Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για αγορά ακίτα. :)

georgemel

New Member
14 Νοεμβρίου 2011
2
0
Καλησπερα σας!!Ειμαι καινουριος στο site.Ειμαι απο Συρο και λογος που γραφτηκα ειναι επειδη ενδιαφερωμαι να αποκτησω ενα κουταβι Ακιτα.Εχω αρχισει και ψαχνω εκτροφεια στην Ελλαδα μεσω Ιντερνετ αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος τροπος αυτος,και κατα ποσο αξιοπιστα ειναι τα εκτροφεια που βρισκω.Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας και τα.."ΦΩΤΑ" σας :) ωστε να καταληξουμε σε μια σωστη αγορα.
Αν εχετε να προτεινετε καποια εκτροφεια,αν εχετε καποια τηλεφωνα ωστε να μπορεσω να επικοινωνησω..
Ευχαριστω εκ των προτερων!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Ο σωστός δρόμος για να ξεκινήσεις να ψάχνεις, είναι επικοινωνία με τον ΚΟΕ [www.koe.gr] για να ζητήσεις λίστα με εκτροφείς και δηλωμένες γέννες.
Ξέρεις βέβαια ότι δεν πάμε ποτέ σε pet shops και δεν απαντάμε σε αγγελίες ιδιωτών που πουλάνε "καθαρόαιμα" κουτάβια, σε τιμή ευκαιρίας...;)

georgemel

New Member
14 Νοεμβρίου 2011
2
0
Παιδια κατ αρχην 1000 ευχαριστω για την αμεση απαντηση :)
Γιατι αυτη η ρατσα....καλη ερωτηση....Εχω διαβασει μερικα πραγματα για τη συμπεριφορα τους κτλπ και νομιζω οτι θα τα παμε καλα γενικα :D και εγω και η οικογενεια μου.
Οσο για την εμφανιση τους δεν το συζητω..Ειναι παμεμορφα ζωα!
Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος με αυτη τη ρατσα και ηθελα πολλα χρονια να αποκτησω απλως...εμενα στις συζητησεις...ε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανω και το επομενο βημα!
Θα προτιμουσα American Akita..
Οποτε το καλητερο που εχω να κανω ειναι να επικοινωνησω με κοε?Ευχαριστω πολυ παιδια!!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ευκαιρίας δοθείσης ...αυτός ο ΚΟΕ πρέπει να βάλει καμιά ριμαδολίστα επιτέλους στο site του με όλους τους εκτροφείς κ τις ράτσες ποτ εκτρέφουν.
Στη δεκαετία του ΄90 είμαστε ακόμα να παίρνει ο κόσμος τηλ κ να σημειώνει τηλέφωνα κ ονόματα εκτροφείων,ιδιοκτητών ..?Άντε να κάνει spelling για να πιάσει σωστά το όνομα ο άλλος στο τηλέφωνο κλπ
Άντε αν είναι καμιά σπάνια ράτσα κ δεν υπάρχουν πολλοί εκτροφείς οκ γράφεις 1-2 ονόματα κ ξεμπέρδεψες.Αν είναι τίποτα rot και πρέπει ο ενδιαφερόμενος να γράψει ονόματα ιδιοκτητών,ονόματα εκτροφείων,διευθύνσεις κ.α. ντάξει .. ταλαιπωρία σκέτη!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εμενα παντως μου εστειλαν τη λιστα με τα εκτροφεια σε mail και μαλιστα την επομενη μερα!!

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Παιδια κατ αρχην 1000 ευχαριστω για την αμεση απαντηση :)
Γιατι αυτη η ρατσα....καλη ερωτηση....Εχω διαβασει μερικα πραγματα για τη συμπεριφορα τους κτλπ και νομιζω οτι θα τα παμε καλα γενικα :D και εγω και η οικογενεια μου.
Οσο για την εμφανιση τους δεν το συζητω..Ειναι παμεμορφα ζωα!
Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος με αυτη τη ρατσα και ηθελα πολλα χρονια να αποκτησω απλως...εμενα στις συζητησεις...ε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανω και το επομενο βημα!
Θα προτιμουσα American Akita..
Οποτε το καλητερο που εχω να κανω ειναι να επικοινωνησω με κοε?Ευχαριστω πολυ παιδια!!
φαντάζομαι ότι έχεις καλή εμπειρία από σκυλιά και αρκετό χρόνο για να ασχοληθείς με το ακίτα σου .... Δεν έιναι εύκολο σκυλί

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ευκαιρίας δοθείσης ...αυτός ο ΚΟΕ πρέπει να βάλει καμιά ριμαδολίστα επιτέλους στο site του με όλους τους εκτροφείς κ τις ράτσες ποτ εκτρέφουν.
ή μπορουμε αν το θεωρει πρεπον η διαχειρηση να ανοιξουμε ενα καινουργιο θεμα-υπομνημα που να αναφερει τους εκτροφεις στην Ελλαδα και ο καθενας ενδιαφερομενος να επικοινωνει πιο ευκολα.