Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!

filio

Active Member
22 Δεκεμβρίου 2010
28
0
Βόλος
Γεια σας και απο μένα! Είμαι από το Βόλο και έχω τρελή αδυναμία στα Γαλλικά μπουλντόγκ!
Τωρα εχω εναν αρσενικό 10 μηνων ασπρο μαλλον καθαρόαιμο (και λέω μαλλον γιατί το βρήκα στο κυνοκομείο του Βόλου οπου κάποιος το παρετησε στους δρομους και ο κτηνίατρος δεν ξερει την προέλευση του)!
Το όνομα αυτου Μαγκας αλλα δυστυχώς δεν το ακούει διοτι απο οτι ανακάλυψα και μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός του είναι εκ γενετής κουφός αλλα αυτο για μενα δεν αποτελει προβλημα μονο με την εκπαίδευση του δυσκολεύομαι και εκει θα ήθελα την βοήθεια σας!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και χαιρομαι πολύ που ήρθα στην παρέα σας!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες και μπράβο σου που έχεις προβεί στην απόκτηση σκύλου που έχει τέυοιο πρόβλημα. Αν και οι πιο έμπειροι θα πουν την γμώμη τους, ο σκύλος μπορεί να καταλάβει τις εντολές όταν τις συνδέσει με αντίστοιχες κινήσεις των χεριών. Βέβαια στην αρχή τα σκυλιά ακούν την λέξη της εντολής, τώρα στην δική σου περίπτωση θα σου πουν οι ειδικότεροι απο εμένα. Εμένα για παράδειγμα γνωρίζει την εντολή κάτσε ή κάτω οταν την κάνω πια μόνο με το χέρι χωρίς να του λέω την λέξη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες!

Να σου ζήσει ο σκυλάκος σου!
Για την ιδιαιτερότητα του αυτή θα σε συμβούλεψουν τα υπόλοιπα παιδιά!

Σταματία το θέμα είναι ο σκύλος χωρίς κόφωση να καταλαβαίνει με λεκτικά και όχι με κινήσεις χεριών!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως ηρθες!
Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ανοιξεις οποτε μπορεις καποιο θεμα με τη ζωη με ενα κωφο σκυλο.

Μπραβο σου παντως!Λιγοι εχουν το κουραγιο!

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Στη φωτό δείχνει κούκλος !!

Να σου ζήσει.

Να γνωρίζεις πως λόγω της ιδιαιτερότητάς του αναπτύσει αυξημένες τις υπόλοιπες αισθήσεις και δένεται περισσότερο με σένα.

Και εσύ θα αναπτύξεις ιδιαίτερες ικανότητες σε σχέση με αυτόν.

ΤΟ έχω δει με τα μάτια μου, να επικοινωνούν με νοήματα χεριών και χτυπήματα ποδιών.:eek:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.114
patra
grdane.blogspot.com
καλως ηλθες....
να χαιρεσαι τον καινουριο σου φιλο
καταλαβαινεις οτι το σκυλακι που διαλεξες θα ειναι λιγο ιδιαιτερη η συμβιωση μαζι του μονο και μονο.... επειδη δεν ακουει...
η εκπαιδευση του θα ειναι ευκολη, να λαβεις γνωμονα οτι το σκυλι πρεπει να σε βλεπει για να μαθει...
απο την αλλη τετοια σκυλια δενονται πολυ περισσοτερο και πιο ευκολα με τον ιδιοκτητη τους...
καταλαβαινεις φυσικα οτι δεν πρεπει ποτε και για κανενα λογο να την εχεις ελευθερη εξω σε βολτα, παρκο βουνο κλπ....
θα πρεπει να διαλεξεις ενα φλεξι 7 περιπου μετρων για την καλυτερη εκτονωση της..... αλλα ακομα και τον ελεγχο της στο σπιτι....
να τον χαιρεσαι !!!!!!!

filio

Active Member
22 Δεκεμβρίου 2010
28
0
Βόλος
Σας ευχαριστώ ολους η αλήθεια είναι οτι σαφως δεν ειναι ευκολο να εχεις κουφο σκυλο!
Xotikouli σε ευχαριστω πολυ στο link που μου εδωσες βρηκα χρήσιμα πραγματα!
GRDANE ευχαριστω για την συμβουλη με το λουρι διοτι αυτο οντως ειναι προβλημα!
ειδη τον έχασα μια φορα και εκανα 2 μερες να τον βρω ευτηχως εδω που μενω ειναι βουνο και ολοι γνωστοι μεταξυ μας !
Καποια στιγμη θα ανοιξω θεμα συμβιωσης με ενα κουφο σκυλο αλλα πρωτα θα πρεπει να μαθω εγω πως να ζω μαζι του και να τον κανω ευτηχισμενο!

Ραλου

Member
23 Δεκεμβρίου 2010
6
0
Με συγκίνησεις... Τα συγχαρητήριά μου για αυτή σου την κίνηση, να υιοθετήσεις ένα κουφό σκυλάκι! Να σου ζήσει!!! Είναι πανέμορφος!! Είμαι σίγουρη θα τα πάτε πολύ καλά!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709