Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Διακρίνω μία υπέροχη και γλυκιά σχέση ή είναι ιδέα μου...??? :rolleyes:

Να τον χαίρεσαι και να είστε έτσι κολλητοί για μια ζωή!! Είναι κούκλος!

6 Ιουλίου 2011
12
0
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ Φανή και Χρυσούλα!και εσείς να χαίρεστε για πολλά χρόνια τα μωρά σας! :)
*Χρυσούλα καλά διακρίνεις!!είναι τόσο γλυκιά αυτή η σχέση που το αγόρι μου ζηλεύει επειδή ο Ηβανάκος πέρνει πιο πολλά φιλιά και αγκαλιές από εκείνον!χαχαχα!εεεεμ!!αδυναμίες βλέπεις!! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χαχαχαχαχαχααααα... και εμένα αλλά τα βάζει με τη μικρή που "πάλι στη μάνα της τρέχει...!!" Χι, χι... αφού είναι για τρελό ζούπηγμα τα παιδιά μας!!

6 Ιουλίου 2011
12
0
Αθήνα
Εμένα ο Ηβάν πάει και στους δύο...οταν τον μαλώνω εγώ πάει στο αγόρι μου,όταν τον μαλώνει το αγόρι μου έρχετε σε εμένα...χαχαχαχα!!πάντως σε γεννικές γραμμές εμένα δεν είναι και πολύ χαδιάρης :-( ,όποτε κάθομαι και τον χαϊδεύω μετά από λίγο θυμάτε πως έχει ένα μπαλάκι και πάει και το φέρνει να παίξουμε...η καλύτερη στιγμή για χάδια είναι όταν κοιμάται! η μόνη ευκαιρία να κάτσει ήρεμος να τον ζουλίξω..χαχαχα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Σε νιώθω απόλυτα... ούτε η δικιά μου είναι για πολλά πολλά χάδια... είδαμε και πάθαμε για να κάτσει να τη χαιδέψουμε. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι μαμάκιας η κυρία... (όχι πως μου κακοπεφτει!)
Αν τη μαλώσω δε κάνει πως δεν τρέχει τίποτα και σιγά σιγά έρχεται και μου γίνεται αυτοκόλλητη... άντε τώρα να του κρατήσεις θυμό του μαλαγανιάρικου! :D

6 Ιουλίου 2011
12
0
Αθήνα
Και εμένα είναι λίγο μαμάκιας,αν και είμαι αυστηρή μαμα σε γεννικές γραμμές.Επειδή εγώ ασχολούμαι μαζί του περισσότερο μέσα στη μέρα, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και ότι καλήτερο να σε κάνει ότι θέλει ένας σκύλος 35 κιλά!...οπότε η αυστηρότητα υπάρχει πάντα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και εμένα είναι λίγο μαμάκιας,αν και είμαι αυστηρή μαμα σε γεννικές γραμμές.Επειδή εγώ ασχολούμαι μαζί του περισσότερο μέσα στη μέρα, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και ότι καλήτερο να σε κάνει ότι θέλει ένας σκύλος 35 κιλά!...οπότε η αυστηρότητα υπάρχει πάντα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα...!