Καλησπέρα και καλώς σας βρήκαμε

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όχι δεν είπα ότι είμαι κατά του πέντιγκρι απλά είχα μπεί και σε κάτι άλλα φόρουμ και επείδή ο σκύλος δέν ειναι ράτσας και τον μάζεψα φοβισμένο κουτάβι απο τον δρόμο ( 3 αδερφακια για την ακρίβεια) μου κάναν κύρηγμα. Είμαι υπέρ των σωστόν εκτροφείων και κατά των petshop
Είσαι στο κατάλληλο μέρος!
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον μικρό... εγώ δεν τον βλέπω για αρκουδο πάντως!:)

Κάθε σκυλι εχει ψυχή και αξίζει την αγάπη μας, απλά τα αδέσποτα, τα παρατημένα, έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη και τη φροντίδα μας!
Αν λοιπόν εγιναν ετσι τα πράγματα (γιατι τελευταία πολλά ακουμε), μπράβο σου!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Όχι δεν είπα ότι είμαι κατά του πέντιγκρι απλά είχα μπεί και σε κάτι άλλα φόρουμ και επείδή ο σκύλος δέν ειναι ράτσας και τον μάζεψα φοβισμένο κουτάβι απο τον δρόμο ( 3 αδερφακια για την ακρίβεια) μου κάναν κύρηγμα. Είμαι υπέρ των σωστόν εκτροφείων και κατά των petshop
Πες το έτσι ρε άνθρωπε, γιατί στην αρχή σε παρεξήγησα. Νόμιζα πως μπήκες και εσύ να κράξεις τα εκτροφεία και να τεθείς υπέρ των ιδιωτών.

Καλώς ήρθες λοιπόν και από μένα :) !! Να χαίρεσαι τον όμορφο κούκλο σου και να περάσετε όμορφα χρόνια παρέα!!! Είμαστε και συνομήλικοι, 10,5 εμείς ;).

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
να τον χαίρεσαι!! κούκλος είναι;)

ποιο φόρουμ είναι αυτό να περάσουμε και απο κει καμιά μέρα;:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi