Καλησπέρα κι από εμάς. Rottie και Γιάννης!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Γεια σε ολους,καλως σας βρηκαμε....ελπιζω μεσα απο εδω να γνωρισουμε και να μαθουμε οσα περισσοτερα γινεται για εμας και τους τετραποδους φιλους μας!

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
καλως ηρθες,,, αυτο στο περιλαιμιο εινα το αδιαβροχο βαρελακι με το χαρτακι μεσα με το τηλεφωνο σου...?? αν ναι και ειναι βιδωτο καπου καπου θελει ελεγχο γιατι αν ξυθει εκει ο σκυλος χαλαρωνει και σισγασιγα ξεβιδωνει και χανεται,,,,

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ειναι λιγο παλαιοτερες οι φωτογραφιες...αλλα ναι ειναι το βαρελακι που περιεγραψες παραπανω ...αλλα το χασαμε μια μερα στην βολτα και απο τοτε εχουμε παρει ταυτοτητουλα απο pet shop με ονομα και τηλεφωνο και βρηκαμε την ησυχια μας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Kαλώς ήρθες, γλύκας είναι ο μικρός!
Πες μας λίγα για τον σκύλο σου :)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Λοιπον η Rottie είναι μια θυληκιά ημίαιμη Ροτβαιλερινα....και τον Σεπτεμβρη του 2013 θα γινει 4χρονων!
Σε εμενα εφτασε με φιλοξενια αρχικα και μετα με υιοθεσια αφου την βρηκανε σε αθλια κατάσταση(θετικη σε ερλιχια και καλαζαρ) οι εθελοντες του stray.gr και αμεσως την περισυλεξανε & μετα απο λιγο καιρο την στειρωσανε και μου την δωσανε μαζι με το συμφωνητικο!!!!
[Δεν ανεβαζω φωτο να δειτε το πριν και το μετα....τα αποτελεσματα μετα την θεραπεια της ειναι παντως εκπληκτικα!]
Οταν την υιοθετησα ηταν περιπου εναμιση χρονων...και μαζι ειμαστε περι τα 2χρονια τωρα.....και ειναι απλα οτι καλυτερο μπορουσε να μου τυχει σε σκυλο συντροφιας! Αφιερωσα πολυ χρονο στην βασικη εκπαιδευση της...πηρα μονο 2-3 μαθηματα απο εκπαιδευτη και ειδα απειρα βιντεο στο youtube και πλεον βλεπωντας το αποτελεσμα θεωρω οτι τα καταφερα μια χαρα!
Τωρα οσον αφορα την βολτα μας αυτη γινεται 2 φορες την μερα...η απογευματινη εμπεριεχει τρεξιμο και παιχνιδι σε παρκο παρεα με αλλα σκυλακια μιας και ειναι "τερας κοινωνικοτητας" η σκυλιτσα μου και ετσι καταφερνουμε καθημερινη πληρη εκτονωση! Οι παρεες μας ειναι σκυλακια καθε φυλης (αγορια,κοριτσια)με ιδιαιτερη αδυναμια στα κουταβια ενω με τους ανθρωπους ειναι λιγο εως πολυ επιφυλακτικη μιας και ολο και καποιος την ειχε χτυπησει ωντας αδεσποτη.....αλλα με τον καιρο...η κατασταση αυτη βελιωνεται!
Νομιζω αυτα σε γενικες γραμμες...τα υπολοιπα φανταζομαι θα χουμε ευκαιρια να τα πουμε στην συνεχεια και φυσικα σε καποιο περιπατο οταν και εφοσον διοργανωθει απο το φορουμ!!!
Καλως σας βρηκαμε λοιπον .... καλες σκυλοκουβεντες να χουμε!

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου:)
Είναι όμορφη πολύ και φαίνεται πάρα πολύ καλή!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
εrottας με τη ροτι!!!
κι εγω και ο Ρωμαίος.
επιφυλάσομαι για σεντονι.... γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Την έκανα και αγόρι...
Τι ωραία ιστορία, να την χαίρεσαι την κοπελάρα σου!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει :rolleyes::rolleyes:

Να τη χαιρεσαι τη κουκλαρα σου για πολλα πολλα χρονια :D

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
μπραβο σου που την υιοθετησες, την περιεθαλψες και πλεον ειστε καλα και περνατε τελεια. μπραβο επισης που ασχοληθηκες με κοινωνικοποιηση, εκπαιδευση κτλ. ετσι θα επρεπε να ειναι ολοι οι ιδιοκτητες.

πολλα πολλα χαρουμενα χρονια ευχομαι μαζι με την κουκλα σου!

Καλωσηρθες!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Nα τη χαίρεσαι την κοριτσάρα και να σε χαίρεται! Καλώς ήρθατε!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθατε!
Ομορφη η κοπελαρα σου! Να τη χαιρεσαι :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν