Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα

6 Ιουλίου 2011
12
0
Αθήνα
Είμαι η Γιούλη από Αθήνα και έχω ένα τρελομπόξερ εν ονόματι Ηβάν χρώμα τιγρέ. Το χρονικό διάστημα που με "βασανίζει" είναι από τις 27 Μαϊου του ΄10..:p όταν ήταν 2 μηνών τον πήρα (δυστηχώς) από πετ σοπ , αλλά από τότε έχω αποκτήσει ένα υπέροχο και ολίγον υπερκινητικό παιδί. Είναι ο φύλακας άγγελος μου, αφού δεν αφήνει κανέναν άγνωστο και "κακό" άνθρωπο να πλησιάσει τη μαμά του,το σπίτι και το αμάξι,αλλα στους γνωστούς και καλούς χαίρεται τόσο πολύ που χωροπηδάει σαν ελατήριο! Είναι το γλυκό μου βάσανο όπως τον αποκαλώ πολλές φορές αφού είναι κάπως ξεροκέφαλος (σαν μπόξερ και σαν αγοράκι ) αλλά με αυτό το βλέμμα που έχει άντε να του κρατήσεις κακία μετά απο ζημιά ή ανυπακοή...:rolleyes: αυτά από εμάς. Και πάλι καλώς σας βρήκαμε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Γιούλη χαίρομαι πάντα όταν βλέπω ανθρώπους που αγαπούν τόσο τον σκύλο τους. Είδα όλα σας τα βιντεάκια και τα απόλαυσα, να σου ζήσει ο Ήθαν :)

Φλαφυ

Member
1 Ιουλίου 2011
20
0
Γιουλη να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου... Ειναι πραγματικα πολυ ζουζουνιιιι..:p
Πολυ ωραιο βιντεο...!!!

6 Ιουλίου 2011
12
0
Αθήνα
Ευχαριστώ πάρα πολύ Κυβελη και Φλάφυ για τα καλά σας λόγια!να είστε καλά όλοι και να χαίρεστε και εσείς τα μωρά σας!

6 Ιουλίου 2011
12
0
Αθήνα
Σας ευχαριστώ όλους για το ένθερμο καλωσορισμα!!!να ειστε όλοι καλά!!
*Γρίφε όχι δεν έκανες λάθος,είδες μηχανή στο βίντεο αλλά οχι δεν είναι δικια μου...αμαξάκι μόνο...εγγύηση ;-)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες με τον κουκλο σου....να σε χαιρεται και να τον χαιρεσαι!!!