Καλησπέρα και καλώς σας βρήκαμε

poludeukis

Member
4 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
45
Thessaloniki
Καλησπέρα απο μένα, κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να γράφω θα ήθελα να ρωτήσω, εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?

badis

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
57
1
Στο φόρουμ γράφουν άνθρωποι που έχουν και ζώα ράτσας (δηλ. έχουν πέντιγκρι) και πάρα πολλοί που έχουν ημίαιμα (οι περισσότεροι). Με τη συζήτηση θα καταλάβεις για ποιο λόγο η σωστή απόκτηση σκύλου γίνεται είτε από σωστό εκτροφείο σκύλων με πέντιγκρι, είτε από φιλοζωική.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλωσήρθες. Είναι πιο ώριμο να διεξάγουμε συμπεράσματα, όταν έχουμε παρακολουθήσει (και κατανοήσει) ένα μεγάλο μέρος της λειτουργίας ενός foroum, και όχι διαβάζοντας 1-2 threads. Πολλά μέλη από εδώ, εκτός από τον προσωπικό χρόνο που ξοδεύουν για ενημέρωση γύρω από κάθε θέμα που σχετίζεται με το σκύλο, έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια σε αδέσποτα και εθελοντική εργασία σε φιλοζωικές οργανώσεις. Είμαι σίγουρη λοιπόν, ότι η άποψή σου βασίστηκε στην εσφαλμένη αντίληψη που προήλθε από πολύ λίγα posts, διαφορετικά δηλώσεις σαν και αυτή

εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
δε θα αποτελούσαν "χαιρετισμό".

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Καλησπέρα απο μένα, κατ'αρχάς πριν ξεκινήσω να γράφω θα ήθελα να ρωτήσω, εδώ είναι φόρουμ ζωόφιλων ή φόρουμ για σκυλιά μόνο ράτσας και με πέντιγκρι?
Ζωόφιλων :)

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
ζωόφιλων φυσικά..
απλώς αν είσαι κατά του pedigree στα ρατσάτα σκυλιά, δέχεσαι ένα μικρό, φιλικό και αθώο κηρυγματάκι:p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
ζωόφιλων φυσικά..
απλώς αν είσαι κατά του pedigree στα ρατσάτα σκυλιά, δέχεσαι ένα μικρό, φιλικό και αθώο κηρυγματάκι:p
Αν είσαι κατά της ελεγχόμενης και σωστής εκτροφής σκύλου εννοείς.

Εγώ που δεν έχω καθαρόαιμα αλλά είμαι υπέρ της καλής εκτροφής (καθαρόαιμα) που με κατατάσεις poludeukis? :D

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Κατά καιρούς είναι και "φωλιά" για Trolls....*demonio*

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273

](*,)](*,)](*,)

poludeukis

Member
4 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
45
Thessaloniki
Όχι δεν είπα ότι είμαι κατά του πέντιγκρι απλά είχα μπεί και σε κάτι άλλα φόρουμ και επείδή ο σκύλος δέν ειναι ράτσας και τον μάζεψα φοβισμένο κουτάβι απο τον δρόμο ( 3 αδερφακια για την ακρίβεια) μου κάναν κύρηγμα. Είμαι υπέρ των σωστόν εκτροφείων και κατά των petshop

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Όχι δεν είπα ότι είμαι κατά του πέντιγκρι απλά είχα μπεί και σε κάτι άλλα φόρουμ και επείδή ο σκύλος δέν ειναι ράτσας και τον μάζεψα φοβισμένο κουτάβι απο τον δρόμο ( 3 αδερφακια για την ακρίβεια) μου κάναν κύρηγμα. Είμαι υπέρ των σωστόν εκτροφείων και κατά των petshop
Καλησπέρα!

Αν ισχύουν αυτά που λές...

Καλώς ήλθες!!!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Όλοι είναι καλοδεχούμενοι ... Άλλα όταν ισχύουν και τα παραπάνω, είμαστε και ιδιαιτέρως χαρούμενοι:). ΝΑ το χαίρεσαι το κουταβάκι σου και μπράβο σου για την κίνησή σου να το υιοθετήσεις.:)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Γεια σου και σε εσένα,διάβασε πολλα θέματα και θα βγάλεις συμπεράσματα.να ξέρεις όμως ζωόφιλος διαφέρει απο το να έχεις απλα ένα σκύλο αλλα τι συζητάμε τώρα.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εμένα που η δικια μου ειναι απο πέτ σοπ και μου την χάρισαν εναν χρόνο μετα επειδή δεν είχαν χώρο και χρόνο να με διώξουν; Όλοι καλοδεχούμενοι ειναι! Καλώς ήρθες και μπράβο σου που μαζέψες τα κουτάβακια απο τον δρόμο!

badis

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
57
1
Κατ' αρχήν κούκλος ο δικός σου! Αλλά έχω μια απορία... σου έκαναν κήρυγμα επειδή μάζεψες αδέσποτο που δεν ήταν ράτσας από το δρόμο;; Ποια φόρουμ είναι αυτά και τι σόι φιλόζωοι είναι αυτοί που τα λένε αυτά;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi