Καλησπέρα κι από μένα

Poly & Roly

Member
9 Δεκεμβρίου 2009
9
0
Θεσσαλονίκη - Φλώρινα
Καλησπέρα παιδιά...
Ευτυχώς κατάφερα να βρώ ένα αξιόλογο site στο οποίο θα μπορούσα να λύσω πολλές απορίες μου,μιας και είμαι πρωτάρης πάνω στο θέμα σκύλου!!! Αυτό θα το καταλάβετε αμέσως μιας και το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι εκτός απο το να ψάξω πληροφορίες να σας τρελάνω και στις ερωτήσεις!!!
Εγώ πρόσφατα υοθέτησα 2 κουταβάκια άγνωστης προελέυσεως και ράτσας στην υπέροχη Φλώρινα. Ήταν τα καημενούλια αδέσποτα και τα περιμάζεψα γιατί ήταν κρίμα μ'αυτό το κρύο..ήμουν βέβαιως πως δεν θα βγάζαν τον χειμώνα!!! Ελπίζω να μπορέσω να τα φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ...μιας και δεν ξέρω πολλά όπως είπα...ελπίζω να βοηθήσετε παιδιά!!!:D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλησπερα και Καλωσηρθες!!:)

Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα που αποφασισες να υιοθετησεις τα δυο αδεσποτακια!!!

Ποσο μηνων ειναι?? Τα πηγες στον κτηνιατρο για εμβολια και εξετασεις?? Πως τα πατε οι τρεις σας??

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλως ήρθες!:D

Άρχισε να διαβάζεις μανιωδώς το forum και θα βρεις άπειρα πράγματα που θα κάνουν πιο έύκολή κι ευτυχισμένη την συμβίωση με τα κουτάβια!

Poly & Roly

Member
9 Δεκεμβρίου 2009
9
0
Θεσσαλονίκη - Φλώρινα
Παιδιά δεν ξέρω τίποτα...θα τα πάω άμεσα στον κτηνίατρο,όχι για την δική μου υγεία αλλά πιο πολύ για αυτά τα καημενούλια!!!
Απλά θα ήθελα αν μπορούσατε να τα δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας για την διασταύρωση της ράτσας, για να μου φύγει και η περιέργεια...

http://www.dogforum.gr/v2/picture.php?albumid=628&pictureid=4179

http://www.dogforum.gr/v2/picture.php?albumid=628&pictureid=4182

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είναι ΜπαΦλω!Σίγουρα ΜπαΦλώ!!!:p:p:p
Κατά το ΜπΑθ και το ΜπαΘε!(Μπασταρδάκι Αθηνών, Μπασταρδάκι Θεσσαλονίκης, Μπασταρδάκι Φλώρινας)

Πάντως είδικά το Μπαφλώ, ακούγεται πολυ ευρωπαικό,γαλλικό!

Μην το ψάχνεις!Μπορεί να είναι ότιδήποτε!Από τις φωτο, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μοιάζουν πολύ σε κάποια συγκεκριμένη ράτσα...
Το ζήτημα είναι ότι είναι κουκλιά κι ότι πια έχουν σπιτικό!;):D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Άλλος το σκέφτηκε πρώτος το ΜπαΑθ και το ΜπαΘε, εγώ απλά το μετέφερα και σε άλλη μια πολη!:rolleyes:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να σου ζήσουν φίλε!!!!
Ξεκίνα το διάβασμα!!!
Δες και το εγχειρίδιο εκπαίδευσης εδώ, θα σου χρειαστεί!

Να΄σαι καλά που τα μάζεψες, καλή διασκέδαση και ... βίον ανθόσπαρτον!!!:)

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Μπορεί να είναι και οι δύο γονείς, ΜπαΦλώ, οπότε τι ψάχνεις τώρα...
Είναι πολύ όμορφα...Τυχερέ έχεις κουτάβια σπίτι...:p

nikkoin

Member
7 Δεκεμβρίου 2009
8
0
athens
Να σου ζήσουν!!!! Ακόμα ένας με την γνωστή ράτσα των δρομιάρικων.. Τι σε νοιάζει η ράτσα?? Και αρνί με αρκούδα:eek::eek:(που έχετε και μπόλικες εκεί πάνω:p) να είναι, είναι πανέμορφα!!!!!!!!

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
καλημερα και απο εμενα!να σου ζησουν και να ειναι παντα γερα και να τα χαιρεσαι.συχγαρητηρια για την κινηση σου που εκανες να παρεις κουταβια απο το δρομο και μαλιστα 2.ειναι πολυ σημαντικο στις μερες μας που υπαρχουν ανθρωποι νε ευαισθησιες.τεσπα αυτο που η8ελα να πω΄ και εγω καινουργια ειμαι εδω το φορουμ ειναι καταπληκτηκο και θα βρεις πολλες χρησιμες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν!!καλη συνεχεια και καλο διαβασμα!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Λειότριχος Μπαφλώ"

Μπραβο ρε Φοίβο...!!!!!

Θα ψάξω να βρω το standard της φυλής...!!!!
Πάντως είναι πολύ σπάνια ράτσα...και φίλε μου..
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!
:):):):):)