Mπα μην ανησυχείς έχουμε περάσει όλοι την φάση αυτή!P.S. Είμαι γενικά πολύ αγχώδης οπότε συγχωρέστε με αν κάνω χαζές ερωτήσεις.
Είναι κούκλα, να είναι γερή και να την χαίρεσαι!!
Mπα μην ανησυχείς έχουμε περάσει όλοι την φάση αυτή!P.S. Είμαι γενικά πολύ αγχώδης οπότε συγχωρέστε με αν κάνω χαζές ερωτήσεις.
Υπομονη.Τι να κάνω γι αυτό;
'Ολα αυτά υποθέτω θα μάθεις να τα "διαβάζεις" στην πορεία. Λογικό να μη ξέρεις που πάνε τα τέσσερα ως νέος σκυλογονιός. Μη νομίζεις, κι εγώ στα ίδια περίπου είμαι, σηκώνομαι σα την τρελή στη μέση της νύχτας και πάω στέκομαι απο πάνω της να δω αν αναπνέει.Δυστυχώς δεν ξέρω να καταλαβαίνω πότε ένα σκύλος είναι χαρούμενος, πότε νευριασμένος, πότε λυπημένος, πότε πονάει, πότε παίζει κλπ. Πιστεύω πως αν υπήρχε ένας τρόπος να ξέρω αυτά, θα μειωνόντουσαν κατά πολύ τα άγχη μου.
Φιλε, το μεγαλυτερο ταλεντο στον ανθρωπο ειναι η διαχειριση του φοβου του.Τελικά απ' αυτό το forum έχω λάβει περισσότερες αγωνίες και άγχη παρά λύσεις σε αυτά.. Διαβάζω τόσα για ασθένειες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο, που μου φέρνουν αγωνίες και φόβους..
Δεν έχω σχόλια.......Φιλε, το μεγαλυτερο ταλεντο στον ανθρωπο ειναι η διαχειριση του φοβου του.