Καλησπέρα σας

flora

Member
25 Οκτωβρίου 2010
15
0
ΙΛΙΟΝ
Σε ευχαριστω πολύ Sofouli ειλικρινά με βοηθάνε πολύ τα link που ποσταρες, επιβεβαιώνουν τις σκέψεις μου...και όσο σκέφτομαι τι μπορεί να πέρασε η μπέμπα μου μέχρι να έρθει στα χέρια μου με όλα αυτα που βλέπω τρελαίνομαι!!!!!!!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες κι απο μένα!:)

.και όσο σκέφτομαι τι μπορεί να πέρασε η μπέμπα μου μέχρι να έρθει στα χέρια μου με όλα αυτα που βλέπω τρελαίνομαι!!!!!!!!!
Η μαμά της να δεις τι περασε και τι περνάει... :(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σε ευχαριστω πολύ Sofouli ειλικρινά με βοηθάνε πολύ τα link που ποσταρες, επιβεβαιώνουν τις σκέψεις μου...και όσο σκέφτομαι τι μπορεί να πέρασε η μπέμπα μου μέχρι να έρθει στα χέρια μου με όλα αυτα που βλέπω τρελαίνομαι!!!!!!!!!
Να σαι καλά.. Από τα λάθη μαθαίνουμε όλοι. Αφού το σκυλάκι σου είναι καλά, είσαι τυχερή.
Αυτό που θέλω να τονίσω, είνα ότι οι πετσοπάδες παπυμιλάδες οκ ξέρουμε όλοι τι είναι, αλλά και οι ιδιώτες δεν είναι πολύ καλύτεροι.
Μακριά από πετ σοπς και ΒΥΒ (back yard breeders) δηλαδή ιδιώτες!

flora

Member
25 Οκτωβρίου 2010
15
0
ΙΛΙΟΝ
Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα...Η μάνα είναι η πιο άτυχη της υπόθεσης!!!!!!!!
Πάντος ρε παιδιά υπάρχει μεγάλη άγνοια. Και εγώ τεράστια άγνοια είχα μέχρι να αρχίσω να το ψάχνω και να ασχολούμαι. Μίλαγα και με κάτι γνωστούς που έκαναν το ίδιο (γιατί κακά τα ψέμματα είναι η εύκολη λύση το πετ σοπ και ο κόσμος είναι τόσο τεμπέλης πλέον που βαριέται να ψάχνει και να κάνει το οτιδήποτε) που έβγαζαν διάφορα προβλήματα όπως με το στομάχι, διαφορες φοβιες,δισπλασιες κτλ μου υπέδειξαν και το site αυτό, παρακολούθησα κάποιες συζητήσεις σας και έχω διαπιστώσει τελικά πόσο ΗΛΙ... είμαι!!!!! ευτυχώς που όσο μπορούμε να ενημερώνεται ο κόσμος να μην κάνει τα ίδια λάθη με άτομα σαν εμένα που πάνε πανω στη χαρά τους για την απόκτηση κάποιου κατοικιδίου κάνουν ότι ναναι...!!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μίλαγα και με κάτι γνωστούς που έκαναν το ίδιο (γιατί κακά τα ψέμματα είναι η εύκολη λύση το πετ σοπ και ο κόσμος είναι τόσο τεμπέλης πλέον που βαριέται να ψάχνει και να κάνει το οτιδήποτε) που έβγαζαν διάφορα προβλήματα όπως με το στομάχι, διαφορες φοβιες,δισπλασιες κτλ μου υπέδειξαν και το site αυτό, παρακολούθησα κάποιες συζητήσεις σας και έχω διαπιστώσει τελικά πόσο ΗΛΙ... είμαι!!!!! ευτυχώς που όσο μπορούμε να ενημερώνεται ο κόσμος να μην κάνει τα ίδια λάθη με άτομα σαν εμένα που πάνε πανω στη χαρά τους για την απόκτηση κάποιου κατοικιδίου κάνουν ότι ναναι...!!!!
Φαινεται η πιο εύκολη λύση αλλα δυστυχως, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει αποδειχθεί η πιο δύκολη και η πιο επωδυνη.

flora

Member
25 Οκτωβρίου 2010
15
0
ΙΛΙΟΝ
Φυσικά και τελικά είναι η πιο δύσκολη γιατι βλέπουμε μόνο το ζωάκι...Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι έχει περάσει...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Φυσικά και τελικά είναι η πιο δύσκολη γιατι βλέπουμε μόνο το ζωάκι...Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι έχει περάσει...
Και γι αυτό αλλα κυρίως για τα προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς τα οποία, στις περισσότερες περιπτώσεις, επονται.

flora

Member
25 Οκτωβρίου 2010
15
0
ΙΛΙΟΝ
Και γι αυτό αλλα κυρίως για τα προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς τα οποία, στις περισσότερες περιπτώσεις, επονται.
Έχεις απόλυτο δίκιο...Εμένα η δικιά μου είναι πολύ φοβιτσιάρα...Μόλις ακούσει κάτι τρελαίνεται στο γαβγισμα και ειδικά όταν χτυπάει κουδούνι (κάποιοι μου είπαν ότι το έχει η ράτσα αυτο το χαρακτηριστικό και καλά επειδή είναι μικρόσωμα σκυλιά τα σπιτς το έχουν το γαβγισμα για προστασία) τι να πώ ωραία προστασία να γαβγίζει και να πηγαίνει να κρυβεται γαβγίζοντας και όταν με βλέπει ότι πάω να ανοιξω την πόρτα ή γενικά όταν νιώσει ασφάλεια που με βλέπει εμφανίζεται γαβγίζοντας από πίσω μου!!!!!