Καλησπέρα και καλώς σας βρήκαμε.

Isidoros75

New Member
10 Νοεμβρίου 2013
4
0
49
Ελληνικο
www.openreef.gr
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του dogforum!
Με λένε Ισίδωρο και έχουμε στην οικογένεια εκτός από ένα αρσενικό ''πιτμπουλ'' τον γιόκα μας :) και ένα Apbt. Το όνομα αυτής Ζινα.Αν και δεν μου άρεσε καθόλου το όνομα μ αυτό με κατάκτησε έτσι την άφησα!

Attachments

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
εχεις λοιπον δυο πιτ ενα αρσενικο κι ενα θηλυκο το ονομα του θηλυκου το μαθαμε...
του αρσενικου γιατι δεν μας το λες?
καλως ηλθατε στην παρεα μας

Isidoros75

New Member
10 Νοεμβρίου 2013
4
0
49
Ελληνικο
www.openreef.gr
Ευχαριστώ παιδιά!
Η αλήθεια είναι ότι σαν αρχική επιλογή είχα τα rotti αλλά για καλή της τύχη βρέθηκε μπροστά μου.Την είχε ο γιος ενός πελάτη μου οι οποίοι ξέρω ότι με το ζόρι ζουν οι ίδιοι άρα φανταστείτε το Ζινακι. Την έβλεπα από κουτάβι και είχα πάθει πλάκα!!Από τότε τον πίεζα να μου την πουλήσει. Τριάμισι μηνών τα κατάφερα!
Είναι η ιδανική επιλογή για παιδί. Μιλάμε για πολύ γλύψιμο όμως.;) Έχουμε ένα θεματακι με το δάγκωμα. Δαγκώνει την μάνα μου,την γυναίκα μου και τον μικρο.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ευχαριστώ παιδιά!
Η αλήθεια είναι ότι σαν αρχική επιλογή είχα τα rotti αλλά για καλή της τύχη βρέθηκε μπροστά μου.Την είχε ο γιος ενός πελάτη μου οι οποίοι ξέρω ότι με το ζόρι ζουν οι ίδιοι άρα φανταστείτε το Ζινακι. Την έβλεπα από κουτάβι και είχα πάθει πλάκα!!Από τότε τον πίεζα να μου την πουλήσει. Τριάμισι μηνών τα κατάφερα!
Είναι η ιδανική επιλογή για παιδί. Μιλάμε για πολύ γλύψιμο όμως.;) Έχουμε ένα θεματακι με το δάγκωμα. Δαγκώνει την μάνα μου,την γυναίκα μου και τον μικρο.
ωραια.. δαγκωνει ολους αυτους ! ... τα πεθερικα ? :xD:

D

Deleted member 14614

Guest
Να την χαίρεσαι τη Ζίνα! Πολύ φάτσα! :)
Υποθέτω δαγκώνει σε μορφή παιχνιδιού, οπότε πιστεύω ότι εύκολα θα την "διορθώσετε"! Υπομονή και σταθερότητα θέλει! ;)

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ειναι η ιδανικη επιλογη για παιδι μας λες κ αμεσως μετα μας λες οτι το δαγκωνει :confused: Σαφως κ το κανει με μορφη παιχνιδιου αλλα εχε το νου σου ειδικα με το παιδι κ διορθωνε συνεχεια! Μα συνεχεια ομως μεχρι να καταλαβει οτι δεν ειναι τροπος παιχνιδιου αυτος.

Να σου ζησει :)