Το αν θα κλειδωθεί το θέμα ή όχι είναι απόφαση του διαχειριστή και των συντονιστών. Προς το παρόν δεν έχει παραβεί κάποιος τους κανονισμούς του φόρουμ οπότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κλειδωθεί. Αν έχεις κάποια ένσταση επ'αυτού, μπορείς να στείλεις ΠΜ στη διαχείριση (username: admin).εννοειται με ενδιαφερει..και ειμαι ενημερος αλλα και κατα με αυτο που γινεται στα pet shops.εχω ακουσει ιστοριες οτι τα αγοραζουνε με το κιλο και αλλα τετοια...δεν ψωνιζω απο επωνυμα petshop αλλα απο συνοικιακα μονο και μονο για το θυμο που εχω πανω σε αυτο το ζητημα...απλα αν συνεχιζοτανε ειπα να κλειδωθει γιατι ναι μεν το δικο μου κουταβι δεν ειναι σε αυτη τη κατηγορια(puppy mills) και αφετερου ενιωσα επιθεση απο μερικους..τλσπντν απο μενα ολα καλα..
Προτείνω να εστιάσεις στην ουσία των όσων σου λένε και να μη δίνεις σημασία στον τρόπο (ειδικά αν ο τρόπος δεν σου αρέσει). Επίσης να έχεις υπόψη σου οτι τα όσα γράφονται δεν γράφονται για σένα μονο, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που διαβάζουν και πιθανόν να σκέφτοναι να πάρουν σκυλάκι πρώτης ποιότητας απο φίλο εκπαιδευτή.