Καλησπέρα και επισήμως

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
Καλησπέρα σας, παρ 'όλο που ήδη έχω γράψει στο φόρουμ για να ζητήσω βοήθεια είπα ότι είναι καιρός να συστηθούμε και επισήμως.
Έχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από τα παιδάκια μας το Φαραώ και τη Βανίλια.
Ο Φαραώ είναι 8 χρόνων Αμσταφ σωζμένος από κυνομαχίες. Δύσκολη η συμβίωση μαζί του στην αρχή αλλά εξελίχθηκε σε καταπληκτικός σύντροφος. Δυστυχώς διαγνώστηκε με βαριάς μορφής καρδιοπάθεια και ο γιατρός του έχει δώσει μήνες ζωής. :(
Η Βανίλια είναι γνήσιο ελληνικό παραλιόσκυλο. Την μαζέψαμε από το Καβούρι πριν 4 χρόνια και μας έχει τρελλάνει με τα καμωματά της, την εξυπνάδα και την ...τρέλλα της.:cool:
Το φόρουμ είναι καταπληκτικό και ομολογουμένως τον λίγο καιρό που το παρακολουθώ έχω μάθει πολλά.
Μπράβο παιδιά!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες και επισήμως λοιπόν! :)
Λυπάμαι πολύ για τον Φαραώ... Τουλάχιστον έχει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται κοντά σας.
Μπράβο σας για τη διάσωση και των δύο σκυλιών :)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
καλως ηρθες κ απο μενα.
ελπιζω να πανε ολα καλα με τον Φαραω!
ειπες πως τον εσωσες απο κυνομαχιες!
πως ηταν η συμβιωση με την βανηλια?

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
Συγνώμη lastbreath αργησα να δω το post σου. Που να δεις πως ήταν και η συμβίωση με εμάς στην αρχή. Δύσκολα τα πράγματα, ένα σκυλί που δεν το έπαιρνες αψήφιστα με τάσεις "είμαι στρατηγός πολύ συχνά".
Η Βανίλια όταν ήρθε τα είχαμε χώρια στην αρχή (απίστευτα δύσκολο πράγμα). Μία μέρα που είχαμε βγει έξω αφήσαμε τα σκυλιά ασφαλή στο μέρος του το καθένα. Όταν γυρίσαμε τα βρήκαμε μαζί!!
Από τότε η Βανίλια περνούσε ώρες "τιμωρίας" στο παρτέρι την έβαζε ο Φαραώ εκεί μόλις τον πολυζάλιζε!! Επίσης την άρπαξε κανα δύο φορές αλλά ξέροντας τη μπορεί να κάνει ήταν προφανώς πρειδοποιητηκές μόνο... Δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε μία ισοροπία τους πρώτους έξι μήνες. Όμως τελικά είναι αχώριστοι. Δεν τολμάς να μαλώσεις τη Βανίλια και να μην βάλει τις φωνές ο Φαραώ. Τις μέρες που ο Φαραώ αρώστησε και πριν αρχίσει θεραπεία και η μικρή ήταν κακόκεφη και έμοιαζε λυπημένη.
Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται υπομονή. Τα σκυλιά αυτά δεν είναι κακά, αποκτάνε κακές συνήθειες από κάτι ανεγκέφαλους που τα βλέπουν σαν σπορ?? πηγή εκμετάλλευσης?? δεν ξέρω...
Ξέρω ότι δεν μετανιώσαμε στιγμή και ότι αν και όταν ο Φαραώ μας αφήσει το πιθανότερο είναι να ψάξω για ένα παρόμοιο σκυλί...

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
μπραβο!
πρεπει να ηθελε πολυ υπομονη!παντως δικαιωθηκες που πηρες και την βανιλια!αλλος στην θεση σου δεν θα το τολμουσε καν να βαλει δευτερο σκυλι στο σπιτι!
τον φαραω σε τι ηλικια τον πηρες?και πως?(αν θες απαντας να μην γινω και αδιακριτος):)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Καλώς ήρθατε!:)
μπράβο σας για όλα όσα κάνατε για τα σκυλούνια σας!
Εύχομαι το καλύτερο για τον Φαραώ και βέβαια και για την Βανίλια σας!

