλαράκια!!!!!!:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φοβερή η ιστορία σου....
Μπράβο σου......

Να σου ζήσει η κούκλα σου και όταν κάνεις κι άλλο διάλειμμα από το ...διάβασμα βάλε και καμιά φωτογραφία να καμαρώσουμε κι εμείς το....καμάρι σου....που σώθηκε από του.....σκουπιδιάρικου τα δόντια....!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες :) Και να χαίρεσαι όοοοοοοοοολα τα μωρά σου!!
Μια μαμά που είναι περήφανη για τα μικρά της πρέπει να μας τα δείξει κι εμάς, οπότε φωτογραφίεςςςςς :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθατε!:)
πολύ συγκινητική η ιστορία της μικρής σου...
εύχομαι να ζήσετε πολλά πολλά υπέροχα χρόνια μαζί!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
γεια σας.καλως ηρθατε σε τουτη τη κυνοφιλικη κοινοτητα.
σας ευχομαι να απολαυσετε αυτο τον διαδυκτιακο ιστοτοπο με το παραπανω,
σας ευχομαι καλη διαμονη.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθες!
Υπέροχη ιστορία, ένα μεγάλο μπράβο που πήρες το μωράκι στο σπίτι!
Περιμένουμε φωτογραφίες :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες!!!:)
Μαζί με όλη την οικογένεια...

Για τη χαρά και τη συγκίνηση, που μας δίνεις, με την πράξη σου, σε ευχαριστούμε όλοι!!!:)

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Αχ σας ευχαριστούμε για την τόσο θερμή υποδοχή σας!!!!!
Φυσικά και θα το δείτε το μωράκι μας...Νά'το κιόλας!!!!!

Η πρώτη μας βραδιά μαζί....

Uploaded with ImageShack.us

Μετά το μπανάκι...

Την επόμενη μέρα μετά τον γιατρό....

Αγκαλίτσα....

Μα κοιτάξτε κάτι ματάκια....

Στο κρεββατάκι μας....

Δεν είμαι μια γλύκα?????

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες :)
Μέσα στην ατυχία της η μικρή ήταν πολύ τυχερή που έπεσε πάνω σου!
Μπράβο για το garbage-diving :D (δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και ευωδιαστό, μου έχει τύχει κι εμένα...) και την υιοθεσία.

Off topic...
γεια σας.καλως ηρθατε σε τουτη τη κυνοφιλικη κοινοτητα.
σας ευχομαι να απολαυσετε αυτο τον διαδυκτιακο ιστοτοπο με το παραπανω,
σας ευχομαι καλη διαμονη.
Superman παιδί μου όλα καλά? Με τρομάζεις! :lol:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πανέμορφη είναι......
Και πάλι μπράβο και να τη χαίρεστε....

@xotikouli....κι εγώ την ίδια απορία είχα, αλλά είπα να μην μιλήσω...!!!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
υπέροχο σκυλάκι *agapoylas*
μοιάζει πολύ με κοκεράκι :)

μα πως αντεξαν να το πεταξουν στα σκουπιδια???????????:mad::mad::mad::mad:

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
σαν "λουτρινο" είναι που το έπιασες σε λούνα park,μια χαρά το κόβω,που είπαμε ότι μένεις,να περάσω μια βόλτα από τον κάδο?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Είναι και κουκλί...! Σε 1-2 μέρες το πολύ θα του είχαν βρει σπίτι (έστω και όχι απαραίτητα το ιδανικό σπίτι) αν προσπαθούσαν έστω και ελάχιστα... :mad:

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα όμορφα σχόλιά σας....
Δεν θέλω καν να σχολιάσω το γεγονός ότι βρήκα αυτό το πλασματάκι στα σκουπίδια, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το σχολιάσω ειλικρινά...Το θέμα είναι ότι ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και όλα είναι δούναι και λαβείν.
Το σίγουρο είναι ότι αυτό το πλάσμα θα περάσει καλύτερα απο καλά στα χέρια μου και το λέω με τόση σιγουριά όσο αυτή που ξέρω το όνομά μου. Όλα μας τα ζώα είναι μέλη της οικογένειας και ακόμα και το παπαγαλάκι μας έχει τα χάδια του και τα φιλιά του καθημερινά.
Τώρα τελευταία πέρασα και μια πολύ μεγάλη στεναχώρια με τον μικρό μου τον κουνελάκο, ο οποίος έπαθε εντερίτιδα και κόντεψα να τον χάσω. Ευτυχώς με αντιβίωση ανά 2 μέρες και σίτιση με συριγγούλα το μικρό μου είναι τώρα απολύτως καλά. Και μετά απο αυτήν την στεναχώρια ήρθε ξαφνικά στην ζωή μας αυτή η ανέλπιστη χαρά!!!!!! Είναι να μην το λέω "μοιραίο" όλο αυτό??????