Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Με λένε Σταύρο και έχω αποφασίσει να βρω ένα σκυλάκι να μας συντροφεύει.
Παλαιότερα,όταν ήμουν μικρό παιδί,η οικόγενειά μου είχε πολλά σκυλιά ανά χρονικές περιόδους.Ενήλικας απόκτησα κι εγώ ένα κόκκερ σπάνιελ,μέχρι που μετά από τρομερή ταλαιπωρία ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργικός στην τρίχα (παθαίνω άσθμα).Το ίδιο πάθαινα πριν πολλά χρόνια,όταν είχαμε ένα μικρό κανίς.
Το θέμα είναι ότι υπεραγαπώ τα σκυλιά και το ίδιο κάνει και ο γιός μου,11 χρονών,ο οποίος λαχταρά όσο τίποτα στον κόσμο ένα σκυλάκι.
Έτσι αποφασίσαμε να βρούμε ένα μικρό σκυλάκι ("σκυλάκι σπιτιού"),ένα μαλτέζ ή ένα Μπιζόν Φριζ.
Το θέμα είναι αν χάνουν τρίχες και αν θα έχω πρόβλημα...
Οποιαδήποτε βοήθεια-υπόδειξη είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα,
Σταύρος.
Με λένε Σταύρο και έχω αποφασίσει να βρω ένα σκυλάκι να μας συντροφεύει.
Παλαιότερα,όταν ήμουν μικρό παιδί,η οικόγενειά μου είχε πολλά σκυλιά ανά χρονικές περιόδους.Ενήλικας απόκτησα κι εγώ ένα κόκκερ σπάνιελ,μέχρι που μετά από τρομερή ταλαιπωρία ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργικός στην τρίχα (παθαίνω άσθμα).Το ίδιο πάθαινα πριν πολλά χρόνια,όταν είχαμε ένα μικρό κανίς.
Το θέμα είναι ότι υπεραγαπώ τα σκυλιά και το ίδιο κάνει και ο γιός μου,11 χρονών,ο οποίος λαχταρά όσο τίποτα στον κόσμο ένα σκυλάκι.
Έτσι αποφασίσαμε να βρούμε ένα μικρό σκυλάκι ("σκυλάκι σπιτιού"),ένα μαλτέζ ή ένα Μπιζόν Φριζ.
Το θέμα είναι αν χάνουν τρίχες και αν θα έχω πρόβλημα...
Οποιαδήποτε βοήθεια-υπόδειξη είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα,
Σταύρος.