.......σε τέτοιες περιπτώσεις σαν την δική σας μου έρχεται στο μυαλό η έκφραση:...........τυχερά σκυλιά με τυχερούς ανθρώπους........!!!!:):

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Καλωσήρθατε! Συγχαρητήρια και από μένα για την διάσωση και των δυο σκυλιών! Εύχομαι ότι καλύτερο στον Φαραώ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπράβο ρε φίλε...να'σαι καλά..για αυτό που έκανες...
Ελπίζω ο Φαραώ...να μείνει μαζί σας για πολύ καιρό ακόμα....

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Γειά σου και σου ευχομαι ότι καλύτερο !
Καθως κοίταζα τις φωτογραφιες σου λίγο μπερδευτικα, στην 11 ποιους βλέπουμε.

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
τον φαραω σε τι ηλικια τον πηρες?και πως?(αν θες απαντας να μην γινω και αδιακριτος)
Καλημέρα σας τον Φαραώ τον πήραμε περίπου 3 χρονών, δεν ξέρουμε ακριβώς, τον έχουμε 5 χρόνια και κάτι. Ο άντρας μου είχε γνωρίσει κάποιους από τους οποίους ο ένας είχε το Φαραώ. Με άλλο όνομα κυκλοφορούσε το σκυλί τότε. Του τον πήρε με το έτσι θέλω κατα κάποιο τρόπο. Είναι λίγο μεγάλη ιστορία. Ο Φαραώ ήρθε σε μας μετά από μάχη με ένα Ρόττι. Αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν καταγγελία αλλά...

Καθως κοίταζα τις φωτογραφιες σου λίγο μπερδευτικα, στην 11 ποιους βλέπουμε.
Μπροστά η Βανίλια που γαυγίζει στην κόρη μου και πίσω ο Φαραώ πρησμένος (ασκίτης) λόγω της καρδιοπάθειας που έχει και 2 ανίκανων γιατρών που έβλεπαν το σκυλί πρησμένο και δεν ήξεραν τι έχει. Τώρα είναι πάλι στυλάκι! :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλημέρα σας τον Φαραώ τον πήραμε περίπου 3 χρονών, δεν ξέρουμε ακριβώς, τον έχουμε 5 χρόνια και κάτι. Ο άντρας μου είχε γνωρίσει κάποιους από τους οποίους ο ένας είχε το Φαραώ. Με άλλο όνομα κυκλοφορούσε το σκυλί τότε. Του τον πήρε με το έτσι θέλω κατα κάποιο τρόπο. Είναι λίγο μεγάλη ιστορία. Ο Φαραώ ήρθε σε μας μετά από μάχη με ένα Ρόττι. Αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν καταγγελία αλλά...
Γιατί ρε παιδιά δεν κάνετε καταγγελία.....
Την θέση του Φαραώ θα την έχουν πάρει άλλα σκυλιά....

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Γιατί ρε παιδιά δεν κάνετε καταγγελία.....
Την θέση του Φαραώ θα την έχουν πάρει άλλα σκυλιά....
και ποιος θα ασχολιοταν?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
και ποιος θα ασχολιοταν?
ΑΝ το αφήνουμε πάντως στην μοιρα του απλά λέγοντας και ποιος θα ασχολιόταν σίγουρα δεν θα ασχολιόταν κανένας....

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
ΑΝ το αφήνουμε πάντως στην μοιρα του απλά λέγοντας και ποιος θα ασχολιόταν σίγουρα δεν θα ασχολιόταν κανένας....
εγω που εχω ασχοληθει με γραψανε ολοι

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
Επίσης 'οταν έχεις οικογένεια, ξέρουν που μένεις και τι κάνεις το ξανασκέφτεσαι :-( δυστυχώς. Με δύο κορίτσια με πιάσανε φοβίες παρ'όλο που ο άντρας μου ήθελε να τους καταγγείλει.