Καλησπέρα απο μένα, κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να γράφω θα ήθελα να ρωτήσω, εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
δε θα αποτελούσαν "χαιρετισμό".εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
ΖωόφιλωνΚαλησπέρα απο μένα, κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να γράφω θα ήθελα να ρωτήσω, εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
Αν είσαι κατά της ελεγχόμενης και σωστής εκτροφής σκύλου εννοείς.ζωόφιλων φυσικά..
απλώς αν είσαι κατά του pedigree στα ρατσάτα σκυλιά, δέχεσαι ένα μικρό, φιλικό και αθώο κηρυγματάκι
ακριβώς!Αν είσαι κατά της ελεγχόμενης και σωστής εκτροφής σκύλου εννοείς.
Κατά καιρούς είναι και "φωλιά" για Trolls....*demonio*Καλησπέρα απο μένα, κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να γράφω θα ήθελα να ρωτήσω, εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
Καλησπέρα απο μένα, κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να γράφω θα ήθελα να ρωτήσω, εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
Καλησπέρα!Όχι δεν είπα ότι είμαι κατά του πέντιγκρι απλά είχα μπεί και σε κάτι άλλα φόρουμ και επείδή ο σκύλος δέν ειναι ράτσας και τον μάζεψα φοβισμένο κουτάβι απο τον δρόμο ( 3 αδερφακια για την ακρίβεια) μου κάναν κύρηγμα. Είμαι υπέρ των σωστόν εκτροφείων και κατά των petshop
Όλοι είναι καλοδεχούμενοι ... Άλλα όταν ισχύουν και τα παραπάνω, είμαστε και ιδιαιτέρως χαρούμενοι. ΝΑ το χαίρεσαι το κουταβάκι σου και μπράβο σου για την κίνησή σου να το υιοθετήσεις.Όχι δεν είπα ότι είμαι κατά του πέντιγκρι απλά είχα μπεί και σε κάτι άλλα φόρουμ και επείδή ο σκύλος δέν ειναι ράτσας και τον μάζεψα φοβισμένο κουτάβι απο τον δρόμο ( 3 αδερφακια για την ακρίβεια) μου κάναν κύρηγμα. Είμαι υπέρ των σωστόν εκτροφείων και κατά των petshop